Vikendovy cyklotrip (sice solo - ale lepsie ako sediet doma)
Den1: BN-Nitrianske Rudno-Kanianka-Nitrianske Pravno-Klastor pod Znievom-Valca-Trebostovo-Martin-Krizava-Mincol-Turie-Podhorie-Sulov
Den2: Sulov-Kostolec-Podmanin-Zemiansky Kvasov-Horny Mostenec-Podskalie-Zliechov-Homolka-BN
pocasie na paradu, trasa na uplnu paradu - diky aj za rady od ludi tu na fore odladom Martiniek (aj ked neznacene chodniky som vynechal - pustil som to z Mincola dolu po modrej na zvaznicu a dalej po nej - ten kusok hrebena na HT s batohom a taskou mi celkom stacil), druhy den som siel po trase Karpatiatour
Pri našom koničku ani nerozmyšlať...
Pojdem sa na to opytať, alebo rovno uzatvoriť
pred uzatvorenim si nechaj vysvetlit kde a za akych okolnosti ti to poistenie plati
aby si potom nebol prekvapeny / smutny
dost sa riesilo tu
padol som pod polomom (ZA) a prisiel po mna vrtulnik - povedali mi, ze su ako sanitka a neplatil som nic.
ale ako pise Pali65 - dost zalezi na tom kde padnes a kto pre teba pride ...
Na dnes sme zvolili Martinky - Strecno. Ako uz napisal EGLIL - to najlepsie co tu mame. Vsetky mozne druhy terenu, stupania, nosenie...proste vsetko. Radost jazdit.
GPX by nebolo,alebo aspon záchytné body ? Dal by som si dačo nové v Matinkách.
Nedelnajsi vyjazd, z Lubovne po cervenej na Osly, zelena do Mniška, modra po hranici na Sulinku, cez most do Zegiestowa, cierna na vrch Pusta Wielka, dole modra a zlta popod vleky smer Zlockie a Muszyna, presun do Zegiestowa, z Mniška cez Vabec, na Osly po žltej a cyklostopy už neostal čas. Super vyjazd s nat
dnes exploračno kochačno brigádnický výjazd,kedze to *****o robotou ostal som sam ,tak len strom na traili ,mozte zas robit KOMy
co nedalo minule sedem statocnych bez naradia ,dal dnes jeden odhodlany s pomocnickou ... ak uvidite niekde dole majitela pomocnicky-sekerky ,mozte mu zobrat pivo ...potesi ho to ...cesta odrubana
edit : este musim tagnut Jezusa ten si brigadku vypytal
Keď som s tou brigádou začal tak som sa do toho dnes aj pustil.
Prestrihal som tak trištvrte s tej divočiny + nejaké stromčeky a konáre po ceste. Ešte sa tam budem musieť vrátiť a dorobiť to aj s tým stromom na poslednej fotke.
jj na ten strom niekoho s motorofkou ,uvidim ci by sa dalo ....nemas ty niekoho? pilu kludne vyveziem v batohu ... na pokracovanie z majbicky daj kludne vediet aj podvecer v tyzdni ,mam tiez uz doma noznice a sekerku tiez zoberiem ...samemu sa mi nechcelo do toho ...
inak kukam ze ten strom je tiez z makkeho dreva tak mozno na viac krat aj so sekerkou postupne...
Zobral som si sekerku pílku a nožnice ale použil som iba nožnice ale nabudúce si zoberiem aj riadne rukavice. Na ten strom som myslel že zoberiem veľkú fiskarsku. Pílu by som zohnal len sa mi tam s ňou nechce trepať. Tento týždeň mi to už nevidá možno nabudúci by to šlo. Dám ti vedieť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nebojite sa jazdit v narodnom parku ?
Kto sa boji, nech nechodi do lesa.
Den1: BN-Nitrianske Rudno-Kanianka-Nitrianske Pravno-Klastor pod Znievom-Valca-Trebostovo-Martin-Krizava-Mincol-Turie-Podhorie-Sulov
Den2: Sulov-Kostolec-Podmanin-Zemiansky Kvasov-Horny Mostenec-Podskalie-Zliechov-Homolka-BN
pocasie na paradu, trasa na uplnu paradu - diky aj za rady od ludi tu na fore odladom Martiniek (aj ked neznacene chodniky som vynechal - pustil som to z Mincola dolu po modrej na zvaznicu a dalej po nej - ten kusok hrebena na HT s batohom a taskou mi celkom stacil), druhy den som siel po trase Karpatiatour
Pojdem sa na to opytať, alebo rovno uzatvoriť
pred uzatvorenim si nechaj vysvetlit kde a za akych okolnosti ti to poistenie plati
aby si potom nebol prekvapeny / smutny
dost sa riesilo tu
padol som pod polomom (ZA) a prisiel po mna vrtulnik - povedali mi, ze su ako sanitka a neplatil som nic.
ale ako pise Pali65 - dost zalezi na tom kde padnes a kto pre teba pride ...
GPX by nebolo,alebo aspon záchytné body ? Dal by som si dačo nové v Matinkách.
Janková - Skalky - Kukla
co nedalo minule sedem statocnych bez naradia ,dal dnes jeden odhodlany s pomocnickou ... ak uvidite niekde dole majitela pomocnicky-sekerky ,mozte mu zobrat pivo ...potesi ho to
edit : este musim tagnut Jezusa ten si brigadku vypytal
Keď som s tou brigádou začal tak som sa do toho dnes aj pustil.
Prestrihal som tak trištvrte s tej divočiny + nejaké stromčeky a konáre po ceste. Ešte sa tam budem musieť vrátiť a dorobiť to aj s tým stromom na poslednej fotke.
inak kukam ze ten strom je tiez z makkeho dreva tak mozno na viac krat aj so sekerkou postupne...