Neznesiteľná nedeľná horúčava sa dala na hrebeňovke Levočákov ( 1100 mnm) zniesť.
Horšie som však znášal pohľad na lesné drevené čudo. Že by to bola Diana?
Víkend na Muránskej planine, piatok deň prvý, ochutnávka prostredia pred check-inom na ubytku na Prednej Hore - Muránska dlhá lúka, Muránsky hrad a vyhliadka Poludnica...
Bol som na Muráni nedávno a hľadal som tie sysle no nevedel som na ktorej planine to presne je, nejak som si ale myslel že to je na tej lúke hore ako sa ide na hrad. Tak som prišiel k takému žrebčínu či čo to tam hore je a pýtam sa takého starého pána čo tam pracoval. Tu sú tie sysle ? on na mňa pozerá a nechápo gúľa očami čo sú to sysle furt mi ukazoval že nie také najmenšie sú iba tie kone Potom ako som zišiel dole do dediny a išiel smer Predná Hora bola po ľavej strane taká odbočka s bufetom následne mi cvaklo že to bude asi tu dole na lúke. Klikám na GPS z fotky cipo11 a naozaj
Dnes som si pojazdil (a dobre) v dosť širokom okolí
Trip Dist: 64,73 km
Ride Time: 3:59:26
Avg Speed: 16,22 km/h
Max Speed: 61,40 km/h
Altitude Up: 1 034 m
Temperature: +26,4°C no bolo aj pár kvapiek (asi 4)
To ale asi nie su vyskove data zo Stravy, ale z Polaru, ktory to meria cez GPS a nie barometrom. Zihadlo, nemas tam moznost kliknut pri udaji o nastupanych metroch na "Elevation (?)" a nasledne na "Correct Elevation"?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horšie som však znášal pohľad na lesné drevené čudo. Že by to bola Diana?
https://www.strava.com/activities/2460945539
Trip Dist: 64,73 km
Ride Time: 3:59:26
Avg Speed: 16,22 km/h
Max Speed: 61,40 km/h
Altitude Up: 1 034 m
Temperature: +26,4°C
ta cesta na druhej fotke vyzera tak nevinne a v pohode. no dodnes mam husiu kozu ked si na nu spomeniem
Tá Strava tam kapánek tých výškových pridala, či?
To ale asi nie su vyskove data zo Stravy, ale z Polaru, ktory to meria cez GPS a nie barometrom. Zihadlo, nemas tam moznost kliknut pri udaji o nastupanych metroch na "Elevation (?)" a nasledne na "Correct Elevation"?