Hej bola super, isiel som z domu naobliekany 5C skaredo, a vysiel som nad nejakych 400-450vm a hned 10-12C a modre azuro, nechapal som... Po 3hod som prisiel dom a akurat sa to dole trhalo.
Randal nie rozlisenim ale velkostou, do 10Mb...
Fotky su na trase Gilianka,Chrastkova,Krivoklat.Po dazdi tam urcite par dni neodporucam ist.Rube sa tam a toho blata na ceste....To som radsej nefotil.Hlavne,ze je to znacena cyklotrasa.Fotit som povodne ani nemal v plane,ale tam vyssie ako ustupovala hmla to vyzeralo paradne.
VKL 2019: Žaškovské sedlo, (Štyri chotáre, prameň Stakovany)
Hneď v úvode som nadával a preklínal (seba), keď v zjazde do Žaškova bol úžasný čarovný oravský íl, ktorý lepí lepšie ako Pattex. Dosť som tlačil a niesol dolu kopcom A to opakované čistenie a odstraňovanie 5 kíl ílu, ble. No čo, keď už neboli dobré výšľapy, tak aspoň zjazd z Podšípu bol fajn. Bike doma súci pod wapku...
Dnes asfalt. Utrpenie hlavne za N.Lesnou smerom hore, na Hrebienok chýbali sily potom. Ale fajn bolo, a aj mláďa medveďa som zazrel 💩 + klasika lesná zver 😀
Jaiub ved ich zmensi aby boli do tych 10mb. tu inverziu bolo vidiet aj na satelitnych snimkoch na SHMU - povazie a turiec musela to byt parada. ja som cakal ze zasa bude na trencianskej strane kosa oproti nam no naopak nas tam dnes cakalo divne sparno v lesoch.
nezmokli sme - verit sa mi tomu nechce, ale je to tak. dazdove mraky sa rozplynuli doslova nad nami.
BN-Kulhan-s. Pod Smutnym vrskom-sedlo Pod Skalinami-Hradok-Tematin-Idelnik-Hradok (MTBiker trail)-Kalnica-Selec-chata pod Inovcom-Jastrabie-Dubodiel-BN
- bolo divne sparno, na lesnych cestach dost mokro
PS: kamkolvek behnem do lesa je tazba, cesty rozdrbane, lemovane drevom na odvoz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Randal nie rozlisenim ale velkostou, do 10Mb...
https://www.strava.com/activities/2359359807
(fotky su v opacnom poradi)
Hneď v úvode som nadával a preklínal (seba), keď v zjazde do Žaškova bol úžasný čarovný oravský íl, ktorý lepí lepšie ako Pattex. Dosť som tlačil a niesol dolu kopcom
http://www.cykloserver.cz/f/3752244814/
https://www.strava.com/activities/2359125719
BN-Kulhan-s. Pod Smutnym vrskom-sedlo Pod Skalinami-Hradok-Tematin-Idelnik-Hradok (MTBiker trail)-Kalnica-Selec-chata pod Inovcom-Jastrabie-Dubodiel-BN
- bolo divne sparno, na lesnych cestach dost mokro
PS: kamkolvek behnem do lesa je tazba, cesty rozdrbane, lemovane drevom na odvoz