tento rok sa na rychlebkach moc nefotilo, tak aspon par mobiloviek z prveho dna inak nadsenie ako vzdy, rychlebky asi nikdy nesklamu..psychicky odychnuty, ale fyzicky, ako po tyzdnovej makacke na stavbe
Pridám dnešnú foto zo Svitovskej Baby. Mechanizmy sa nám tam zahryzli....Mi bolo ťažko ako to tam vyzerá, povytrhávané korene kde kade. Fotka je zo Strava segmentu XC Flow (Horalisti poznajú)
Chvíľkové vyjasnenie počasia,...no dobre zatemnenie mysle a hybaj na Rysianku prvý krát po zime. Absťák robí svoje. Parádne pojazdenie v daždi 37,79km, 1186vm, 3:51h
Chvíľkové vyjasnenie počasia,...no dobre zatemnenie mysle a hybaj na Rysianku prvý krát po zime. Absťák robí svoje. Parádne pojazdenie v daždi 37,79km, 1186vm, 3:51h
dole si šiel po žltej po hrebeni na Zapolanku? by som rád vedel ako to vyzerá na tej zelenej smerom na Boraczu...ale zrejme podobne...
katko áno, po žltej na Zapolanku. Zelenou som ešte nešiel ale je v pláne, potom dám vedieť ale neviem kedy sa mi podarí. Isté ale je, že sú momentálne obe trasy pod snehom.
Naivne som si myslel, že ujdem pred Vŕšky, Blatá, Stracová ...
Trip Dist: 22,84 km
Ride Time: 1:29: 58
Avg Speed: 15,27 km/h
Max Speed: 57,03 km/h
Altitude Up: 593 m
Temperature: + 12 °C
... moc som nepojazdil ale aspoň niečo
...dažďu som neušiel
Nove ani nie. Vsetko klasika. velryba, mramorovy bbiskupsky mramorovy zjezdy samozrejme superflow. Wales bol ale zavrety koli tazbe. Ale zda sa mi ze Hop cuk nebol vlani tak ten bol asi novy. A o rok ma pribudnut nnejaka novinka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dole si šiel po žltej po hrebeni na Zapolanku? by som rád vedel ako to vyzerá na tej zelenej smerom na Boraczu...ale zrejme podobne...
Vŕšky, Blatá, Stracová ...
Trip Dist: 22,84 km
Ride Time: 1:29: 58
Avg Speed: 15,27 km/h
Max Speed: 57,03 km/h
Altitude Up: 593 m
Temperature: + 12 °C
... moc som nepojazdil ale aspoň niečo
...dažďu som neušiel
Jazdili ste nejaké nové traily?