Z dnešného výjazdu na Folkmarsku skalu. Trasa Margecany, Jaklovce, Folkmarska skala, sedlo Zemičky, k Ružínu na Bradan, kde sme mali prestávku na osvieženie. Potom okolo Ružína do Kysaku kde sme končili dvaja a dvaja pokračovali až do Košíc.
v byte mam 29 stupnov - vonku nemoze byt horsie zobral som jontak z chladnicky (aspon chvilku sa to dalo pit) a pome von - Velke Luky - Petrovanske Luky - dobre vypraza - ale v lese je znesitelne. Trubarka - zjazd v peknom stave az som bol prekvapeny - sedlo Lucky a pokosene lucky Chata pod Ostrym - Mnichova Lehota - kyselka jedna flasa do mna druhu nabrat. Inovec po asfalte pomalym tempom, aj tak mi vari. No hore klesa teplota na krasnych 22°C, je pod mrakom a fuka, dostavam sa na prevadzkovu teplotu - skoda zbehnut do Dubodiela (povodny plan) ked je tu tak prijemne - este po hrebeni na P. Javorinu - na hrebeni ani nohy, paradne jazdenie. dolu na Kulhan, lesom Pochabany a potom domov ako za trest rozpaleny asfalt.
93km, 2150v.m.
Nočná Bicygľovačka vol.4, dnes v sobotu (teda už včera) som na cesťáku, MTB, cez deň a noc prešiel spolu 120 km, taká pohodová sobota, hlavne v noci ideálna teplota vzduchu Fotky len na ukážku...
Ja som mal ciel Sedlo Lucky,(tiez som neskor obdivoval tu zvlastnu farbu v kaluzi,co fotil Gusto0),ale uz davnejsie som chcel ist na rozhladnu nad Hornym Orechovym,tak som si naplanoval take koliecko cez Hrabovku.Ako som stupal,tak dole kopcom snad 20 cyklistov na roznych bikoch.Sezona naplno rozbehnuta.Na vrchole,co je uz vlastne koniec dediny som zahliadol nieco ako vrch veze,tak si vravim,ze to bude asi ono.Tak som to pustil dole a na konci klesania hned vpravo.A tak som slapal ani neviem kolko,oprotiiduceho som sa spytal na cestu,vraj idem dobre,no ale akosi stale nikde nic,az som sa rozhodol ked som zbadal zelenu znacku so statnym znakom,ze odbocim a pojdem tam.No a urobil som dobre.Taky som bol nateseny,nikde ani nohy,no rychlo ma to preslo kedze sa na nu nedalo dostat.Tak som sa otocil a isiel cez Brezinu,kde bolo naozaj minimum ludi,idealny den na jazdenie,asi vsetci pri vode.Potom cez Soblahov,vyssie som nabral kyselku,dalej chata pod Ostrym vrchom a smer Lucky.Doma som nalepil naleku na ram a co cert nechcel,drb a retaz roztrhnuta.Nalepka ucinkuje Dal som bike do tiena,vyberam nitovacku,no zistujem,ze ju nemam.A do Dubnice je to daleko.Zastavujem prveho bikera co siel okolo,ani sa na mna nepozrel,presiel okolo,tak som mu poprial vsetko zle kktovi.Nasledne starsi par,s ktorym som sa uz 2x stretol.Tiez nemali nitovacku,naco pan ak som dobre pocul vravel,ze musi kupit.Potom 3 bikerky,tiez nic.Tak len pesi a kde sa dalo,tak som sa aspon kusok dole kopcom pustil.Zo sedla do Kubrej,kde sice boli biky,ale akosi majitelov nebolo.Pozrel som vlak z Tn,no az za 2 hodiny.Az na konci Kubrej elektrobiker,zastavujem ho a on,ze ma.Tak este raz dakujem.Celkovo mi to vyslo 73 km,ale co som siel pesi neviem.
Moje dievčatá chceli doplniť šatník na leto. Tak sme ich zaviezli do OC a my, chlapi, sme tento čas využili po svojom. Od OC Laugaricio cez lesopark Brezina k Trenčianskemu hradu, odtiaľ do Soblahova a smer sedlo Lúčky, popod Ostrý vrch, okolo Chaty pod Ostrým vrchom spať do Soblahova a k OC Laugaricio. Slnečno, horúco, spotreba 4l - vody.
RANDAL ja som mal nitovacku aj spojku. Ale asi sme sa nestretli alebo si ešte nemal roztrhnutú. Ani jeden biker, ktorého sme stretli, netlačil.
Dnes narýchlo kým bolo jasno ešte. Dážď ma zastihol posledných 5 minút, no krúpy ma minuly o 15 minút 😁
Svit - Lopuška(cez horal kopček) - Gánovské slaniská+Biely kameň (Hozelec) - Sp.Štiavnik a cez Dubinu späť
46 km ; 818 prevýšenie ; 2:22 hod
2,5 mesiaca som nesedel skrz prácu poriadne na bajku a je to riadne cítiť. Dnes som spravil slabých 90 km z Kútov cez Zámčisko pri Uníne, do Skalických hôr a nazad. Chvíľu to bude trvať než nájdem stratenú kondičku ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
93km, 2150v.m.
RANDAL ja som mal nitovacku aj spojku. Ale asi sme sa nestretli alebo si ešte nemal roztrhnutú. Ani jeden biker, ktorého sme stretli, netlačil.
https://www.strava.com/activities/2453966929
https://www.strava.com/activities/2455190178#kudos
Svit - Lopuška(cez horal kopček) - Gánovské slaniská+Biely kameň (Hozelec) - Sp.Štiavnik a cez Dubinu späť
46 km ; 818 prevýšenie ; 2:22 hod