Takze dnes,ked som nahodne zistil ze rox 6 je podsvieteny,uz nemusim ovladat osvetlenie na mobile nosom ..takze uzimenych 18.7km som si dnes dal ....od 28.12. uz 190km v tej zime
na juhu zase tropicke teploty, severania zavidia [= u nas je aktualne -23,5°C, na bike sa bojim aj pomysliet...
Dneska sa nám trošku oteplilo -10 tak sme skúsili.
Po 8mich kil. sme otáčali masaker
DST: 16,12 km
TIME: 1:07 min.
AVG: 14,31 km/h
MAX: 25,12 km/h
UP: 181 m -10°C brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tak konečne i do Považskej zavítala zima a teda poriadna!Cez deň okolo mínus 20 stupňov.Uff!Až mi z toho na Lapošovi prešmyk zamrzol...Dnes len pár km okolo diaľnice,začalo ma fest oziabať na nohy,prešmykač raz fungoval,potom zasa nie a Foxáckej famílii,sa tiež nepáčila taká tuhá zima (pruženie ztuhlo),tak som to vzdal!
tiez mam nejaku sigmu a minuly piatok som si vsimol, ze ukazuje iba do -10° C (ked mi druhy merak klesal az do -13° )
takze mozno ste mali aj chladnejsie
Oproti príspevkom predo mnou som sa teplota pohybovala "celkom jarne " od -4 do -6 °C. 3 hod / 38 km, len pokiaľ sa ide proti vetru, tak je to celkom pakáreň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na juhu zase tropicke teploty, severania zavidia [= u nas je aktualne -23,5°C, na bike sa bojim aj pomysliet...
no neviem či majú čo závidieť...na juhu dnes v noci -30...
Po 8mich kil. sme otáčali
DST: 16,12 km
TIME: 1:07 min.
AVG: 14,31 km/h
MAX: 25,12 km/h
UP: 181 m
tiez mam nejaku sigmu a minuly piatok som si vsimol, ze ukazuje iba do -10° C (ked mi druhy merak klesal az do -13° )
takze mozno ste mali aj chladnejsie
kupovana 5.1.2016 - len do -10
Na mojom bolo -9,6°C takže tých -10 mohlo byť OK.
Pravdupovediac ani sa mi to nechce testovať pri -10 a menej stupňov
Niektoré sigmy idú aj pod desať.. aj polary.
Závidím jak hovädo