Za Michalovým vrchom sa na jednom mieste mieste singláč rozdvojuje. Chodievam doľava hore a nasleduje parádny zjazd až do Klíža. Ale zaujímalo by ma, kam smeruje tá pravá vetva.
Edit: Tu je trasa, čo som posledne išiel. Ide mi o tú kótu 489, tam ide úbočím nejaký singláč, moja trasa ide na vrchol a potom nadol.
sobota Strečno - chata pod Suchým - chata pod Kľačianskou Magurou - Sučany a tam párty u boba
posledná chata na okolí , ktorá mi tento rok ešte chýbala.
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Attachment:
03.jpg
Attachment:
04.jpg
Attachment:
06.jpg
nedeľa rozdýchať o***** na Hole. odtiaľ viac fotiek nie je
Včera sme sa boli nažrať sa na Kulháňi potom smer Panská Javorina, Kálnica, Beckov a TN. Trošku nás ponaháňal bývalý profík (Česká sporitelňa MTB) Lubo Kondys:-)
Tak prvá z dovolenky... Fero a pod ním Selce... To čo tu inak je značené ako trail v opensourcemap sú kamenove zvaznice bez kúska tieňa a vyslapy ze aj turbomax by mal čo robiť na tých kameňoch ... Inak, 13:00 40*C pod mrakom a dusno jak prasa
Jaaj... Nedalo mi... Išli sme na blind, ubytovali sa okolo 11:00 a zlákalo ma to.... Ale tie "traily" v okoli Seliec pobeham a dám nejaký súhrn ... Každopádne je tu veľa bežcov a bajkerov takze to až take zle nebude... A je to menšie mestečko a príjemnú atmosku ... Hlavne pivko po bajku v epicentre plazi
Tak tomu ver ze nie. 40° v tazkom kamenistom stupani na slnku je peklo. 37° na hradzi je relativne OK - valis si to 30+ a ani tu teplotu velmi nevnimas, pekne Ta to ovieva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sports-tracker.com/workout/matko055/55b5160be4b094b777026a88
DST: 46,70 km * TIME: 2:26 min. * AVG 19,08 km/h * MAX 58,54 km/h *
Edit: Tu je trasa, čo som posledne išiel. Ide mi o tú kótu 489, tam ide úbočím nejaký singláč, moja trasa ide na vrchol a potom nadol.
posledná chata na okolí , ktorá mi tento rok ešte chýbala.
nedeľa rozdýchať o***** na Hole. odtiaľ viac fotiek nie je
@lapaloma prečo už len asfalt?
Tesak dúfam, ze pijes lokálne pivo a nie vlastné zásoby...
Ale čo by, chcel zažiť tour na vlastnej koži