Po sobotnej službe to mal byť taký light výjazd, ale profil trate bol horší ako som čakal, furt hore dole v tom úpeku. Okolo v.n. Nová Bystrica, Orloj a rozhľadňa na Bobovci v Starej Bystrici. Hlavne okolo tej nádrže som chcel dlho ísť, konečne sa podarilo
Na dnes sme zvolili Martinky - Strecno. Ako uz napisal EGLIL - to najlepsie co tu mame. Vsetky mozne druhy terenu, stupania, nosenie...proste vsetko. Radost jazdit.
doktor-40, jj, na sedlo Samostrel. Zarasteny bol kusok pred Ciernym vrchom, ale nic extremne, zatial sa to celkom dalo. O take 2-3 tyzdne to bude asi horsie
Na dnes sme zvolili Martinky - Strecno. Ako uz napisal EGLIL - to najlepsie co tu mame. Vsetky mozne druhy terenu, stupania, nosenie...proste vsetko. Radost jazdit.
Ano je to š*****, pisal to ale lukas885 a plne s nim suhlas....
Bol som v sobotu rano o 6:00 krasa, nikoho nikde iba ja a baik. Krasny vychod slnka
Že tam bol aj vrtulnik, na Minčole, nejaky pad baikera? počul som od chalanou...
dnes som sice v lese mokol, no sobotu to bol uplne opacny extrem. Bol som v zahorskom vojenskom obvode, horko a sucho ako na sahare, studnicky tam nie su, cesty samy piesok. Bolo mi z toho tepla zle, no aj tak som dal 108 km.
Musis mat v poistke zahrnuty zasah HZS. Bude v urazovej alebo osobitne na tieto situacie. V opacnom pripade mozes brat rovno uver.
S istotou by som toto netvrdil. Ak je zásah vrtuľníka indikovaný zo zdravotného hľadiska, potom RLZP preplatí zdravotka. Problémom sú dlhotrvajúce pátračky, kde je nasadených veľa techniky a personálu, ako ten prípad strateného chlapca, ktorý sa našiel vcelku v dobrom zdraví a rodičia dostali 600.000 Sk účet. Taktiež ak ťa odvezú v plastikovom saku v podvese do márnice, tak pozostalí dostanú slušný účet, lebo to už nie je zdravotná pomoc. Trochu to súvisí s tým, že z pohľadu ústavou garantovaných práv nie je možné, aby keď sa niekto doláme v MK, tak nezaplatí za odvoz vrtuľníkom nič, zato ak má niekto rovnaký úraz na Ploskej, tak už dostane plný účet len preto, že sa jedná o zónu s HZS.
Sú v tom ešte nejaké nuansy (viac sa to preberalo na hiking.sk), ale myslím si, že nedostaneš za takú záchranu komplet účet, t.j. zaplatíš náklady na samotných členov HZS, ale vrtuľa v tom nebude. Čím teda hovorím, že by stálo zato mať nejakú poistku pre ich zásah.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=223183
v mieste DSC1928.jpg sme sa minali
Ano je to š*****, pisal to ale lukas885 a plne s nim suhlas....
Bol som v sobotu rano o 6:00 krasa, nikoho nikde iba ja a baik. Krasny vychod slnka
Že tam bol aj vrtulnik, na Minčole, nejaky pad baikera? počul som od chalanou...
Dake info tu: https://www.hzs.sk/typy-aktualit/pad-cyklistu-pod-mincolom/
Musis mat v poistke zahrnuty zasah HZS. Bude v urazovej alebo osobitne na tieto situacie. V opacnom pripade mozes brat rovno uver.
Pojdem sa na to opytať, alebo rovno uzatvoriť
S istotou by som toto netvrdil. Ak je zásah vrtuľníka indikovaný zo zdravotného hľadiska, potom RLZP preplatí zdravotka. Problémom sú dlhotrvajúce pátračky, kde je nasadených veľa techniky a personálu, ako ten prípad strateného chlapca, ktorý sa našiel vcelku v dobrom zdraví a rodičia dostali 600.000 Sk účet. Taktiež ak ťa odvezú v plastikovom saku v podvese do márnice, tak pozostalí dostanú slušný účet, lebo to už nie je zdravotná pomoc. Trochu to súvisí s tým, že z pohľadu ústavou garantovaných práv nie je možné, aby keď sa niekto doláme v MK, tak nezaplatí za odvoz vrtuľníkom nič, zato ak má niekto rovnaký úraz na Ploskej, tak už dostane plný účet len preto, že sa jedná o zónu s HZS.
Sú v tom ešte nejaké nuansy (viac sa to preberalo na hiking.sk), ale myslím si, že nedostaneš za takú záchranu komplet účet, t.j. zaplatíš náklady na samotných členov HZS, ale vrtuľa v tom nebude. Čím teda hovorím, že by stálo zato mať nejakú poistku pre ich zásah.
http://doki.rajce.idnes.cz/Bike_Lungau_2017/
nebojite sa jazdit v narodnom parku ?