Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Akurat v BMW najdes bezne take veci co vo vybave väcsiny znaciek najdes az v ajkejsi de luxe vybave. Tak aj to treba zaplatit. /P.S. nie som ziaden autofil/
aj niečo užitočné?
Čo berieš pod pojmom "starý bavorák"? Ja sa bavím teraz o 2009+ .
kým ho ty kúpiš bude mať ročník 2009 kolko najazdené? magických do 98tis km? a kde na ten skutočne slušne jazdený bavorák vezmeš?
Ale nekupi Ti nahradne diely
bingo a ono aj pneu sú občas slušná pálka keď je "dobrý" rozmer.. resp nie úplne komerčný ako na oktávku.. na tú máš 4 gumy za 200€, keď máš niečo iné kludne 500-700.. alebo dáš tam plechové 14"?
Akurat v BMW najdes bezne take veci co vo vybave väcsiny znaciek najdes az v ajkejsi de luxe vybave. Tak aj to treba zaplatit. /P.S. nie som ziaden autofil/
Len pre info:
Strategia vybavenia u BMW znie:V zaklade mate hole auto (Spominana rada 1 v zakladnej vybave: manualna klima, plastovy volaant, 16palcove plechove disky, iba predne okna v elektrike, nelakovane spatne zrkadla a klucky) za velke sumy si priplatte co len chcete
Drasho- na slovenske podmienky nie prave najvhodnejsie auto- velky zaujem zlodejov, tvrdy podvozok, ani sedadla neboli boh vie ake a zadny nahon nie je v zime uplne idealny
Sú to len úvahy. K tomu ako som povedal, tie autá sú luxusne drahé, čiže si ich nemôže dovoliť hocikto, čiže sa často prejavuje povestná slovenská závisť (nikoho neobviňujem a keď niekto ňou postihnutý bude čítať môj príspevok, tak bude vedieť o koho ide). Na auto sa našetriť dá, kto ma núti ho kúpiť hneď? K tomu kradnutiu: http://www.cas.sk/kradeze-aut zrovna veľa ich tam nieje, ale viem, že zrovna malý záujem o ne nieje.
K tomu ako som povedal, tie autá sú luxusne drahé, čiže si ich nemôže dovoliť hocikto, čiže sa často prejavuje povestná slovenská závisť
lenže s týmto ide ruka v ruke opačná vec.. a to že sa chcú slováci hrať na niečo čo nie sú a na čo nemajú.. a tak si chlapec miesto slušnej ojazdenej oktávky za 10tis€ radšej vezme 15 ročné BMW s pochybnou históriou, lebo BMW je viac "bling bling"
Príde mi to zvrátené kupovať si bmw len kvôli tomu že to je bmw, samozrejme ako "bežný" človek, za cenu čo stojí to bmw v základe a najnižšou výbavou tak mám napr. kiu ceed combi 1.6 diesel v plnej výbave alebo aj octaviu 2.0tdi v strednej výbave, to isté bude aj hyundai i30, toľko moje uvažovanie o kúpe auta. A samozrejme že vo všetkých tých autách preveziem bez problémov bajk.
to by som netvrdil. Diesel / Benzin. Sli sme dve auta do Bulharska - moja oktávka 1,9 a on mal peugeota benzin 1,6. Ja som to otocil na priemernej spotrebe 5,4l / 100 km on siel na 7,8....
hore dole cca 3000 km. Rozdiel asi 70 litrov PHM * 1,4 EUR za liter....
To je pravda, ale na tychto oturbenych zazrakoch menom tdi este so vstrekovanim cerpadlo dyzA odchadzaju turba, praskaju hlavy motorov... Skratka uzivit ani takyto zazrak nemusi byt jednoduche
to by som netvrdil. Diesel / Benzin. Sli sme dve auta do Bulharska - moja oktávka 1,9 a on mal peugeota benzin 1,6. Ja som to otocil na priemernej spotrebe 5,4l / 100 km on siel na 7,8....
T ako siel na tom pazoute?! Vsak my sme sli do FRA na lexuse is 250 a spotreba bola 7,1
Tento rok na mercedes c 180kompressor do ITA a spotreba 6,3
a prečo nezaradil aspoň 4ku?
ja som dal chorvátsko na 1.6 focus r. 2001 za 5,8? (pri 2 luďoch) a to bola vyrátaná priemerka Brno-Krk-motanie sa dennodenne po Krku a po pobreží-Brno
ved ho nechajte. mozno sa okašle a mozno ho bude mat 10 rokov a bude presvedceny, ze je to najuzasnejsie auto na svete. potreby a naroky sa vekom menia. moje prve auto bola mazda 626 1998 r.v.. vyborne a pohodlne auto, ale dnes by som si ho uz nekupil- bol to sedan a vtedy som este necajgloval...a nemal kazde 3 mesiace nove firemne auto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj niečo užitočné?
kým ho ty kúpiš bude mať ročník 2009 kolko najazdené? magických do 98tis km?
bingo
Len pre info:
Strategia vybavenia u BMW znie:V zaklade mate hole auto (Spominana rada 1 v zakladnej vybave: manualna klima, plastovy volaant, 16palcove plechove disky, iba predne okna v elektrike, nelakovane spatne zrkadla a klucky) za velke sumy si priplatte co len chcete
Drasho- na slovenske podmienky nie prave najvhodnejsie auto- velky zaujem zlodejov, tvrdy podvozok, ani sedadla neboli boh vie ake a zadny nahon nie je v zime uplne idealny
nalepky patria na japonske auta
lenže s týmto ide ruka v ruke opačná vec.. a to že sa chcú slováci hrať na niečo čo nie sú a na čo nemajú.. a tak si chlapec miesto slušnej ojazdenej oktávky za 10tis€ radšej vezme 15 ročné BMW s pochybnou históriou, lebo BMW je viac "bling bling"
pff mam oktavku a je to super vozenicko cela rodinka, nizka spotreba dostupnost a ceny ND....
T ako siel na tom pazoute?! Vsak my sme sli do FRA na lexuse is 250 a spotreba bola 7,1
Tento rok na mercedes c 180kompressor do ITA a spotreba 6,3
ja som dal chorvátsko na 1.6 focus r. 2001 za 5,8? (pri 2 luďoch) a to bola vyrátaná priemerka Brno-Krk-motanie sa dennodenne po Krku a po pobreží-Brno
nálepky patria na tvoju prilbu