hej hej, schwalbe su najshitnejsie plaste. preto rocket rony jazdim v podstate odkedy su na trhu
lubo opat podcenuje to ze kazdy plast ma nejake urcenie. hold s traktorom sa tiez nechodi na nordschleife tak ako sa s agerou nechodi tazit drevo...
Nahodou, Rocket Rony su vydarene podla mna, ale ako pises, maju svoje urcenie .. nehadam sa, mozno to tak vyzera, ale nie je to tak .. ono dost zavisi od vahy jazdca, pre tazsie vahy uz nie je, ostatne ako vela XC komponentov.
No tak zase ale okolo Handlovej nie je rovina ako na severe ... tak pridavam trasu, bo fotky sa mi nechce. http://mapy.hiking.sk/?trasa=DAa8w
Zaujimavosti:
- 1400 vyskovych uz po asi 32km
- nova neznama modra znacka pod lesom nad Janovou Lehotou .. nevieme sa dopatrat o co ide
- luky nad Brestovym dielom
- Bralova skala a zjazd po zltej (a po cervenej na skalu)
- jaskyna nad Raztocnom .. Palo nechcel ist hladat
- nejaka skala nad Raztocnom (zabudol som meno) a pozeram, ze je tam jaskyna, hmm
- padajuce sutre na Bielej skale
- Sivy kamen a hrad Sivy kamen
edit: zabudol som, sneh na Bielom Kameni a neznamy naucny chodnik z Handlovej
No tak zase ale okolo Handlovej nie je rovina ako na severe ... tak pridavam trasu, bo fotky sa mi nechce. http://mapy.hiking.sk/?trasa=DAa8w
Zaujimavosti:
- nova neznama modra znacka pod lesom nad Janovou Lehotou .. nevieme sa dopatrat o co ide
- nejaka skala nad Raztocnom (zabudol som meno) a pozeram, ze je tam jaskyna, hmm
edit: zabudol som, sneh na Bielom Kameni a neznamy naucny chodnik z Handlovej
Skala nad Ráztočnom - my ju voláme Hájska skala , ale aj v Ráztočne ju poznajú pod týmto názvom.
Ved si obisiel tri najkrajsie kopce z celej trasy - Skalnatu, Cmelok aj Somar...
P.S. Tu Skalnatu chapem, to tlacenie od Cermaka neznasam. Ja to tlacenie tiez obchadzam a napajam sa na cervenu kusok za vrcholom. Ale Cmelok a Somar by som nevynechal.
páni na Somár chodím každú 3. jazdu, občas zmena nezaškodí.
tak isto na Čmeľku a Skalnatej som bol tiež minule tak som šiel alternatívnou cestou.
+ hlavne na mňa doma čakali povinnosti (máme malé bábo o ktoré sa treba starať)
myslím si, že pri priemerke 18km/h sa nemám za čo hanbiť.
tie padnuté stromiská (bolo ich viac) sú medzi Papierničkou a Zochovou Chatou (tak ako píše quidoo)
Co stratis tlacenim na Skalnatu od Cermaka, to v zivote zjazdom z nej nevykompenzujes co sa tyka priemerky...
Strenki, tak potom rozumiem. Som uvazoval, ze mozno prvy dlhsi vyjazd v roku, tak si to nechcel prehnat. Na spestrenie, resp. ked je malo casu, su tie obchadzky pochopitelne. Len to nie je tym padom az tak inspirativne.
Cervena okolo Certopho kopca je ok ? Tusim minuly rok pisal niekto, ze tam lesaci tazili a musel prenasat bajk
Ano, je to prejazdne. Ani som si nevsimol, ze by tam bola nejaka zasadna tazba. Skor som mal pocit, ze sa tam valaju nejake polamane konare od vetra. Podlozie totiz nie je rozryte od lesnych strojov. Mozno tazili trochu setrnejsie, ale tomu ani sam neverim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lubo opat podcenuje to ze kazdy plast ma nejake urcenie. hold s traktorom sa tiez nechodi na nordschleife tak ako sa s agerou nechodi tazit drevo...
Nahodou, Rocket Rony su vydarene podla mna, ale ako pises, maju svoje urcenie .. nehadam sa, mozno to tak vyzera, ale nie je to tak
Zaujimavosti:
edit: zabudol som, sneh na Bielom Kameni
Zaujimavosti:
edit: zabudol som, sneh na Bielom Kameni
Skala nad Ráztočnom - my ju voláme Hájska skala
Tá žltá z Bralovej skaly - pekný zjazd
Na záver singel od Horárne a nad Krasňanmi.
P.S. Tu Skalnatu chapem, to tlacenie od Cermaka neznasam. Ja to tlacenie tiez obchadzam a napajam sa na cervenu kusok za vrcholom. Ale Cmelok a Somar by som nevynechal.
to kde su tie spadnute stromy na modrej?
tak isto na Čmeľku a Skalnatej som bol tiež minule tak som šiel alternatívnou cestou.
+ hlavne na mňa doma čakali povinnosti (máme malé bábo o ktoré sa treba starať)
myslím si, že pri priemerke 18km/h sa nemám za čo hanbiť.
tie padnuté stromiská (bolo ich viac) sú medzi Papierničkou a Zochovou Chatou (tak ako píše quidoo)
Strenki, tak potom rozumiem. Som uvazoval, ze mozno prvy dlhsi vyjazd v roku, tak si to nechcel prehnat. Na spestrenie, resp. ked je malo casu, su tie obchadzky pochopitelne. Len to nie je tym padom az tak inspirativne.
Ano, je to prejazdne. Ani som si nevsimol, ze by tam bola nejaka zasadna tazba. Skor som mal pocit, ze sa tam valaju nejake polamane konare od vetra. Podlozie totiz nie je rozryte od lesnych strojov. Mozno tazili trochu setrnejsie, ale tomu ani sam neverim.