A tie odpadky???Bol som uz s kadekym na vyjazde po lesoch a mozem ti povedat jedno...ani jeden s bikerov s ktorym som bol na vyjazde nenechal nic v lese co sa neda rozlozit...vsetko ide krasne do ruksaku a doma do kosa..
Takze nehan tu ludi, ktory si myslim ze su tu na MTB-fore zastupeny vo vacsine...teda ludi ktory miliju prirodu,les si vazia a to s uplne praktickeho dovodu..les je miesto ktore miluju lebo im dava chut zit a robit to preco su zanieteny, uzivat si jazdu v prirode a to v cistej prirode, preto si ju nebudu nicit...ale jasne...mozno sa najde jednotlivec ktory toto este nepochopil a prave po takomto si ty nieco v lese nasiel...
píšeš svätú pravdu !!!
U nás ma vie najviac nahnevať že niektorý obyvatelia našej obce keď niečo prerábajú alebo nepotrebujú jednoducho to naložia do auta alebo na vlečku a vyvezú za obec do lesíka..
Ďalšia kapitola sú Páni rybári okolo jazera, ulovia si grilujú, vypijú pivko z plechovíc a šup to pod stromy... HAJZLI !! ruky by im dolámal všetkým...
Nechápem takýchto dementov...
Preto, že som načrtol svoj pohľad na vec sa hneď lesákov zastávam, takže som vlastne lesák a haním všetkých bajkerov v lese, paráda Ja ani neviem čo mám napísať,.......atd
, a snáď tam patrím aj ja, sú takí ako si písal ".teda ludi ktory miliju prirodu,les si vazia a to s uplne praktickeho dovodu..les je miesto ktore miluju lebo im dava chut zit a robit to preco su zanieteny, uzivat si jazdu v prirode a to v cistej prirode, preto si ju nebudu nicit" ale deje sa aj to, preto som to poznamenal, aj keď to nie je také viditeľné. Aj medzi tými lesníkmi sú ľudia, na ktorých presne pasuje tvoja charakteristika bajkera. Proste, ten pohľad len my sme tými dobrými a lesáci sú čisté zlo, tak to proste nie je.
PS: lesák nie som, v lese nerobím, brigádoval som tam týžden pri prerezávke, a je to sakramentsky ťažká robota.
teda...hned na zaciatku som ti pisal ze nechcem na teba utocit,ani to nemam v umysle..len ma srco boli...ked vidim co vidim a koniky vydim u nas smerom k Trom tablam,tam na jednom mieste stretavam starsieho panka s konikmi a traktorom a po nich to inac teda vyzera.Mne len je zle s nakladnia s drevom a s lesmi ako takymi,lebo zial...a to by ti ludia znaly pomerov napr. u nas vedeli nieco k tomu povedat,ide o to ze kadejaky sukromnik dostane nejaku cast lesa akoze do spravcovstva a to potom sa safari ach jaj.....strach,ja verim ,teda chcem verit tomu,ze kdesi este aj existuju poctivy a dobry lesaci no zial nejak nie je vidiet ich vysledok,pretoze lobby tych ktorym ide iba o m3 je u nas ooooovela viac...
a verim ze ty si s tych ktory miluju prirodu a vazia si juj ked si upozornoval na nepoctivcov nechavajucich odpadky..
branme si prirodu,lebo ked si to znicime uz nam to nikdo nikdy neda do poriadku a ked tak mozno my sa toho nedozijeme a to by bolo smutne
Pár fotiek ako to vyzerá v levočákoch aspoň z tej Jakubjanskej a Kolačkovianskej strany.
Sú tu cesty ujazdené, ale aj rozryté (tých je podstatne menej).
Vdaka mathoso Je to niekde pred Jelenskou skalou, zo Šachtičiek po zelenej. Onedlho už budem mať voľné víkendy, mohli by sme niekam vyraziť, nech nechodím furt sám
Vdaka mathoso Je to niekde pred Jelenskou skalou, zo Šachtičiek po zelenej. Onedlho už budem mať voľné víkendy, mohli by sme niekam vyraziť, nech nechodím furt sám
len musim potrenovat, lebo dnes som skoro umrel pod vrcholom
uplne nadherne fotky a aj prostredie chlapci palec hore...joj keby u nas take sme mali pekne ihlicie a tak ) to moj synator len slinta jak vidi taky povrch
To vies, sikovny fotograf
Level 99+ je bajker, ktory uz bajk nepotrebuje na bajkovanie
Vyjazd bol fajn, ohol som velku pilu, za ktoru som zamenil rockring
edit: co sa tyka tajnostkarenia, tak s tym co pises nesuhlasim a suhlasim s polom .. aj ked v konecnom dosledku to vyjde na rovnako.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze nehan tu ludi, ktory si myslim ze su tu na MTB-fore zastupeny vo vacsine...teda ludi ktory miliju prirodu,les si vazia a to s uplne praktickeho dovodu..les je miesto ktore miluju lebo im dava chut zit a robit to preco su zanieteny, uzivat si jazdu v prirode a to v cistej prirode, preto si ju nebudu nicit...ale jasne...mozno sa najde jednotlivec ktory toto este nepochopil a prave po takomto si ty nieco v lese nasiel...
píšeš svätú pravdu !!!
U nás ma vie najviac nahnevať že niektorý obyvatelia našej obce keď niečo prerábajú alebo nepotrebujú jednoducho to naložia do auta alebo na vlečku a vyvezú za obec do lesíka..
Ďalšia kapitola sú Páni rybári okolo jazera, ulovia si grilujú, vypijú pivko z plechovíc a šup to pod stromy... HAJZLI !! ruky by im dolámal všetkým...
Nechápem takýchto dementov...
, a snáď tam patrím aj ja, sú takí ako si písal ".teda ludi ktory miliju prirodu,les si vazia a to s uplne praktickeho dovodu..les je miesto ktore miluju lebo im dava chut zit a robit to preco su zanieteny, uzivat si jazdu v prirode a to v cistej prirode, preto si ju nebudu nicit" ale deje sa aj to, preto som to poznamenal, aj keď to nie je také viditeľné. Aj medzi tými lesníkmi sú ľudia, na ktorých presne pasuje tvoja charakteristika bajkera. Proste, ten pohľad len my sme tými dobrými a lesáci sú čisté zlo, tak to proste nie je.
PS: lesák nie som, v lese nerobím, brigádoval som tam týžden pri prerezávke, a je to sakramentsky ťažká robota.
teda...hned na zaciatku som ti pisal ze nechcem na teba utocit,ani to nemam v umysle..len ma srco boli...ked vidim co vidim a koniky vydim u nas smerom k Trom tablam,tam na jednom mieste stretavam starsieho panka s konikmi a traktorom a po nich to inac teda vyzera.Mne len je zle s nakladnia s drevom a s lesmi ako takymi,lebo zial...a to by ti ludia znaly pomerov napr. u nas vedeli nieco k tomu povedat,ide o to ze kadejaky sukromnik dostane nejaku cast lesa akoze do spravcovstva a to potom sa safari ach jaj.....strach,ja verim ,teda chcem verit tomu,ze kdesi este aj existuju poctivy a dobry lesaci no zial nejak nie je vidiet ich vysledok,pretoze lobby tych ktorym ide iba o m3 je u nas ooooovela viac...
a verim ze ty si s tych ktory miluju prirodu a vazia si juj ked si upozornoval na nepoctivcov nechavajucich odpadky..
branme si prirodu,lebo ked si to znicime uz nam to nikdo nikdy neda do poriadku a ked tak mozno my sa toho nedozijeme a to by bolo smutne
for Pol: tento trail nad Kvetnicou poznám veľmi dobre
Pár fotiek ako to vyzerá v levočákoch aspoň z tej Jakubjanskej a Kolačkovianskej strany.
Sú tu cesty ujazdené, ale aj rozryté (tých je podstatne menej).
A ešte dve trápne fotky
len musim potrenovat, lebo dnes som skoro umrel pod vrcholom
edit: to radenie fotiek som celkom nepochopil, ale co uz .. prva je predposledna.
Fotky su zase poprehadzovane, nechapem .. co uz. Lokality .. fotokviz
Minule som pola kritizoval za tajnostkarenie, takze k fotkam:
Vacsina je Kanada reverzene = do kopca , celkom sa dalo aj ked smer nadol bude asi zabavnejsi
post810177.html#p810177
http://www.padajnapevno.cekuj.net/this-is-kanada/
Odporucam aj tento singlac:
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.43531y48.97059z14m7v36
zjazdnost konci tu:
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.43239y48.98011z14m7v36
Existujuce ale nezjazdne chodniky - odporucam neskusat s bikom:
-odbocka zo zltej nad Kosecke Rovne http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.40891y48.96876z14m7v36
-odbocka od Bieleho potoka http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.44994y48.97231z14m7v36
bajkovy levelu 99+ je tlacenie k Mojtinskym vlekom zo spominaneho nezjazdneho chodnika z juhu
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.42020y48.97115z14m7v36
Podla tych fotiek ma quidoo 29 a ja 26 bike
To vies, sikovny fotograf
Level 99+ je bajker, ktory uz bajk nepotrebuje na bajkovanie
Vyjazd bol fajn, ohol som velku pilu, za ktoru som zamenil rockring
edit: co sa tyka tajnostkarenia, tak s tym co pises nesuhlasim a suhlasim s polom
Silva