strenki, ako to vyzerlao z veľkej homoly po žltej na rybníček? lebo min rok to tma bolo v dosť dlhom úseku zapadané stromami
Cela zlta je v tom useku prejazdna, ale zeby som to nazval zrovna peknym usekom sa neda povedat. Je to vyslovene nudzova zvaznica vytvorena a aj patricne znicena lesakmi vhodna len ked chces obist hreben. Z pohladu MTB je to cisty odpad co nestoji za to. Ale zas je to spestrenie, ked uz Ti lezie cervena hore krkom. Po absolvovani tej zltej je clovek vdacny za tu "nudnu" a neznicenu cervenu, resp. za obchadzku Skalnatej.
tak ja som tadiaľ šiel min rok keď som bol už na zoške na umretie .. dole na pezinok sa mi nechcelo ísť z chalanmi tak mi to ostávalo ako jediná možnosť
Ano, ako unikova cesta poslednej zachrany smerom dole je to celkom fajn. Od unavy uz aj tak nevnimas kade ides, tak je Ti aj jedno, ze je to tam skarede a znicene.
až nato že potom sa to zmenilo na smer hore na čmelok, potom konské hlavy ... a potom som niekde našiel nové sily a somára som už vyšľapal
ale minule som už objavil celé čaro obchádzky čmelka a už tam šlapať nebudem nikdy zo žiadnej strany .. ešte by to chcelo obchádzku konských hláv
Čo podmočená, ale keď je lúka omočená a v zjazde dole lúkou ti z tváre okuliare padnú zrovna do toho jedného jediného omočeného miesta tak človek umiera od vyčerpania z nadávania.
Tu chcem ist vypatrat najblizsie cestou na Babu. Ale prejazdne to asi velmi nie je. Btw. tadial mali ti obmedzenci z www.nabezky.sk (Alexander Žaťko a spol.) vybudovat bezkarsky obchvat a nie zrusit Konske hlavy...
vyjazd som mal este v marci ale tak si hovorim ze sa pochvalim kde jazdim najradsej(vcera tam tak pekne nebolo ) babina 1278...radost mat taky kopec nad domom
strenki, ako to vyzerlao z veľkej homoly po žltej na rybníček? lebo min rok to tma bolo v dosť dlhom úseku zapadané stromami
úsek od lúky až po rybníček je čerstvo spravená "cesta" buldozérom. ale niekde tečie voda, takže je z toho bahnisko, takže som musel prenášať lesom, nedalo sa ináč
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cela zlta je v tom useku prejazdna, ale zeby som to nazval zrovna peknym usekom sa neda povedat. Je to vyslovene nudzova zvaznica vytvorena a aj patricne znicena lesakmi vhodna len ked chces obist hreben. Z pohladu MTB je to cisty odpad co nestoji za to. Ale zas je to spestrenie, ked uz Ti lezie cervena hore krkom. Po absolvovani tej zltej je clovek vdacny za tu "nudnu" a neznicenu cervenu, resp. za obchadzku Skalnatej.
ale minule som už objavil celé čaro obchádzky čmelka a už tam šlapať nebudem nikdy zo žiadnej strany .. ešte by to chcelo obchádzku konských hláv
Tu chcem ist vypatrat najblizsie cestou na Babu. Ale prejazdne to asi velmi nie je. Btw. tadial mali ti obmedzenci z www.nabezky.sk (Alexander Žaťko a spol.) vybudovat bezkarsky obchvat a nie zrusit Konske hlavy...
NorbiK vsetko je verejne jazditelne, ale ako to uz na Slovensku byva je tam urcite riziko
úsek od lúky až po rybníček je čerstvo spravená "cesta" buldozérom. ale niekde tečie voda, takže je z toho bahnisko, takže som musel prenášať lesom, nedalo sa ináč