paráda.. hned som si spomenul lyžovačku v L2A pred 3 rokmi.... mimochodom tiež za 310e na týždeň....ubytko so skipasom
v lete to tam musí byť bomba.. len kusok dosť od ruky
zihadlo5, ja som ešte nelyžoval vo Francúzsku, tá diaľka ma vždy odradí.. Ale teraz, keď sme to troška pojazdili na biku som videl to neskutočné množstvo zjazdoviek a hlavne freeridu. Ono, tie akciové týždne, ubytko a skipas za 310€ sa oplatia.
dnes podvecer aj na Lysej plus nejake motanice po okoli kym slnko zapadlo
Ta prilba na riaditkach, to nikdy nepochopim. Ked ju nechcem nosit, tak ju vobec neberiem zo sebou. Alebo je to len koli alibizmu, aby si mohol povedat ze mas prilbu? Prilba patri na hlavu a nie na "volant"
Ta prilba na riaditkach, to nikdy nepochopim. Ked ju nechcem nosit, tak ju vobec neberiem zo sebou. Alebo je to len koli alibizmu, aby si mohol povedat ze mas prilbu? Prilba patri na hlavu a nie na "volant"
Ja si ju tiež dávam dole, keď idem v úpeku hore kopcom....samozrejme dolu kopcom ju mám vždy, takisto aj po meste.
...no každý nech si nosí kde , chce a čo chce ...veď jeho glóbus, len potom nenadávajte , že kde v riti je tak dlho tá záchranka , keď si rozlúsknete " lebeň "... Ja som si pod prilbou piekol lebku aj tu na Tučepi, keď bolo 42° , bo jeden nikdy nevie...Osobne by som prirovnal nenosenie helmy , ku šukaniu prostitútok v Thajsku bez kondómu. Môžeš mať šťastie , ale...
Dnes som bol pozret Vsetinske traily a možem vrelo doporucit hlavne tym čo začínaju ale aj ja som si paradne zaskakal. Ziadne strme useky kamene korene ale makadamove cesticky v ihlicnatom lese. Jazdili tam aj 6 rocne deti ale napr ja som si tam tiez dal zopar krat doraz vidly na niektorých skokoch ktore sa daju aj obist ale nie su vobec nebezpecne a zvladne ich priemerny jazdec . Cerveny trail je najlepší a aj Cierny zdaleka nedosahuje obtiaznost napr Paistunskeho trailu. Výjazd k trailom je max 2 km ale tak ak mate vodica da sa tam pendlovat aj autom. Dole je parkovisko. Taktiez som bol pozret rozhladnu Vartovna 37m taku vysoku som este ani nevidel. Od nej po modrej TZT pekna lesna cesta do Vsetína s klesajucou tendenciou. Priloha gpx
vcera. myslim si ze z cicman hore za 1h je fajn cas ale mal som toho dost a potom po zelenej na samostrel.. velmi pekny singel ked sa ide az z hora ..
hore som mal aj folkronu vlozku :d
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v lete to tam musí byť bomba.. len kusok dosť od ruky
nemaš nahodou GPX alebo opis trasy?
Locus opat zlyhal. Ale nesli sme to prvykrat tak mam starsi zaznam.
http://www.sports-tracker.com/workout/karmien/53dbef64e4b039794c2b4f3a
Ja si ju tiež dávam dole, keď idem v úpeku hore kopcom....samozrejme dolu kopcom ju mám vždy, takisto aj po meste.
...a samozrejme plný súhlas
Keď mi praží na gebuľu, tak si nechávam bielu helmu na hlave vcelku ochotne...
https://www.strava.com/activities/358863869/overview
Dnes pekný výlet s priateľkou
Vzdialenosť: 60 km. Celkový čas: 6h 30 min
hore som mal aj folkronu vlozku :d