Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
hadam si sa neofucal ja mam na zadokolke 3 zimy odjazdene predtym som mal passat a na zimu bol passat urcite praktickejsi...kolegovia sa pravidelne uskrnali ked nam v zime namrzlo parkovisko pri firme a oni vsetci spiatocka,plyn a isli prec na starych fabiach s 5 rocnymi zimnymi gumami a ja s medrom som hrabal a dufal,ze sa odtial dostanem... alebo ked som chcel parkovat vo Vratnej a na vyladenom parkovisku ktore islo mierne hore kopcom zastavilo predomnou auto a ja som sa uz za nim nepohol,musel som vycuvat naspat na hlavnu...
alebo ked bracho robil donuty tiez na mercedese u nas na betonovom ihrisku,vosiel tam chvilu sa blaznil a uz nevysiel,frajerku musel posadit do kufra aby sa odtial dostali a to bola v podstate rovinka no pod snehom bol cisty lad
z mojich skusenosti so zadokolkou: ked ides hore kopcom a stale sa hybes tak no problem,ked zastavis v kopci na ceste s cerstvym prasanom no problem no ked zastavis na mieste kde je lad alebo riadne ujazdeny sneh tak mas problem
samozrejme, to berem ale tak co tu uz v bratislave (a okolie) aky uz len my tu mame sneh cize podla dvoch dni v roku si vyberat auto na cely rok je nezmysel. Kazdy pohon ma vyhody aj nevyhody.
ja to tiez tak beriem,preto mam zadokolu snehu je kazdy rok menej a tych par dni vydrzim.Ale keby som bol lyziar a kazdy vikend v zime na horach tak zadokolka urcite nie.
ja to tiez tak beriem,preto mam zadokolu snehu je kazdy rok menej a tych par dni vydrzim.Ale keby som bol lyziar a kazdy vikend v zime na horach tak zadokolka urcite nie.
Ved jasne, minule som isiel pracovne v cervenom land cruisere 79 obrovskom (horska sluzba) a to bola laska na prvy pohlad, take sympaticke auto som uz dlho nezazil, na vozenie deti do skoly asi nic moc alebo na nakup do lidlu ale malo to strasnu charizmu a mozno pri potrebe 6 mesiacov v roku sa brodit snehom do kopca by som si to aj zadovazil(alebo nieco podobneho charakteru), to ze to malo predpotopny interier nikomu nevadilo ani ze to hucalo na dialnici, kazdemu to prinieslo dobru naladu. (btw nadrz(standardna) 130L )
Ja som bol takto paf z bratovho Outbacku H6, 1.krat ked som isiel na martinky po snehovej kalamite a auto akcelerovalo ako na suchu a 2.krat ked sme sa boli na nom blaznit na lukach za domom a to auto prerazalo snehove zaveje ktore boli vyse kapoty,myslel som ze tam ostaneme zapadnuty kym sa sneh neroztopi no stacilo troska povytacat ten 6valec a auto preslo vsetko co mu stalo v ceste.Neskutocne ako to islo.Ale ked som ho soferoval v lete na normalnej ceste tak ma to auto nebavilo radsej moje medro
Ja som bol takto paf z bratovho Outbacku H6, 1.krat ked som isiel na martinky po snehovej kalamite a auto akcelerovalo ako na suchu a 2.krat ked sme sa boli na nom blaznit na lukach za domom a to auto prerazalo snehove zaveje ktore boli vyse kapoty,myslel som ze tam ostaneme zapadnuty kym sa sneh neroztopi no stacilo troska povytacat ten 6valec a auto preslo vsetko co mu stalo v ceste.Neskutocne ako to islo.Ale ked som ho soferoval v lete na normalnej ceste tak ma to auto nebavilo radsej moje medro
Haha jj to je Subaru. Bracho vzdy na snehu, ze pridaj, co to bude robit a nerobi to nic , ide to ako po suchej ceste. Stale netusim kolko snehu treba na to, aby sa na Outbacku rozsvietila kontrolka trakcie. Tento rok to zoberiem niekde na luky asi...
presne to som si vsimol hore martinkami islo to ako delo a stale nesvietila kontrolka nech sa islo hociako,na medre by mi ta kontrolka ani nezhasla a isiel by som 30 nie 80 a s retazami
Veľmi dobrá kúpa. Kugu vlastním už druhý rok a neviem si ju vynachváliť. Lepšie SUV si ani neviem predstaviť.
nic proti kuge nemam, videl som aj skaredsie a nepraktickejsie auta, mozno aj take co sa skor prevratia v zatacke, ale tvoj nazor ma seriozne rozosmial ci to bol len sarkazmus? hlavne ta posledna veta
a co by ste odporucili pri najazde tak 2000km rocne? okresky, par vyletov za rok niekam dalej v ramci republiky - chcem tam dat zimne na cely rok ( mozno daky jemnejsi vzor?). celorockam neverim. v poslednom case auto vyuzivam skor v zime (jar, jesen) ako v lete.
Skus pozriet nieco ako Nokian WR A4, mal som na Focuse este starsiu verziu A3 a v snehu celkom fungovali. No dezen oznacuju ako "rychly", cize by mohli byt pouzitelne aj na leto, resp. teda celorocne.
nic proti kuge nemam, videl som aj skaredsie a nepraktickejsie auta, mozno aj take co sa skor prevratia v zatacke, ale tvoj nazor ma seriozne rozosmial ci to bol len sarkazmus? hlavne ta posledna veta
Tak záleží z čoho prešiel na tú Kugu. Seriózne a bez urážky, aj jednotková Fabia HTP sa bude zdať ako najlepšie auto sveta tomu, kto do nej presadne z Favoritky. Kuga nie je zlé auto, ale má ďaľeko od SUV, tobôž od najlepšieho SUV.
Toto by zaujímalo aj mňa, viem, že 1.4 a aj novšie 1.5 mali okrem iného s DSG, spomínali sa trhane rozjazdi a cukanie pri studenom aute
1.4 tsi s remeňom je ok, 1.5 už to má vyriešené iným softom (ale nebola na to zvolávačka, takže sa treba popýtať v servise - väčšine to prehrali pri bežnej servisnej prehliadke)
Tento konkrétny pako je naozaj pako, a bolo šťastím, že so sebou nezobral aj niekoho nevinného. Ale spájať to so značkou BMW je tak trocha stereotyp, podobne by sa dalo napísať, že typický predstaviteľ klubu :
- Octavia 1.9 Tdi
- Passat 2.0 Tdi
- Audi
- Mercedes
- akákoľvek firemná biela dodávka
- otecko s rodinou, ktorý chce synovi dokázať, že nemajú až také zlé auto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo ked bracho robil donuty tiez na mercedese u nas na betonovom ihrisku,vosiel tam chvilu sa blaznil a uz nevysiel,frajerku musel posadit do kufra aby sa odtial dostali a to bola v podstate rovinka no pod snehom bol cisty lad
z mojich skusenosti so zadokolkou: ked ides hore kopcom a stale sa hybes tak no problem,ked zastavis v kopci na ceste s cerstvym prasanom no problem no ked zastavis na mieste kde je lad alebo riadne ujazdeny sneh tak mas problem
Ved jasne, minule som isiel pracovne v cervenom land cruisere 79 obrovskom (horska sluzba) a to bola laska na prvy pohlad, take sympaticke auto som uz dlho nezazil, na vozenie deti do skoly asi nic moc alebo na nakup do lidlu ale malo to strasnu charizmu a mozno pri potrebe 6 mesiacov v roku sa brodit snehom do kopca by som si to aj zadovazil(alebo nieco podobneho charakteru), to ze to malo predpotopny interier nikomu nevadilo ani ze to hucalo na dialnici, kazdemu to prinieslo dobru naladu. (btw nadrz(standardna) 130L
https://m.topky.sk/cl/10/1987715/PRAVE-TERAZ-Desiva-nehoda-v-Bratislave--Odstrasujuce-VIDEO--totalne-zdemolovane-auto
Ked som ju chcel kupit, tak mi u dealera povedali, ze treba kazdy rok ist na prehliadku a kontrolu bateriek (~50€) a mas zaruku na 10 rokov
inak tu je ta fotka tej toyoty
Haha jj to je Subaru. Bracho vzdy na snehu, ze pridaj, co to bude robit a nerobi to nic
nic proti kuge nemam, videl som aj skaredsie a nepraktickejsie auta, mozno aj take co sa skor prevratia v zatacke, ale tvoj nazor ma seriozne rozosmial
Skus pozriet nieco ako Nokian WR A4, mal som na Focuse este starsiu verziu A3 a v snehu celkom fungovali. No dezen oznacuju ako "rychly", cize by mohli byt pouzitelne aj na leto, resp. teda celorocne.
https://m.topky.sk/cl/10/1987715/PRAVE-TERAZ-Desiva-nehoda-v-Bratislave--Odstrasujuce-VIDEO--totalne-zdemolovane-auto
Ten pako bude rad, ak neskonci ochrnuty alebo bez nohy na voziku. Teda ak to prezije. Ale tak typicky reprezentant BMW klubu...
Tak záleží z čoho prešiel na tú Kugu. Seriózne a bez urážky, aj jednotková Fabia HTP sa bude zdať ako najlepšie auto sveta tomu, kto do nej presadne z Favoritky. Kuga nie je zlé auto, ale má ďaľeko od SUV, tobôž od najlepšieho SUV.
1.4 tsi s remeňom je ok, 1.5 už to má vyriešené iným softom (ale nebola na to zvolávačka, takže sa treba popýtať v servise - väčšine to prehrali pri bežnej servisnej prehliadke)
Tento konkrétny pako je naozaj pako, a bolo šťastím, že so sebou nezobral aj niekoho nevinného. Ale spájať to so značkou BMW je tak trocha stereotyp, podobne by sa dalo napísať, že typický predstaviteľ klubu :
- Octavia 1.9 Tdi
- Passat 2.0 Tdi
- Audi
- Mercedes
- akákoľvek firemná biela dodávka
- otecko s rodinou, ktorý chce synovi dokázať, že nemajú až také zlé auto...
a tak ďalej.
Pakovia sa nájdu za volantom všetkých značiek.