Ahojte,
v sobotu idem pozrieť tatry s bikom a potreboval by som poradiť nejakú MTB trasu cca na 3-4 hodiny ideálne tak aby som sa netlačil s turistami v kolónach ak je to vôbec možné . Rozmýšľal som nad zeleným plesom, prípadne Sliezsky dom a nejakým chodníkom dolu. Máte nejaký tip prípadne sa rád k niekomu pridám. Budem štartovať okolo 8:00 z T. Lomnice.
Dík.
sobota na taketo aktivity nie je moc stastna volba a este v turistckej sezone, ale rano by to asi slo, aspon nieco, Hrebienok-zjazdovka zo Skalnateho- Folvarska polana- Zelene pleso-Biele pleso-Plesnivec.-Kezmarske zlaby. Pripadne da sa vynechat usek Hrebienok- Start, alebo ist iba na chatu Plesnivec, hore ide cyklotrasa, dole uz zelenou ale tam uz mozes stretnut aj viac turistov. To ze je to NP snad vies...
Na skalnaté pleso treba nosiť alebo sa to dá vyšľapať? Potom po zelenej na štart a odtiaľ po modrej na folvarskú poľanu? Vypadá to zaujímavo a áno viem že je to NP aj že sobota nieje ideálna ale mám tam náhodou cestu a pár hodín času tak to chcem zmysluplne využiť.
Zatiaľ dík.
Po medzistanicu lanovky vyšlapeš v pohode. No ďalej je to aj bez biku riadna fuška.
Ja som to onehdy dávno išiel turistickou od Malej Svišťovky, Veru nemám chuť si to zopakovať.
Po Reinerku to ide. Dalej je stúpanie relatívne šlapateľné ale podklad, veľké skaly robí veľký problém. No a je tam riadne husto turistov. (ja som to išiel smerom nadol)
Skalnaté osobne neodporúčam. Viac trápenia ako úžitku.
Na skalnaté pleso treba nosiť alebo sa to dá vyšľapať? Potom po zelenej na štart a odtiaľ po modrej na folvarskú poľanu? Vypadá to zaujímavo a áno viem že je to NP aj že sobota nieje ideálna ale mám tam náhodou cestu a pár hodín času tak to chcem zmysluplne využiť.
Zatiaľ dík.
Po sobote mi nestacilo a dnes opat Salzberg a Roßalm. Po hornu stanicu lanovky uz iba v sedle , na konci to uz bolo o drzku . Po foto pauze som skusal aj dalej, ale nevydalo, aspon som dal viac ako v sobotu. Roßalm v plnej krase a cele okolie, ze wauuu.
Dnes sa mi podarilo vybehnut na bike, polske kopce dali zabrat 😁 Start z Mnisku nad Popradom, dalej na Sulin a cez lavku do PL na Zegiestow, zvaznicov co krizuje modru na vrch Pusta Wielka a dalej uz po modrej ponad Wierchomlu na Runek. Po cervenej az na Halu Labowsku, po zltej uz len do Lomnice zdroj. Polske panelky to je masaker jak smerom hore tak dole 😁. Utahany, vytraseny, ale spokojny 😉
Glevo zvazoval som aj ciernu, ale siel som to radsej z Palenice po modrej a lesnou cestou co tu modru krizuje. Aj tam som miestami tocil najlahsi prevod na panelke 😁
Letná dovolenka Livigno. Tu si nájde svoje každý cyklista od DH až po cestu. Odporúčam najmä rodinám s deťmi. Flow traily stavané pre rodiny. Len treba ist Júl August keďže snehu stále dosť. Pre enduristov Nezabudnite pribaliť okrem brzdových platničiek aj náhradný plast a Knoty keďže kameňov mimo flow trailov je požehnane.
Po sobote mi nestacilo a dnes opat Salzberg a Roßalm. Po hornu stanicu lanovky uz iba v sedle , na konci to uz bolo o drzku . Po foto pauze som skusal aj dalej, ale nevydalo, aspon som dal viac ako v sobotu. Roßalm v plnej krase a cele okolie, ze wauuu.
Plánoval som aj ja zostať, ale ten nedeľný dážď ma odradil a odišiel som. V ktorý deň si jazdil ? (že sa tak vyčasilo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v sobotu idem pozrieť tatry s bikom a potreboval by som poradiť nejakú MTB trasu cca na 3-4 hodiny ideálne tak aby som sa netlačil s turistami v kolónach ak je to vôbec možné
Dík.
Zatiaľ dík.
Ja som to onehdy dávno išiel turistickou od Malej Svišťovky, Veru nemám chuť si to zopakovať.
Skalnaté osobne neodporúčam. Viac trápenia ako úžitku.
Zatiaľ dík.
Hrebienok - Start Lomnica modra, Start - Folvarska modra, Folvarska-Kovalcikova zelena
Na dnešných masinách to bude viacej zjazdné.
Po sobote mi nestacilo a dnes opat Salzberg a Roßalm. Po hornu stanicu lanovky uz iba v sedle
Po sobote mi nestacilo a dnes opat Salzberg a Roßalm. Po hornu stanicu lanovky uz iba v sedle
Plánoval som aj ja zostať, ale ten nedeľný dážď ma odradil a odišiel som. V ktorý deň si jazdil ? (že sa tak vyčasilo)
ja som tam bol 3x na žiletke , ale na MTB nie
https://www.relive.cc/view/r10006596753
Iba par foto a koment to asi nepotrebuje...uzasne