double Ja nejdem veru nikam . V meste -10 a na holiach -20. Ako bonus fajny vietor. Vidim to na nedelu. Sice aj to bude miestami survival ale lepsie ako dnes.
Ja som tiez vahal koli vetru, ale nedalo mi a vybehol som trocha ponosit a potlacit bike ale dole to uz islo miestami aj mimo akejkolvek stopy teplomer na tachaci zastal na - 10 takze sa mi potvrdilo podozrenie, ze menej uz neukaze chvalim sa za investiciu do "zimnych" tretier s dvoma ponozkami celkom komfortne aj ked dost som sa poprechadzal v snehu a na zaver ked uz som si viac veril prisla facka, aby som to moc neprehanal a zlahka som sa vyvalal v snehu
chvala bohu v lese nefukalo, ale aj tak pri poslednej fotke telefon zhasol, ozaj bola kosa
, ze pri poslednej ... môj zhasol dnes pri teplote -22 st. kým som sa ho snažil " zobudiť " zo spiaceho režimu ***** nosa , nakoľko som sa neodvážil sňať rukavice ... a s nimi to nefunguje ... po ne dotykofky.
Nosom tiez obcas manipulujem na displeji. Vyhoda je, ze na Samsungu dva krat stlacim tlacitko Home, zapne sa fotak a tlacidlom hlasitosti spravim fotku. Dalo sa to sa na Motorole s upravenym softom.
Áno fotku na jablku robím tlačidlami hlasitosti , ale " zobudzanie" po dlhšom čase nečinnosti si žiada delikatnejšiu manipuláciu ...a este ked mam aj zadať stvormiestny Kod , zmrznutym " nosom "nadľudský výkon
S mojim fonom sa zase foti v poho kedze mam zvlast tlacitko na fotak (aj ked kvalita fotky vecer ziadna) ....ale nosom som musel zapinat osvetlenie ked som fotil computer kvoli teplote ....takze viem o com pisete . Nastastie fon funguje dobre,jedine co mi vie umret je svetielko po 40minutach v mrazoch,kedze ho rad vyuzivam na plny rezim ....este stastie ze potom svieti dalej v slabsom mode .
Takze dnes,ked som nahodne zistil ze rox 6 je podsvieteny,uz nemusim ovladat osvetlenie na mobile nosom ..takze uzimenych 18.7km som si dnes dal ....od 28.12. uz 190km v tej zime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak hajde na bike /1400-1730sezč/
double Ja nejdem veru nikam . V meste -10 a na holiach -20. Ako bonus fajny vietor. Vidim to na nedelu. Sice aj to bude miestami survival ale lepsie ako dnes.
ja nemám frézu ... mám lopatu
Dnes som si dal 15 km na bežkoch a spolu so mnou ďaľších 450 ľudí a nikto sa nesťažoval