No ja som sa zo vcerajska este dnes nedosmiala Keby ste niekto mali zaujem, nainstruujem na skratku z TN do TN Jastrabia..."10 km", 4hrs. Dakujem Astrovi, ze mi hlavku neodtrhol Vyjazd to bol krasny, a naozaj, singlace z Inovca boli sice narocnejsie, ale veeelmi pekne!
Erikmir, mne sa velmi pacila aj ta cast z Inovca po tu modru do Kalnice. A niekde nad Kalnicou na hrebeni je taky velmi pekny spot s vyhladom na obe strany, drevenou tabulou s dojimavou versovackou o nasej rodnej hrudi, posedenickom....neviem Ti ale povedat kde presne to bolo a ci by si ho tym pripojenim minul alebo nie. A hned prvy singel z Inovca mi za 2 mins zahojil vsetky spomienky na predchadzajuci vyslap
Nebudes velmi lutovat, nie je to prilis narocna trasa ale o nieco lahsie a rychlejsie je cez chatovu oblast popri potoku. Vyjdes na Zrube a odtial sa mozes napojit na modru TZT a vybehnes na cervenu alebo obist Javorinu a Prielacinu cestou rovno okolo Medvedice.
A niekde nad Kalnicou na hrebeni je taky velmi pekny spot s vyhladom na obe strany, drevenou tabulou s dojimavou versovackou o nasej rodnej hrudi, posedenickom....neviem Ti ale povedat kde presne to bolo a ci by si ho tym pripojenim minul alebo nie.
Je to na Ostrom vrchu (v mapach Vtáčí vršok) a je to kusok nad Zrubom (Útulňa Izba).
lto je niečo čo nezlomíš?
Zopár obrázkov zo včerajšej polohrebeňovky Považského Inovca. Oblasť nádherná, namlsaní videoteaserom http://www.youtube.com/watch?v=fx4csuPH0RY sme sa vybrali checknúť či je to naozaj tak. A veru je. Nádherné výhľady, nádherné single, ale aj ťažké stúpania, nevyhli sme sa ani tlačeniu. Určite sa sem oplatí ešte vrátiť a dokončiť hrebeň celý, nás trochu tlačil čas a tak sme trasu museli skrátiť. Štartovali sme z Trenčína - po červenej do Trenčianskeho Jastrabia - Chata pod Inovcom a odtiaľ už po červenej na hrebeň. augustina
sobotu dávsm reparát na Inovci...
netrebalo isť po červenej cez černachov... z tn hore do lesoparku pobehať single a po starej železničke pekne až k Radaru pod inovcom.. odtial hore po žltej na chatu a potom hrebenovka po bezovec či odbočiť pri panskej na modru do kálnice
Silva ja sa veelmi potesim ak sa aj k Tebe, bikerke, budem moct niekedy pridat na vyjazd. No tak trosku sa obavam ze by to bol na dlhuu dobu moj posledny vyjazd v plnom zdravi
silva : este nie je koniec, ja mam 3 ramy GF .. uz ho staviam. Lenze ako som zistil, ten Fox tlmic za tie 4 roky, co som ho susil, zacal tiect cez ovladaciu packu propedala. Proste klasika Fox A na Reigne po hradzi objemovky jazdit nebudem
ty si nejaky pribuzny Garyho, ze mas doma tri rámy?
To bol do zasoby, keby nahodou .. ale tento je uz smrcnuty Trekom, takze neviem. A praskaju karbonove vzpery co viem. Toz tak... Ale tak jeden GF si odkrutil svoje a este pozije ako zimak, tento mal 9 rokov a cez 25tisic km. Nejaky GF zohnat by som mohol .. sem tam sa povaluju , ale tento zohnat je tazko. Nahradu by som aj mal, ale vlna 27.5" a 29" ramov a neviemcoho esteho sposobila, ze sa prestal vyrabat /Santa Cruz Blur XC 26" carbon/. A chrti full co ma viac ako 100mm je nezmysel. Aj 100mm je vela. Asi si kupim trekovy bike
A este prezradim, ze Palo1707 na zaciatku vyjazdu provokoval, ze ci mi dnes zase praskne ram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=zgAy4
http://mapy.hiking.sk/?trasa=zgAy4
Nebudes velmi lutovat, nie je to prilis narocna trasa ale o nieco lahsie a rychlejsie je cez chatovu oblast popri potoku. Vyjdes na Zrube a odtial sa mozes napojit na modru TZT a vybehnes na cervenu alebo obist Javorinu a Prielacinu cestou rovno okolo Medvedice.
Je to na Ostrom vrchu (v mapach Vtáčí vršok) a je to kusok nad Zrubom (Útulňa Izba).
Zopár obrázkov zo včerajšej polohrebeňovky Považského Inovca. Oblasť nádherná, namlsaní videoteaserom http://www.youtube.com/watch?v=fx4csuPH0RY sme sa vybrali checknúť či je to naozaj tak. A veru je. Nádherné výhľady, nádherné single, ale aj ťažké stúpania, nevyhli sme sa ani tlačeniu. Určite sa sem oplatí ešte vrátiť a dokončiť hrebeň celý, nás trochu tlačil čas a tak sme trasu museli skrátiť. Štartovali sme z Trenčína - po červenej do Trenčianskeho Jastrabia - Chata pod Inovcom a odtiaľ už po červenej na hrebeň. augustina
sobotu dávsm reparát na Inovci...
netrebalo isť po červenej cez černachov... z tn hore do lesoparku pobehať single a po starej železničke pekne až k Radaru pod inovcom.. odtial hore po žltej na chatu a potom hrebenovka po bezovec či odbočiť pri panskej na modru do kálnice
astro teda teda, vyzera to ze uz ste ako dve holubicky
edit: sú to Paliho lýtka ... tak beriem s5... Pali je dupáč
nechcem nic prorokovat, ale mne tiez ten giant do tretice praskol
To bol do zasoby, keby nahodou
A este prezradim, ze Palo1707 na zaciatku vyjazdu provokoval, ze ci mi dnes zase praskne ram