Dnes opäť Šiance, Podskalie, Ráztoky, pod Rakytou, Javorák ...
Trip Dist: 62,28 km
Ride Time: 3:35:58
Avg Speed: 17,30 km/h
Max Speed: 66,78 km/h
Altitude Up: 1 102m
Temperature: +19st.C
Parádne som sa povozil
Čaute, v sobotu som si dal túlanie okolo Kľaku. Plán pekný ale realizácia už trochu ťažšia. Silu uberal ťažký ruksak plný proviantu, stúpania v blatových úsekoch ale asi najviac boľavá prdel od sedla. Či natlačiť termofľašu k plienke alebo očalúniť dosku a dať naprieč bicykla, už ozaj neviem, stále s tým bojujem. Bolo hodne vysokej, niektoré stretnutia fakt blízke, samozrejme nemohli chýbať stopy od macov, až na troch miestach. Zo tri úseky bola tlačenica v blate. Príjemne prekvapili miesta s ešte stále krásnymi smrekovými lesmi. Posledné stúpanie z Čičman na Kortmanku bolo už len prdenie do plátna Bolo to 143 km a 2900 vm , dupači sa možno pousmejú ale my víkenďáci prekračujeme svoj tieň . A ešte trasa: https://www.freemap.sk/?track-uid=1irPxuySFT5mO3dWuHuHCd
20190511_15-23-25_1-200 sec at f - 5,0_ISO 400_24 mm_DSCF1893.jpg bomba .. ten pohlad, to uhybanie (aj mne chcel(a) skocit pod koleso) .. fotka the best .. a pohotovost spickova, stihol si naprosto perfektne
Gusto0 : zdrhali az sa im prasilo za patami .. sekundu , dve som si myslel, ze su to prasce, mozno by som bol stihol, ale asi skor nie .. mal som dlhsie ohnisko, tak to mohlo stat za to.
Tak dnes po práci na pohodu. Keď som tlačil bicykel hore kopcom v Spišskom Podhradí, tak sa jeden cyklista tak zvláštne pousmial. Trošku musím šetriť kolená lebo minulý výjazd som bol frajer a dal ťažšie prevody a rýchlo rýchlo až som preťažil ľavé koleno.
Pod Chatou pod Hrbou sme vas minali
Inak pozeram ze tych medvedov ste videli len na krok od Očovej..hups
Aaa, tak to ste boli vy Som si vravel, ze sme vam vyslap zneprijemnili, ale snazil som sa uhnut co najviac doprava. Ale po fotkach som rozmyslal, ci to nebol niekto, co nas minul pri vysokej peci, ale na vas som zabudol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trip Dist: 62,28 km
Ride Time: 3:35:58
Avg Speed: 17,30 km/h
Max Speed: 66,78 km/h
Altitude Up: 1 102m
Temperature: +19st.C
Parádne som sa povozil
PS: závidím im ten veľký mestský park 😉
Viac fotiek, niektoré s popisom a trasa: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5298302
20190511_15-23-25_1-200 sec at f - 5,0_ISO 400_24 mm_DSCF1893.jpg bomba
Gusto0 : zdrhali az sa im prasilo za patami
Presne takto som to aj ja včera vnímal. A ešte či mi bude chýbať ak nestretnem medvedicu. No nechýbalo
Viac fotiek, niektoré s popisom a trasa: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/5298302
Pod Chatou pod Hrbou sme vas minali
Aaa, tak to ste boli vy
marcus549 :