Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ja neobhajujem operatívny leasing, tých 300€ určite bude bez DPH a pre firmu ktorá nemá jeidné auto. Čiže síce vypočítame návratnosť presne na deň ale vstupné údajé sú zlé...
firma ako Slovenske Elektrarne pre zamestnancov ano....... urcite firma nebude pre svojich zamestnancov udavat ceny operativnych bez DPH ... kriste a pane
ale Ste niektori jesitni
my mame tiez ponuku na zvyhodneny operak. akurat ze mi to nepride velmi vyhodne.
i20 1.0tgdi comfort 215e/mes
i30 combi 1.0tgdi comfort 250e/mes
tucson 1.6 t-gdi style 7dct 340e/mes
octavia ambition 2.0tdi 370e/mes
kona electric 770e/mes
ja poznam takych ludi co im toto vyhovuje, chcu proste stale jazdit v novom aute a o nic sa nestarat. nechce riesit gumy, servis atd
kolega kupuje kazde 4 roky nove auto, stare samozrejme bud preda alebo dava ako protihodnotu dealerovi do vykupu. strata hodnoty je podla mna urcite vacsia ako ta cena toho leasingu.
lenze v tej splatke je PZP, kasko, servis, gumy, a neviem co este
co viem tak strata bola po 4 rokoch na urovni 50 a viac % kupnej ceny toho auta
aktualna cena jazdeniek je trosku este mimo realitu koli stalemu nedostatku si myslim
Zipsik Len pre info. Ja mám i30sw 2019 a som s tým autom veľmi spokojný. Tiež som uvažoval medzi Seed a i30 ale nakoniec v rovnakej výbave som mal i30 o 2000€ lacnejšie, tak som mal ľahké rozhodovanie. Vyskúšaj si, či ti bude stačiť miesto na zadných sedadlách, lebo to by som si možno vedel predstaviť väčšie. Ja som totižto sníval o SuperB a s tým sa to porovnať nedá. Inak ja mám 182cm a za seba si pohode sadnem. Kufor je super. Syn mal necelý rok, keď sme ho kúpili a výjazdy na víkend k svokrovcom s velikánskym kočárom a niekoľkými taškami úplne v pohode. V januári bude mať 4 roky a stále sa teším, keď mám na ňom niekde ísť.
lenze v tej splatke je PZP, kasko, servis, gumy, a neviem co este
aktualna cena jazdeniek je trosku este mimo realitu koli stalemu nedostatku si myslim
neexistuje aby auta o ktorych sa tu bavime po 4 rokoch s najazdom 40000 km mali trhovu hodnotu 50% povodneho. Keby sme sa bavili o ultra vybavenych genesisoch a drahych dieslovych japoncoch co tu nikto nechce a kazdy sa tu toho boji. OK. Ale ked predavas octaviu combi, tak ti ludia doslova odtrhnu ruky.
To by musel niekto velmi zle kupit uz na zaciatku a dost zle predat.
A tiez treba porovnat zvyhodneny operak so zvyhodnenym nakupom.
v 2017 som kupil i30 1.4 t-gdi nove vo vybave now s fleetovym zvyhodnenim za 17tisic.
dnes ma najazdene nejakych 63tisic. Imo za 12,5 by som ju predal do tyzdna.
Zipsik Len pre info. Ja mám i30sw 2019 a som s tým autom veľmi spokojný. Tiež som uvažoval medzi Seed a i30 ale nakoniec v rovnakej výbave som mal i30 o 2000€ lacnejšie, tak som mal ľahké rozhodovanie. Vyskúšaj si, či ti bude stačiť miesto na zadných sedadlách, lebo to by som si možno vedel predstaviť väčšie. Ja som totižto sníval o SuperB a s tým sa to porovnať nedá. Inak ja mám 182cm a za seba si pohode sadnem. Kufor je super. Syn mal necelý rok, keď sme ho kúpili a výjazdy na víkend k svokrovcom s velikánskym kočárom a niekoľkými taškami úplne v pohode. V januári bude mať 4 roky a stále sa teším, keď mám na ňom niekde ísť.
v aute som vždy vodič takže miesto priamo za mnou neriešim stačí ak tam vlezie dieťa v sedačke / neskôr bez sedačky a za manželku sa už v i30 zmestí kludne ďalší dospelý
uvidím či sa niečo nezmení keďže zatiaľ len preskúmavame čo je vôbec za kombíky aktuálne v ponuke a ešte to má trochu čas kým to reálne budeme riešiť ale tak ako píšeš tak to vychádza aj nám že i30 je zatiaľ cenovo najvýhodnejšia...
za mňa osobne leasing nedáva pre mňa zmysel... pre súkromnú osobu je tam v 99% prípadoch obmedzenie na 10,000km / rok a to ja najazdím za 2-3 mesiace
v aute som vždy vodič takže miesto priamo za mnou neriešim stačí ak tam vlezie dieťa v sedačke / neskôr bez sedačky a za manželku sa už v i30 zmestí kludne ďalší dospelý
no na toto pozor ja mám 191 a detské sedačky sú dosť zradné, to malé decko čo v nej sedí je dosť vysunuté vďaka nej dopredu, nohy sa jej len tak hompálajú a neni nič zábavnejšie ako kopať do sedadla pred sebou (áno tvojho )
takže ten priestor za tebou je pri deťoch ovela viac dôležitý ako pri dospelom čo sa len potrebuje naskladať a nevymýšla od nudy..
kým budú bez sedačky to sa ráta na roky, 8-10-12, kedy to vieš vymeniť len za podsedák..
Mensie deti (cca <4) by mali byt v protismernej sedacke, ktora je este viac priestorovo narocna.
Potvrdzujem, Auris TS vs. Concord Ultimax 3. Ta sedacka sa let tak-tak zmestila za spolujazdca ked bola otocena v protismere. Ak to este ta predna sedacka musela byt nastavena tusim v najvyssej polohe, aby sa to spolu nehadalo.
Za soferom to bol vopred prehraty boj.
Protismernu mam doteraz v Civicu 8g, spolujadcove miesto je prakticky zabite. Sestra (1.6m) sa tam natesno zmesti, zena (1.8m) uz nema kam dat nohy. Ale kym je dieta male, aj tak je lepsie, ked je niekto vzadu. Aj to bolo prakticke na uspavanie, stacilo sa naklonit s prsom a par minut bol klud
neexistuje aby auta o ktorych sa tu bavime po 4 rokoch s najazdom 40000 km mali trhovu hodnotu 50% povodneho. Keby sme sa bavili o ultra vybavenych genesisoch a drahych dieslovych japoncoch co tu nikto nechce a kazdy sa tu toho boji. OK. Ale ked predavas octaviu combi, tak ti ludia doslova odtrhnu ruky.
v 2017 som kupil i30 1.4 t-gdi nove vo vybave now s fleetovym zvyhodnenim za 17tisic.
no len ako pisem, teraz a par rokov dozadu je trh uplne inak nastaveny. jazdenky sa predavaju aj drahsie ako nove auta ktore proste nie su dostupne.
viem ze kupoval medak za 25 tusim, nejake Acko myslim a predaval za 15 alebo tak nejak, potom zas nieco za 25-30 a zas kopec prachov dole ale je to uz viac rokov dozadu. Aktualne ma myslim Sportage uz par rokov tak mozno co chvila bude zas predavat
no na toto pozor ja mám 191 a detské sedačky sú dosť zradné, to malé decko čo v nej sedí je dosť vysunuté vďaka nej dopredu, nohy sa jej len tak hompálajú a neni nič zábavnejšie ako kopať do sedadla pred sebou (áno tvojho )
takže ten priestor za tebou je pri deťoch ovela viac dôležitý ako pri dospelom čo sa len potrebuje naskladať a nevymýšla od nudy..
kým budú bez sedačky to sa ráta na roky, 8-10-12, kedy to vieš vymeniť len za podsedák..
áno s tým sa ráta dieťa v sedačke bude práve za manželkou ktorá je nižšia (rovnako aj teraz vajíčko je za ňou(za mňa sa nezmestí s isofixovou základňou ) za mňou (ak vôbec) bude sedieť až dieťa ktoré už bude sedieť bez sedačky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale Ste niektori jesitni
i20 1.0tgdi comfort 215e/mes
i30 combi 1.0tgdi comfort 250e/mes
tucson 1.6 t-gdi style 7dct 340e/mes
octavia ambition 2.0tdi 370e/mes
kona electric 770e/mes
vsetko cena s dph, 10tkm rocne, 48mes kontrakt
kolega kupuje kazde 4 roky nove auto, stare samozrejme bud preda alebo dava ako protihodnotu dealerovi do vykupu. strata hodnoty je podla mna urcite vacsia ako ta cena toho leasingu.
je to jednoduche >
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inak Rko este stale vlastnim, ale je na predaj. Len nema inzerat
v aute som vždy vodič
uvidím či sa niečo nezmení keďže zatiaľ len preskúmavame čo je vôbec za kombíky aktuálne v ponuke a ešte to má trochu čas kým to reálne budeme riešiť
za mňa osobne leasing nedáva pre mňa zmysel... pre súkromnú osobu je tam v 99% prípadoch obmedzenie na 10,000km / rok a to ja najazdím za 2-3 mesiace
no na toto pozor
Potvrdzujem, Auris TS vs. Concord Ultimax 3. Ta sedacka sa let tak-tak zmestila za spolujazdca ked bola otocena v protismere. Ak to este ta predna sedacka musela byt nastavena tusim v najvyssej polohe, aby sa to spolu nehadalo.
Za soferom to bol vopred prehraty boj.
no len ako pisem, teraz a par rokov dozadu je trh uplne inak nastaveny. jazdenky sa predavaju aj drahsie ako nove auta ktore proste nie su dostupne.
viem ze kupoval medak za 25 tusim, nejake Acko myslim a predaval za 15 alebo tak nejak, potom zas nieco za 25-30 a zas kopec prachov dole ale je to uz viac rokov dozadu. Aktualne ma myslim Sportage uz par rokov tak mozno co chvila bude zas predavat
áno s tým sa ráta