andyapo dal sisi na nom aj gwizd? ja som si ho na predkopnutom HT neskutocne uzil, az mam strach tam teraz ist na fulle, ktory nema az taky polozeny uhol (take ht si este urcite raz poskladam)
Včera/Dnes som si chcel dať nočný výjazdík v blízkych lesoch možno Blatá, Stracová, Plešovica...
no po pár minútach som otáčal (niečo tam stále lomosilo) - bál som sa sám
Tak som to dal po poľných cestách.
Trip Dist: 34,12 km
Ride Time: 1:52:17
Avg Speed: 18,23 km/h
Max Speed: 35,33 km/h
Altitude Up: 241 m
Temperature: +11st.C
...ako hovorí kolega "dosral som sa"
... no cez deň sa nebojím Chrásty, Vres, Kolesnica, Kostrín, Rovienky, Studená Dolina ...
Trip Dist: 30,12 km
Ride Time: 1:55:29
Avg Speed: 15,64 km/h
Max Speed: 39,35 km/h
Altitude Up: 814 m
Temperature: +19°C 2x som cítil kvapky no zmoknúť sa mi nepodarilo.
Skúsil som aj nejaký singel pod Kostrínom
Dneska kus po Vihorlatskych.. He, Kamienka, Spalene mosty, Dzivá, sedlo Rozdiel, Jedlinka, tri tably, R. Hamre, Vinne, He
Trip Dist: 93,0 km
Ride Time: 4h48m
Avg Speed: 19,4 km/h
Max Speed: 77,9 km/h
Altitude Up: 1800 m
Temperature: v dolinách chladno, krehli až prsty.. na asfaltkach už hic
Dovolenka nezačala pre chorobu moc dobre, odvolal som aj Everesting (ak tento rok, tak neskôr na úplne poslednom mieste priorít). A po týždni znovu na bike. Tento krát taká pohodovka, ktorú som mal pôvodne v pláne minulý víkend. Myslel som že to bude krátke a nudné, ale vybral som si perfektnú cestu, bavilo ma to Počasie také chladnopríjemné...
Aj ja sa pochválim Krížnou, ale na rozdiel od Rasťa Chválu ma tam nevyniesol ebike
andyapo dal sisi na nom aj gwizd? ja som si ho na predkopnutom HT neskutocne uzil, az mam strach tam teraz ist na fulle, ktory nema az taky polozeny uhol (take ht si este urcite raz poskladam)
Gwizd som si dal až dnes, včera a bolo také Blato ako lepidlo...no dnes som to vlastne prvýkrát v živote a asi sa mi aj najviac z tých troch páči! Užil som si aj keď väčšinou také technické nemám rád no zišiel som ho skoro celý v sedle až na ten prudký zošup tak v štvrtine trailu, na ten som nemal mentálne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no po pár minútach som otáčal (niečo tam stále lomosilo) - bál som sa sám
Tak som to dal po poľných cestách.
Trip Dist: 34,12 km
Ride Time: 1:52:17
Avg Speed: 18,23 km/h
Max Speed: 35,33 km/h
Altitude Up: 241 m
Temperature: +11st.C
...ako hovorí kolega "dosral som sa"
Na to sú ideálne sluchátka s muzikou, aspoň mne to pomáha
Kolo super... Mňa boleli kolená ale strašne... Keď som si kúpil scott scale nebolia.. Neveril som tomu ale nebolia
To mi pripomenulo
Chrásty, Vres, Kolesnica, Kostrín, Rovienky, Studená Dolina ...
Trip Dist: 30,12 km
Ride Time: 1:55:29
Avg Speed: 15,64 km/h
Max Speed: 39,35 km/h
Altitude Up: 814 m
Temperature: +19°C 2x som cítil kvapky
Skúsil som aj nejaký singel pod Kostrínom
Trip Dist: 93,0 km
Ride Time: 4h48m
Avg Speed: 19,4 km/h
Max Speed: 77,9 km/h
Altitude Up: 1800 m
Temperature: v dolinách chladno, krehli až prsty.. na asfaltkach už hic
viac foto tu: https://casso.rajce.idnes.cz/Cyklo_12.7.2019_Vihorlatske_vrchy
Dovolenka nezačala pre chorobu moc dobre, odvolal som aj Everesting (ak tento rok, tak neskôr na úplne poslednom mieste priorít). A po týždni znovu na bike. Tento krát taká pohodovka, ktorú som mal pôvodne v pláne minulý víkend. Myslel som že to bude krátke a nudné, ale vybral som si perfektnú cestu, bavilo ma to
Aj ja sa pochválim Krížnou, ale na rozdiel od Rasťa Chválu ma tam nevyniesol ebike
http://www.cykloserver.cz/f/58f4247517/
Gwizd som si dal až dnes, včera
https://www.strava.com/activities/2527566270
Dovolím si povedať ze nemáš pravdu.... Prax hovorí niečo iné!
Možno sa mýlim ale na mňa to tak zabralo