Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Puretech od cca 3/23 dostal upraveny remen, ktory by uz mal byt podstatne odolnejsi a nemal by mat problem vydrzat predpisany interval 6 rokov / 100k km. Tak uvidime. A ano, nove verzie PureTechu uz maju retaz. Len neviem ci ta retaz riesi vsetko. Napr. v EcoBooste s retazovym rozvodom zostal remen na pohon olejoveho cerpadla. A ten neskontrolujes tak lahko ako rozvod na PureTechu, na ktory vidis rovno z otvoru pre nalievanie oleja (pri PureTechu vies lahko vcas odhadnut, ci uz treba remen menit). V EcoBooste Ti len zostava dufat, ze ten remen na olejovom cerpadle nezlyha, lebo asi je jasne co znamena jeho roztrhnutie ak okamzite po rozsvieteni kontrolky tlaku oleja nevypnes motor...
Chlopi auto pre ženu , 95% jazdi mesto . Jazda poväčšine v KE . 4x4 mame Multivan , zimy budú aj tu v Tatroch stále slabšie . 4x4 na úkor pohodlia , kvality , komfortu , výbavy už nemá zmysel riešiť , ona to nevyužije . Preferujem top kvalitu a cenu do 50K€ . Obsadenosť poväčšine 1,2 max 4 ľudia . Pohodlie a luxus a hlavne kvalita je kľúčová … ostali mi Lexus ES 300h , Outback a Rav4 hybrid . Nová Camry je tiež alternatíva , no Lexus je Lexus a modelový rok 2023 je teraz v popi*či zľave 44.900€ . Doteraz ma Avensis combi a na “veľkosti “ jej záleží 😜… trosku mám pocit , že hoc ja by som z fleku Outback , ona bude v ňom vyzerať chu*jovo .
Ak je ta moznost, vzal by som Lexus. Kamarat kupil minuly rok Outback, len nadava ako pohan a nespokojny. Ja som kupil Toyotu yaris cross, zena spokojna, servis jednoduchy a dlhodoba spotreba 3,8l/100. A Lexus je raz kvalita, pohodlie a podla mna vyzera dobre
Chlopi auto pre ženu … a veľké , ex30 je maličké , ked Volvo tak aspoň XC 60 . Aj Volvo ma teraz výborne ceny na výpredajove vozidla Štefan , pre ženu , pre ženu . 50 kilovke by som musel schodíky prikúpiť . Keby som chcel pracanta ,auto na ryby , lov , vozenie stromčekov , cementov , tak momentalne VW amarok ma jednu “ robotnícku “ výbavu v dobrej cene …
Zajtra idem kuknúť tu es300h , tak uvidím . No na videách ten interiér neni taký hnusný . Zvlášť v lesne hnedej koži s farbou béžová ľadovcová . Tak snáď nebudem z lexusu sklamany .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Neviem to nejako skopírovať 🫤
Nie, VW zmenil rozhodnutie, Seat bude pokracovat dalej ako vyrobca automibilov.
https://www.autorevue.cz/seat-bude-vyrabet-auta-az-do-konce-spalovaci-ery-zmena-ve-znacku-pro-mobilitu-jeste-neprijde
Po zverejneni hospodarskych vysledkov za r.2023 prislo k zmene. Postol si stary clanok.
Túto najnovšiu informáciu som nejako nezachytil.
😐
...nie že by som to nejako sledoval 😆
Čoskoro by mal byť nový facelift 2025
Do toho by som išiel no v nejakej "rozumnej" motorizácií.
Niečo v 1,TSI
Ja niesom "nafťák pozitív"
PS:
Izzy trávnik momentálne pri Gaunerovi trpí 😆