Hej hej pri tretej fotke je v popise že je to fotené cez monukulár Bohužial mobil moc dobre nefotí, vyzerajú tak aj fotky a do toho som na display ešte nič nevidel kôli slnku a dosť dlho som čakal kým sa mobilu uráčilo zaostriť cez monokulár ....Ja som nevedel že sú to vojenské objekty, myslel som že je to dáka zjazdovka alebo niečo iné ale keby som počul strelbu tak by som sa tam takto nevytŕčal ale šiel pozrieť bližšie cez les
myslim ze tych som trafil aj ja na zjazde zo somara smerom na BK. boli rozlozeni na chodniku hned za hranicou tiena pri vjazde do lesa. preventivne som brzdil lebo som tam nic nevidel tak odskakovali dost rychlo do stran
inac vcera bolo super pocasie. dali sme vlak do malaciek a cez plavecky hrad hrebenovku do BA
tohtorocna sella ronda bola super, pocko takmer idealne, okolo 15 stupnov v sedlach a dole nieco cez 20, dazd sa nam skoro uplne vyhybal, len este ze sme sli vecer domov a nie rano bo v kempe napadol do rana sneh
tohtorocna sella ronda bola super, pocko takmer idealne, okolo 15 stupnov v sedlach a dole nieco cez 20, dazd sa nam skoro uplne vyhybal, len este ze sme sli vecer domov a nie rano bo v kempe napadol do rana sneh
dnes rano som si dal sutovo/chata/Vkrivan/general/sutovo..
start 7:20, o 9:40 som bol hore.. ludi ste pomenej.. pocas slapania sa to zacalo pekne trhat a vislo aj slniecko...zjazd fajn dolu generalom som hodil tigra, ked mi predne kolo zmizlo v 40cm ryhe od vody.odnieslo kolienko nacechrane a bike trosku. dolu som bol o 10:40 jedlo a pivko(nealko)v restke a sup domov
teleport som dal autom, ked hlasili naobed dazd ,co sa nepotvrdilo, skoda mohol som si to cele odslapat ... celkomlen 29,8km 2h42min/1349m
nejake fotky
poobednajší výlet na Vršatec stúpanie bolo v tom teple hrozné ale tak potom ten zjazd stál zato síce s menším pádom kde mi ušlo zadné koleso z prudšieho svahu ale nakoniec bolo všetko v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no zjazdovat sa tam da urcite tiez
inac vcera bolo super pocasie. dali sme vlak do malaciek a cez plavecky hrad hrebenovku do BA
pekne ste sa popassovali .... krasa
parada
aky bol potocik cez cestu na Pordoi? a kedy ti vyschla tretra?
boli sme tyzden pred vami: http://sobi78.rajce.net/Cyklodovolenka_Canazei,_IT_15-22._juna_2013
start 7:20, o 9:40 som bol hore.. ludi ste pomenej.. pocas slapania sa to zacalo pekne trhat a vislo aj slniecko...zjazd fajn dolu generalom som hodil tigra, ked mi predne kolo zmizlo v 40cm ryhe od vody.odnieslo kolienko nacechrane a bike trosku. dolu som bol o 10:40 jedlo a pivko(nealko)v restke a sup domov
teleport som dal autom, ked hlasili naobed dazd ,co sa nepotvrdilo, skoda mohol som si to cele odslapat ... celkomlen 29,8km 2h42min/1349m
nejake fotky