ja vozim, ale nevypisujem o fore ake su to smejdy ako lto
Zadny je smejdacky Noby Nic full tubeless, nedrzi na nicom, hlavne ked je mokro, ale potrebujem ho zjazdit. Ostatne je to prva verzia Noby Nic a nie je to papier, kedze je plny bezdusak a nie tie srandicky co sa robia dnes.
Predny je Fat Albert model 2004-5, alebo tak nejako .. to boli este Alberty, ktore drzali. Netvrdim, ze su nejake najsuper, ale nie je prilis tazky ako Minion, dezen na urcite veci vhodny /dnes ma prakticky rovnaky Hans Dampf/, aj ked uz je asi zostarnuty. Setrim si ho na tazke vyjazdy, ako napriklad asfaltova casovka a podobne
Ako by mohol pisat, ze su to smejdy, keby ich nevozil?
Big Jimmy 2002 dratovy - dobry plast, vcelku uzky na 2.3", tazky ale odolny
Little Albert, Albert (aj dratovy), Fat Albert , predny,zadny, snakeskin, tubeless este starsie typy - vaha prijatelna, boky trosku slabsie, drzalo to velmi dobre (hlavne vdaka vzoru), na asfalte lepidlo, vytrhavali sa im trochu stuple na kamenistych terenoch, bezdusak fucal cez stuple , mat alberta vzadu, tak to bol koniec.
Noby Nic (starsie) skladacie, tubeless - jedina vyhoda vaha vs nejaky dezen. Vzadu to na asfalte zdrzovalo, vpredu nedrzalo, ale bolo to lahsie ako Little Albert. Na kamenistych terenoch sa vytrhavali stuple este viac ako u Albertoch.
Racing Ralph skladaci - vzadu rychly, vhodny plast na maratony, odolnost nic moc, ale bol lahky a rychly na asfalte, vytrhavat sa nemalo co
Rocket Ron skladaci - rychly na asfalte, dezen dostatocny na podrzanie, lahky, odolnost odpovedajuca vahe, vydrz na kamenoch prakticky ziadna. Trhanie asi o 2% lepsie.
Schwalbe som jazdil dlho a vela z 2 dovodov. Su to tieto 3 : velkoobchodna cena , vaha a rychlost na tvrdom pevnom povrchu. Posledny schwalbe co som kupil bolo pred asi 4 rokmi /ale mam zasoby / .. maratony nejazdim a Contik Race king je aj tak lepsi papier.
nedrží preto lebo je starý a guma dávno stratila vlasnosti
Ja hovorim o case, ked som ho jazdil novy .. ked trochu jazdeny novy plast so stuplami drzi v zabere horsie na mokru, ako stary zjazdeny geax, ktory je naviac uzsi, tak asi niekde bude chyba u sudruhov
hej hej, schwalbe su najshitnejsie plaste. preto rocket rony jazdim v podstate odkedy su na trhu
lubo opat podcenuje to ze kazdy plast ma nejake urcenie. hold s traktorom sa tiez nechodi na nordschleife tak ako sa s agerou nechodi tazit drevo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zadny je smejdacky Noby Nic full tubeless, nedrzi na nicom, hlavne ked je mokro, ale potrebujem ho zjazdit. Ostatne je to prva verzia Noby Nic a nie je to papier, kedze je plny bezdusak a nie tie srandicky co sa robia dnes.
Predny je Fat Albert model 2004-5, alebo tak nejako .. to boli este Alberty, ktore drzali. Netvrdim, ze su nejake najsuper, ale nie je prilis tazky ako Minion, dezen na urcite veci vhodny /dnes ma prakticky rovnaky Hans Dampf/, aj ked uz je asi zostarnuty. Setrim si ho na tazke vyjazdy, ako napriklad asfaltova casovka a podobne
Big Jimmy 2002 dratovy - dobry plast, vcelku uzky na 2.3", tazky ale odolny
Little Albert, Albert (aj dratovy), Fat Albert , predny,zadny, snakeskin, tubeless este starsie typy - vaha prijatelna, boky trosku slabsie, drzalo to velmi dobre (hlavne vdaka vzoru), na asfalte lepidlo, vytrhavali sa im trochu stuple na kamenistych terenoch, bezdusak fucal cez stuple
Noby Nic (starsie) skladacie, tubeless - jedina vyhoda vaha vs nejaky dezen. Vzadu to na asfalte zdrzovalo, vpredu nedrzalo, ale bolo to lahsie ako Little Albert. Na kamenistych terenoch sa vytrhavali stuple este viac ako u Albertoch.
Racing Ralph skladaci - vzadu rychly, vhodny plast na maratony, odolnost nic moc, ale bol lahky a rychly na asfalte, vytrhavat sa nemalo co
Rocket Ron skladaci - rychly na asfalte, dezen dostatocny na podrzanie, lahky, odolnost odpovedajuca vahe, vydrz na kamenoch prakticky ziadna. Trhanie asi o 2% lepsie.
Schwalbe som jazdil dlho a vela z 2 dovodov. Su to tieto 3 : velkoobchodna cena , vaha a rychlost na tvrdom pevnom povrchu. Posledny schwalbe co som kupil bolo pred asi 4 rokmi
Ja hovorim o case, ked som ho jazdil novy
lubo opat podcenuje to ze kazdy plast ma nejake urcenie. hold s traktorom sa tiez nechodi na nordschleife tak ako sa s agerou nechodi tazit drevo...
kvalita je strašná, fotené mobilom, zrkadlovku sa mi dnes nechcelo ťahať.
trasa a ostatné info ... tu:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/slavomirjaniin/70keb70vlcccjco2