Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Môžem potvrdiť že ten premium diesel od slovnaftu je ozaj dobrý. Tankujeme ho do Jumpera 2,2 88kW lebo má také pochabé vstreky už. A oproti obyčajnej nafte je to obrovský rozdiel ako to auto štartuje aj ide.
Jediná nafta, aká mi kedy zamrzla, bola nafta zo Shell-ky...bohužiaľ (z určitých dôvodov nechcem písať z ktorej konkrétne). A to podotýkam tá drahšia prémiová. A že by mi na ich naftu niekedy auto šlo tichšie, lepšie alebo menej žralo, než zo Slovnaftu alebo OMV, tak to sa tiež nedá povedať. Najlepšie auto vždy išlo po tankovaní v DE. Podotýkam, že sú to už ale nejaké roky. V súčasnosti už naftu akosi ani neriešim - nikdy to nebolo nič pre mňa.
pri cene $1.1 mega spotrebu neriesis ani keby bola 100l na 100km si myslim
ale ruku na srdce, za tento pohrebak bez duse vycalovat vyse miliona dolarov, to bud clovek uz fakt nevie co s peniazmi alebo sa mu rozsypali vsetky kolieska v makovici, inac si to neviem vysvetlit
to uz radsej hento BMW 635 CSi za 130k evri co mi vyskocilo na konci videa, akurat tie US narazniky si mohli fakt odpustit a nahodit tam klasicke z EU verzie, ten interier je uz na mna trochu moc gycovy, ale tak 100 ludi 100 chuti
Nejaký nápad na auto? Rozpočet to 5000€, mladšie ako rok 2000, benzín, aspoň 90kW, možnosť mať na streche záhradku, potrebujem tam dať kajak a do auta 2,15m pádlo kľudne krížom od nôh spolujazdca cez stred medzi prednými sedačkami. Rád by som sa vyhol SUV, VW Group (okrem Seatu, ten je ešte ako tak zaujímavý). Zatiaľ rozmýšľam nad Fiat Bravo 1.4 TB, Mito 1.4 TB (že vraj sa tam dá dať záhradka), Lancer Wagon s 2.0, Focus II s 2.0 a fabrickým LPG ma zaujal, Mondeo... Inak nejak ma nič ďalšie nenapadá.
Nejaký nápad na auto? Rozpočet to 5000€, mladšie ako rok 2000, benzín, aspoň 90kW, možnosť mať na streche záhradku, potrebujem tam dať kajak a do auta 2,15m pádlo kľudne krížom od nôh spolujazdca cez stred medzi prednými sedačkami. Rád by som sa vyhol SUV, VW Group (okrem Seatu, ten je ešte ako tak zaujímavý). Zatiaľ rozmýšľam nad Fiat Bravo 1.4 TB, Mito 1.4 TB (že vraj sa tam dá dať záhradka), Lancer Wagon s 2.0, Focus II s 2.0 a fabrickým LPG ma zaujal, Mondeo... Inak nejak ma nič ďalšie nenapadá.
Pozri Chevrolet Lacetti SW 1.8, robili sa do 2010 a do rozpoctu sa zmestis aj 2x. Sam jazdim 1.6 od 2017 a je to spolahlive jednoduche vozenie;)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Surovy zaklad vsetci beru slovnaft/orlen. aditiva vlastne.
https://www.youtube.com/watch?v=ABQHW9CB594
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ale ruku na srdce, za tento pohrebak bez duse vycalovat vyse miliona dolarov, to bud clovek uz fakt nevie co s peniazmi alebo sa mu rozsypali vsetky kolieska v makovici, inac si to neviem vysvetlit
to uz radsej hento BMW 635 CSi za 130k evri co mi vyskocilo na konci videa, akurat tie US narazniky si mohli fakt odpustit a nahodit tam klasicke z EU verzie, ten interier je uz na mna trochu moc gycovy, ale tak 100 ludi 100 chuti
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
krásny budík
A suburbana kúpiš v NL možno aj do 6t€
Pozri Chevrolet Lacetti SW 1.8, robili sa do 2010 a do rozpoctu sa zmestis aj 2x. Sam jazdim 1.6 od 2017 a je to spolahlive jednoduche vozenie;)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ASX, Outlander...1.6,respektíve 2.0 Mivec, bezproblémové vozenie
o 2 roky veteran.... 25r...
Peter120: čo v aute nie je, sa nemôže pokaziť. Nemám problém so staršími autami.