Asi ich mal len hore kopcom nech sa mu ruky nesmykaju.Ja si davam do kopca rukavice dole a rozopnem sa,lebo mi je teplo.A to nemusim byt ani naobliekany.
tak ono, keď chce niekto dať viac fotiek, tak prečo nie, len je dobré keby to mal niekde na nete a dal link a sem len pár fotiek a kto by chcel tak si pozrie všetky, lepšie ako to takto rolovať cez pol strany
Asi ich mal len hore kopcom nech sa mu ruky nesmykaju.Ja si davam do kopca rukavice dole a rozopnem sa,lebo mi je teplo. A to nemusim byt ani naobliekany.
nabuchodonozor671 neviem načo mi píšeš súkromnú správu, keď ty máš vypnuté príjimanie správ, to si mohol rovno napísať aj sem, myslím že som ti nenapísal nič zlé, no tiež ti prajem pekný deň
Aj mne sa podarilo ešte po robote stihnúť na takmer jeden a pol hodinky vybehnúť Sádok popod Kolesnicu a Kostrín
Trip Dist: 23,64 km
Ride Time: 1:21:16
Avg Speed: 17,45 km/h
Max Speed: 43,99 km/h
Altitude Up: 319 m
-7,2°C až -2,2°C pokiaľ svietilo
Konecne som sa aj ja dostal tento rok na bajk, trebalo vyskusat nove ikony a svetlo od aliho. Ale kosa riadna a naspat nasimulovany kopec hnusnym vetrom.
Aj dnes sa mi podarilo po práci vyvetrať hlavu. stihol som len 22 kiláčikov lebo sa ku...... ochladilo po západe slnka
Trip Dist: 22,55 km
Ride Time: 1:19:55
Avg Speed: 16,93 km/h
Max Speed: 42,28 km/h
Altitude Up 308 m
-9,2°C až -4,5°C
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Šak ešte nepretriedil, tak to bachol všetko...to aj ja tak nacvakám niekedy jak paparazzi a potom vyberám.
No neviem, jazdiť s takým čiernym cédéčkom na ksichte, asi nic moc
V tom pripade sa asi pozabudol od toho tepla
pamatame tu cenzuru Borisa naposledy na trhoch. Kvalitna, az štb-ácka praca fotografa
Sádok popod Kolesnicu a Kostrín
Trip Dist: 23,64 km
Ride Time: 1:21:16
Avg Speed: 17,45 km/h
Max Speed: 43,99 km/h
Altitude Up: 319 m
-7,2°C až -2,2°C pokiaľ svietilo
Trip Dist: 22,55 km
Ride Time: 1:19:55
Avg Speed: 16,93 km/h
Max Speed: 42,28 km/h
Altitude Up 308 m