Takze dnes to uz bez padu nebolo. Nemat chranice ( aj laktov ) a prilbu tak tu asi nepisem ale mam ine starosti. Odniesla si to len slacha nad clenkom, ktora je narazena. Pomohol aj ruksak, ktory po pade vazil asi o 0,5kg viac ( hlina ) Takze happyend.
pekne marinada, hreben na Hornu Luku sa mi velmi paci
takyto monument momentalne (pred tyzdnom) zdobi zapadnutu dedinku Nova Lehota v Povazskom Inovci
kukali sme na to s kamosmi jak puci, ale ziadne rozumne vysvetlenie nam nenapadalo, az okoloiduca babka nam vysvetlila, ze to tu markiza ide natacat novy komedialny serial
pri pohlade na toto uzasne dielo nam bolo hned jasne, ze pojde o naozaj na slovenske pomery "vynimocny" serial, ktory by si nikto s aspon troskou inteligencie nemal nechat ujst
inak mam tip na nove logo markizy
Dnes som sa bol prebehnut po casti dubnickeho Klasika - Nová Dubnica - Omšenie - Baske - Homolka - Dolna Poruba. Vela ludi to asi pozna, ale tie luky su teraz tak krasne pokosene, ze som to sem musel dat
len taka foto vystrihnutá z videa. z včerajšej Beluššskej MTB časovky. trošku popršalo ale počas jazdy našťastie nepršalo. trať super. zúčastnilo sa samizdá 36bikerov.
Dnešná VRCHHORA
Okolo obeda u nás viac krát pršalo (mašinky sme dva krát museli schovávať) podarilo sa až k večeru vybehnúť
*32,77 km a došli sme domov skoro po tme a už nás klepala zima
Dnešná VRCHHORA
Okolo obeda u nás viac krát pršalo (mašinky sme dva krát museli schovávať) podarilo sa až k večeru vybehnúť
ty brdo...neviem ci si to tu nikto nevsimol ..ale nejaka o***** zozrala po ceste Lukiho otca a este sa aj navliekla do jeho dresu a pokracovala v jazde akoby nic..
fuuu neviem,videl som tam iba neaku cyklistku boli sme tam okolo jednej...nevieš o neakej dobrej ceste z minčola alebo z niekade z M.holi na Martinsku stranu...sme išli teraz na sarančiky to bolo top ale od tadial ta nudna zvažnica,zbytočne zostupane metre
horsky ma, ale kedze vacsinou chodi po ceste vyskladal som jej tento. co sa vysky sedla tyka, to som jej nastavil tak ako ona chcela, tak sa jej slape dobre a nic ju neboli. btw ta prava noha klame ze ju ma moc skrcenu, ma ho akurat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pekne marinada, hreben na Hornu Luku sa mi velmi paci
kukali sme na to s kamosmi jak puci, ale ziadne rozumne vysvetlenie nam nenapadalo, az okoloiduca babka nam vysvetlila, ze to tu markiza ide natacat novy komedialny serial
pri pohlade na toto uzasne dielo nam bolo hned jasne, ze pojde o naozaj na slovenske pomery "vynimocny" serial, ktory by si nikto s aspon troskou inteligencie nemal nechat ujst
inak mam tip na nove logo markizy
ty brdo...neviem ci si to tu nikto nevsimol