Dnes som si užil 5 - 10 cm čerstvého snehu, pekne z rána vŕzgal (-4°), k obedu už to bolo poslabšie (+2°). Po lese bola radosť jazdiť v snehu, po poľných cestách už to až taká radosť nebola (záveje ...). Ďalších 47 km v roku 2017.
P.S.: Murphyho zákony sa mi dnes opäť potvrdili. Asi 10 km od domu mi volala žena, aby som sa pohol, že musíme niekam ísť. Reku OK. Tak som zabral a ani nie do minúty, prásk, roztrhnutá reťaz ... Super. Reťaz sa rozpojila v rýchlospojke, ktorá sa stratila v snehu. Náhradnú rýchlospojku mám, samozrejme, doma v garáži Našťastie som mal zo sebou nitovač reťaze ...
Tiež som to bol dnes trošku po okolí prebehnúť 26km za cca 1:45min. Bolo konečne pekne.
Doma mi to všetko maróduje tak som trošku odbehol nech to nechytím aj ja.
No a chcel otestovať Lukinove NOBBY NIC na snehu pri tých tlakoch čo jazdí on a parádička.
Dnes taka petrzalska snezna vychadzka ....jasne ze na biku ...vonku 1.3celzia,cirka 12-18cm snehu,podla toho kde ako fukalo.Jazdilo sa super ,zavijanie brzd pekne upozornovalo chodcov na moju pritomnost ,smykalo sa len pri ladovom podklade pod snehom. Inak mozem thunder burty pochvalit,v snehu su lepsie ako racing ralph-y ,ale je pravda,ze mam 27.5 kola voci 26tkam. Tych 15km a k tomu 300m po zadnom kolese stacilo na vysantenie sa po slabom prechladnuti dutin ktore som mal par dni dozadu Za mna spoko..sneh je super. Len okuliare bez mlzenia by to chcelo
No a dnes som otestoval moje ROCKET RONy zhruba pri tých istých tlakoch ako Lukinove NOBBY NIC a...
Pokúsim sa to napísať ako Luki.11 Šiance
TRIP DIST: 29,24 km
RIDE TIME: 1:45:28
AVG SPEED: 16,63 km/h
MAX SPEED: 51,33 km/h
UP: 583 m
TEPLOTNÉ ROZHRANIE: od -3°C až do +1°C
Približne po 20 kilometroch mi ruplo v kolene ktorému som doobeda doprial hodinku hokeja a pri jednej ( pre ostatných zúčastnených efektnej pre mňa bolestivej ) otočke tak som bike pekne otáčal no a poviem vám, do kopcov to bolo dnes ľahšie. Pri zjazdovaní som si 2x ustlal ( našťastie do mäkkého )
Dnes po 12km pesia chodza domov...kedze by som fakt tym ozranom,co razhadzuju flasky po meste ,napchal tie crepiny do analu ...pod snehom tazko zbadat rozbitu flasu ....predny plast rozrezany aj s dusou. 50e v pecku
Dnes to išlo ako v lete na saniach.Je moc snehu a málo turistov,nemá to kto prešliapať.Dokonca na rovine som musel tlačiť.Veď som si aj zanadával.Ale dole kopcom to bolo fajn.
Zima v plnom prúde,avšak to neznamená,že by bol bike zavesený na klinci...Ak dovolíte,podelím sa s Vami o zopár (viacej),fotečiek z mojich zimných výjazdov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nesiel som cely prielom,uz sa stmievalo,presiel som len podlesok -letanovsky mlyn a ten bol v pohode
P.S.: Murphyho zákony sa mi dnes opäť potvrdili. Asi 10 km od domu mi volala žena, aby som sa pohol, že musíme niekam ísť. Reku OK. Tak som zabral a ani nie do minúty, prásk, roztrhnutá reťaz ... Super. Reťaz sa rozpojila v rýchlospojke, ktorá sa stratila v snehu. Náhradnú rýchlospojku mám, samozrejme, doma v garáži
Doma mi to všetko maróduje tak som trošku odbehol nech to nechytím aj ja.
No a chcel otestovať Lukinove NOBBY NIC na snehu pri tých tlakoch čo jazdí on a parádička.
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Pokúsim sa to napísať ako Luki.11
Šiance
TRIP DIST: 29,24 km
RIDE TIME: 1:45:28
AVG SPEED: 16,63 km/h
MAX SPEED: 51,33 km/h
UP: 583 m
TEPLOTNÉ ROZHRANIE: od -3°C až do +1°C
Približne po 20 kilometroch mi ruplo v kolene ktorému som doobeda doprial hodinku hokeja a pri jednej ( pre ostatných zúčastnených efektnej pre mňa bolestivej
...viac foto : post1199912.html#p1199912