ta modra do Pohorelej asi nic moc, nepredpokladam ze sa to od minulej jesene zlepsilo? Inak ake take predlzenie pre technickych jazdcov je pustit sa z KH po modrej na Sumiac do Predneho sedla a vyslapat naspet na KH a pokracovat po hrebeni
Myslim, ze sa asi zase vratim do Zvolena nieco pojazdit, na Kralovej som uz nebol hadam aj 5 rokov A este mi chyba ta lokalita zo 100 rocnymi dubmi niekde pri Podzamcoku.
No len pridi, kludne by som sa pridal, tu lokalitu s dubmi nepoznam Inak do Kralovej ma zaujalo, ze je cesta nanovo vyasfaltovana, ani neviem kedy to stihli (ale nebol som tam od jesene, pravda)
spider207 V lete by som chcel prist do rodneho kraja a nieco pojazdit, ale plany su jedna vec a realita druha, dufam, ze to vyjde, v tom pripade by sme nieco urcite pojazdili Dufam, ze sa zmenil system znacenia odvtedy, co tam nejazdim, vtedy to bolo dost zle a casto som bludil. Bez mapy by som nezasiel nikam. Ta luka s tymi dubmi je krasna, je tam mierne klesanie, da sa tam nabrat slusna rychlost Teraz som nasiel aj nazov tej lokality, na ktory som si nevedel ani za nic spomenut - GAVURKY (mozno to poznas pod tymto nazvom).
Viac tu: GAVURKY
Dnešný výjazd z rače po červenej na somára, všetko pohoda akurát treba ísť nadkomárou rýchlosťou.
Neviete niekto čo sú zač objekty na posledných dvoch fotkách?
Nebol som prvý krát v karpatoch prvý krát som bol ale tak ďaleko nabudúce sa chystám ešte ďalej ale musím vyraziť ráno. Nevieš čo sú tie objekty? Zjazdovka? ...Po biely kríž ludia odzdravili a a od bieleho kríža keď som pozdravil tak na mňa väčšina zazrela ako keby som urobil niečo zlé
Nebol som prvý krát v karpatoch prvý krát som bol ale tak ďaleko nabudúce sa chystám ešte ďalej ale musím vyraziť ráno. Nevieš čo sú tie objekty? Zjazdovka? ...Po biely kríž ludia odzdravili a a od bieleho kríža keď som pozdravil tak na mňa väčšina zazrela ako keby som urobil niečo zlé
to je divne, lebo bajkeri a pesiaci sa skor zdravia tam kde je to pustejsie, a teda nad BK smerom na sever.
tie objekty su vo vojenskom obvode, ja som sice pisal ze sa tam da ist, ale pod hrozbou pokuty tusim 60 eur. ale mnohi tunajsi bajkeri tam jazdia aj tak. ja som tam vsak este nebol mozme ist niekedy spolu
ano su to pozorovacie veze na strelniciach. tu hudbu tam mohli aj civilisti pustat. minule som tam videl ako sa tam cundraci fotili vikend tam je relativne klud...
dartmoor cim si to fotil? je vidno ze fotene na kolene ale obrazok vcelku citatelny mobil cez dalekohlad?
inak problem vidim v tom ze to je fotene akurat v smere drahy strelby. nahoda je niekedy blbec ak su strelby treba fakt radsej odlozit zvedavost na dalsi vyjazd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je v pohode,ak sa nejde na doraz,celodenka by sa dala natiahnuť do 100-vky,v lete sa ozvem,budem potrebovať poradiť nejaké ubytko na pár nocí
http://www.hotellopusnadolina.sk/
SAdnes na bike pred hotelom/chatou a si v lese
aha fakt,ale aspon ma poriadnu vidlicu
pozerala som hlavne na Teba
BA sa Ti máli ?
Viac tu: GAVURKY
Neviete niekto čo sú zač objekty na posledných dvoch fotkách?
gratulujem ze si bol prvykrat v karpatoch
tie objekty si nevsimaj, kludne tam mozes jazdit
tie objekty su vo vojenskom obvode, ja som sice pisal ze sa tam da ist, ale pod hrozbou pokuty tusim 60 eur. ale mnohi tunajsi bajkeri tam jazdia aj tak. ja som tam vsak este nebol
dartmoor cim si to fotil? je vidno ze fotene na kolene ale obrazok vcelku citatelny
inak problem vidim v tom ze to je fotene akurat v smere drahy strelby. nahoda je niekedy blbec ak su strelby treba fakt radsej odlozit zvedavost na dalsi vyjazd