aj na UA sa dá vyberať, teraz bola priorita neznechutiť nováčika, to sa snáď podarilo (všetko bolo zjazdné) a mali sme šťastie, že to už stihlo aj obschnúť
Alešova priorita boli evidentne čo najintenzívnejšie zážitky
Gusto0 : tak ono su 3 levely bajkovania. Bajkovanie, bajkonosenie a bajkovanie s Alesom. To tretie urcite nechces .. a kde su vlastne tie fotky ?
edit1: aha, asi na FB .. no, prebral som sa na chvilu z 4 rocnej FB komy a poslal som mu friendship request, tak uz vidim ... ale asi si to necham na potom
edit2: pekne dali
lukas6s8p: a tiez, ze ten druhy den bolo mierne chladnejsie a pofukoval prijemny vetrik. Ale aj tak som sa spalil, lebo som si vyhrnul rukav , ze reku na 2-3 hodinky a zabudol som ho zhrnut... au. Ale paradne to bolo po kazdej stranke .... ako sprievodca (aj ostatne) mas 5 z piatich UA hviezdiciek
Pridam este detail ponurej atmosfery graffity .. v pritmi .. bliziacej sa noci a vhodneho rozpolozenia mysle to moze vyvolavat zvlastne stavy, ak sa jeden rozhodne prespat v tomto prostredi a neopatrne si celovkou posvieti na prilahlu stenu ...
@lto GPS náhodou nemáte? O cca 3 týždne budem nedaleko a mám v pláne Poloninu Runu. Teoreticky mám vybratú aj trasu kade ísť, ale teória a prax sa môže dosť líšiť...
Dnes taká motanica so šéfom viac menej len poľné cesty a sem tam nejaký lesík.
Trip Dist: 60,17 km
Ride Time: 3:28:53
Avg Speed: 17,28 km/h
Max Speed: 49,76 km/h
Altitude Up: 629 m
Temperature: +30st.C
Fotka jedna pózerská
znova len okolo komina - v byte vyhna, v lese prijemne - obcas pohrozi lokalna burka, no aspon cosi. jedna dolina vyplachnuta a blato, dalsia o par 100m dalej sucha a prasna - vyber si
Mne sa tie poľné cesty vo štvrtok celkom zapáčili.
Dal som si aj včera veľa prašných ciest a "mapoval" som okolie - v zime sa mi takéto cestičky budú možno hodiť. 😉
Trip Dist: 33,04 km
Ride Time: 1:47:56
Avg Speed: 18,36 km/h
Max Speed: 37,35 km/h
Altitude Up: 362m
Temperature: +31,1 st.C
...no niekde proti prúdu rieky Nitry dobre lebo voda bola fest hnedá zasa sa ryby utopia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieco na dobru naladu ?
Alešova priorita boli evidentne čo najintenzívnejšie zážitky
edit1: aha, asi na FB .. no, prebral som sa na chvilu z 4 rocnej FB komy a poslal som mu friendship request, tak uz vidim
edit2: pekne dali
lukas6s8p: a tiez, ze ten druhy den bolo mierne chladnejsie a pofukoval prijemny vetrik. Ale aj tak som sa spalil, lebo som si vyhrnul rukav , ze reku na 2-3 hodinky a zabudol som ho zhrnut... au. Ale paradne to bolo po kazdej stranke .... ako sprievodca (aj ostatne) mas 5 z piatich UA hviezdiciek
https://www.mtbiker.sk/images/tracklogs/2019-06-15_5d07e1c3a83cf.gpx
https://www.mtbiker.sk/images/tracklogs/2019-06-16_5d07e4b9e89f6.gpx
alebo v mojich vyjazdoch
Trip Dist: 60,17 km
Ride Time: 3:28:53
Avg Speed: 17,28 km/h
Max Speed: 49,76 km/h
Altitude Up: 629 m
Temperature: +30st.C
Fotka jedna pózerská
lto akurát mi hovorí že mi ten chlapec zoberie mobil a ujde s ním
Dal som si aj včera veľa prašných ciest a "mapoval" som okolie - v zime sa mi takéto cestičky budú možno hodiť. 😉
Trip Dist: 33,04 km
Ride Time: 1:47:56
Avg Speed: 18,36 km/h
Max Speed: 37,35 km/h
Altitude Up: 362m
Temperature: +31,1 st.C
...no niekde proti prúdu rieky Nitry dobre
Boli sme tam na služobke.
Je tam celkom dobrá pizzeria - Bella Italia 👌