Zopár fotiek z dnešného výjazdu. Po betonovke na vrchol marhátu, po červenej cez les na striebornicu a následne na havran. Bolo krásne a bike jasal radosťou keď som šiel.
pekne fotos, vidim ze este mam kam ist nabuduce ), no a ten potocik bol fajn len som necakal ze mi voda natecie do tretier ale ta cestou hore mi to vyschlo a hore som uz mal sucho , vy ste asi isli smerom dole cez potok ni?
tak dalsi vyjazdik, podla predpovedi to vyzeralo vselijak len nie dobre ale nakoniec to vyslo uplne perfektne, hlasili 3 stupne na edelweissspitze ale na slnku tam bolo aj 27 , sice potom zacalo snezit ked sme odchadzali a cca tie 3 stupne boli ale tak to nam uz bolo fuk , celkovo sme dali kolecko cca 166km cez grossglockner a nazad cez bad gastein, prevysenie 3104m, max stupanie po edelweissspitze bolo 13% a na edelweissspitze po tych kocockach miestami 15%, ale na celom tripe bolo max 26% k takej vezicke pri ceste co som odskocil mrknut . bol to masaker, hlavne na cestaku som mal dost ked boli 12-13% dlhsie useky
paneboze capulo, ty robis ine chute. fakt nadhera
to by som tiez rad dal, ale neviem ci na cestaku. mozno radsej na mtb nahodit tenke 1,3 plaste, co mi zostali este od tour de france 2009
capulo nenormalne fotky, to je utrpenie pozerat na taketo fotky z kancla A navyse sa vracaju spomienky - siel som to opacnym smerom a zo zjazdu z Hochtoru na spodne parkovisko som dal zivotnu maximalku na horaku 85km/h (na 1,6" gumach )
Vcerajsi vyjazd na Sveti Jure (Chorvatsko). Z Podgory kde travim s rodinou dovolenku je to 29 km stupanie od mora do 1760 m. Pocasie krasne na vrchole troch chladnejsie cca 12°C a slaby vietor. Nastastie tento rok som zobral MTB-cko, lebo na cestaku by to bol "mordor" Od rampy (vstup do parku)az na vrchol (23 km) mi to travlo 1 h 54 min.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi tak cca v štvrtine cesty po žltej značke...len škoda že po ceste su dva spadnute stromy ale aspon nie su daleko od seba
boli sme tyzden pred vami: http://sobi78.rajce.net/Cyklodovolenka_Canazei,_IT_15-22._juna_2013
pekne fotos, vidim ze este mam kam ist nabuduce
to by som tiez rad dal, ale neviem ci na cestaku. mozno radsej na mtb nahodit tenke 1,3 plaste, co mi zostali este od tour de france 2009
Ja to mam zmerane priamo z Makarskej> Cas na vrchol z makarskej: 02:30:41
aspon si ho pokrstil uz vies kde ma limit