Pozerám , že ste sa včera viacerí motali po Spiši , ale nik nedobehol večer na Sabinku .. škoda . Až by plánoval najbližšie niekto Smrekovicu , tak by som sa pridala ( pista ? )
Smrekovica je mi trocha od ruky. Hlavne pristup na trasu.
Včera výjazd hardkorowy ja som chytil defekt, roztrhol reťaz a kamoš 4x lepil dušu. Nakoniec o pol jedenástej večer kedy sa mi už aj svetlo vybijalo sme zhodnotili, že musíme si zavolať odvoz. Zišli sme nižšie do doliny nech mame signal a... celkovo 35 km cca 1000 výškovych
dnes exploračno kochačno brigádnický výjazd,kedze to *****o robotou ostal som sam ,tak len strom na traili ,mozte zas robit KOMy
co nedalo minule sedem statocnych bez naradia ,dal dnes jeden odhodlany s pomocnickou ... ak uvidite niekde dole majitela pomocnicky-sekerky ,mozte mu zobrat pivo ...potesi ho to ...cesta odrubana
edit : este musim tagnut Jezusa ten si brigadku vypytal
Dneska Havranec , Sivý Kameň a okolie
DST: 34,26 km
TIME: 1:54 min.
AVG: 18,07 km/h
MAX: 44,21 km/h
UP: 388 m 30°C
ale dali sme konečne aj nejaký ten les
Dnes som si privstal aby som ešte na svitaní vyrazil na Kráľovú Hoľu. Z rána ešte kde tu prízemný mráz čo celkom vhod padlo ako príprava na Kráľovsky výšľap. Výživných 120km/ 2746 up. https://www.relive.cc/view/1053124077
Skoda ze tento rok som na tom kondicne slabsie ako pominule, nemal som uz sil si uzit technickejsie pasaze a tiez sme vynechali Rakytov a Sidorovo. Foto od Jura, kedze ma vsade musel cakat. Dlho som tolko nenadaval pri tlaceni biku, ale dnes (den po) by som nedbal ist znova.
Skoda ze tento rok som na tom kondicne slabsie ako pominule, nemal som uz sil si uzit technickejsie pasaze a tiez sme vynechali Rakytov a Sidorovo. Foto od Jura, kedze ma vsade musel cakat. Dlho som tolko nenadaval pri tlaceni biku, ale dnes (den po) by som nedbal ist znova.
FAJNE FAJNE PARADA, VF by som chcel absolvovat tento rok, podobny vyjazd planujem...tuto trasu co si presiel, isiel by si ju opacne? Ci je lepsie vyrazit z Turcianskych Teplic do RK?
Včera výjazd hardkorowy ja som chytil defekt, roztrhol reťaz a kamoš 4x lepil dušu. Nakoniec o pol jedenástej večer kedy sa mi už aj svetlo vybijalo sme zhodnotili, že musíme si zavolať odvoz. Zišli sme nižšie do doliny nech mame signal a... celkovo 35 km cca 1000 výškovych
skoro ako ja pred pár dňami a ešte aj na rovnakom bajku
FAJNE FAJNE PARADA, VF by som chcel absolvovat tento rok, podobny vyjazd planujem...tuto trasu co si presiel, isiel by si ju opacne? Ci je lepsie vyrazit z Turcianskych Teplic do RK?
Velky rozdiel v tom v opacnom smere zrejme nebude, co sa tyka pomeru tlacenia a jazdenia, ale mysim ze smer do RK ponuka zaujimavejsie technickejsie zjazdy - pre niehoho plus pre niekoho minus, zalezi s akym cielom sa na hreben vyberie. Ale lepsie budu vediet ludia co to maju viac prelozene, mne sa na tom slnku pri chytani dychu viacere useky pozlievali...a zrejme aj nieco uspesne vytesnil spomienkovy optimizmus. Ale tento smer sme volii preto, lebo ho tu uz viac krat odporucali a potom z praktickych dovodov, isli sme z BA na otocku, auto sme nechali v Turcianskych Tepliciach a z RK sme sa pon vratili vlakom.
Na dnes sme zvolili Martinky - Strecno. Ako uz napisal EGLIL - to najlepsie co tu mame. Vsetky mozne druhy terenu, stupania, nosenie...proste vsetko. Radost jazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Smrekovica je mi trocha od ruky. Hlavne pristup na trasu.
co nedalo minule sedem statocnych bez naradia ,dal dnes jeden odhodlany s pomocnickou ... ak uvidite niekde dole majitela pomocnicky-sekerky ,mozte mu zobrat pivo ...potesi ho to
edit : este musim tagnut Jezusa ten si brigadku vypytal
DST: 34,26 km
TIME: 1:54 min.
AVG: 18,07 km/h
MAX: 44,21 km/h
UP: 388 m
ale dali sme konečne aj nejaký ten les
https://www.relive.cc/view/1053124077
Trasa (vyklikane v brouter, takze nie uplne presne ako sme sli, chyba napr. obchadzka Mincola) - http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=223149
Skoda ze tento rok som na tom kondicne slabsie ako pominule, nemal som uz sil si uzit technickejsie pasaze a tiez sme vynechali Rakytov a Sidorovo. Foto od Jura, kedze ma vsade musel cakat.
Ďakujem.
Trasa (vyklikane v brouter, takze nie uplne presne ako sme sli, chyba napr. obchadzka Mincola) - http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=223149
Skoda ze tento rok som na tom kondicne slabsie ako pominule, nemal som uz sil si uzit technickejsie pasaze a tiez sme vynechali Rakytov a Sidorovo. Foto od Jura, kedze ma vsade musel cakat.
skoro ako ja pred pár dňami a ešte aj na rovnakom bajku
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=1871108569808587
Velky rozdiel v tom v opacnom smere zrejme nebude, co sa tyka pomeru tlacenia a jazdenia, ale mysim ze smer do RK ponuka zaujimavejsie technickejsie zjazdy - pre niehoho plus pre niekoho minus, zalezi s akym cielom sa na hreben vyberie.
Isiel si ten Samostrel?Ak hej bolo to uz moc zarastene?