Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
nejaky tip na jazdene kombi/mpv cca do 10 000e, r.v. 2009 a novsie, hlavne na dlhsie cesty, do mesta mam bicykel cim vahovo lahsie tym lepsie (alebo energ. trieda A, B - kvoli dani hh)
podmienka je tempomat, klima, pohodlnejsie sedacky a ze sa musia dovnutra nejak zmestit moje 192cm dlhe bezky (napr po sklopeni sedacky)
Tak sem pridam moje byvale auticko, nech je tu trocha zmeny Auto uz nemam nebol nanho cas, priestor a ani peniazky, ktore si taketo starsie auta vyzaduju. Ale casom si urcite nieco podobne este zadovazim
Vzdy ked som siel do skoly tak som ti ho obdivoval
Ja poškuľujem po Forestrovi, lenže jednak je ich pomerne málo na výber a ročníky okolo 2003 všetko okolo 300 tisíc najazdené, to mi už príde celkom dosť, ale raz si nejaký kúpim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podmienka je tempomat, klima, pohodlnejsie sedacky a ze sa musia dovnutra nejak zmestit moje 192cm dlhe bezky
Napríklad niečo takéto doviez je to 125kw motor jedni s najlepších aké sa do tých aut dávajú
http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/vw/model/passat/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat__model_all,frn:2009-01,prn:9000,prx:11001,ful:diesel,ger:manual_gear,pwn:96,cli:automatic_climatisation,crc:true/pg:vipcar/193712451.html
Vzdy ked som siel do skoly tak som ti ho obdivoval
http://www.autoscout24.ch/de/d/subaru-outback-kombi-2010-occasion?index=16&make=74&model=501&nav=7&returnurl=%2fde%2fautos%2fsubaru--outback%3fmake%3d74%26model%3d501%26nav%3d7%26sort%3dprice_asc%26vehtyp%3d10%26yearfrom%3d2009%26r%3d5&sort=price_asc&vehid=2066281&vehtyp=10&yearfrom=2009
tento tiez nie je zly
http://www.autoscout24.ch/de/d/subaru-legacy-kombi-2009-occasion?index=15&make=74&model=509&nav=7&returnurl=%2fde%2fautos%2fsubaru--legacy%3fmake%3d74%26model%3d509%26nav%3d7%26sort%3dprice_asc%26vehtyp%3d10%26yearfrom%3d2009%26r%3d5&sort=price_asc&vehid=2269176&vehtyp=10&yearfrom=2009
moj favorit bol stale Seat Exeo, tie tu idu docela lacno (ale pravda za v prepocte 10k eur nie, aspon tie 3-4k viac)
veru mame:D tento je uz cistokrvny snincan, furt je tu
Kup subaru kup.mozem len odporucit alebo ta previezt v mojom ked pridem do sv
kedze sestra ma forestera, jej frajer mal imprezu a teraz ma dalsiu, tak som uz na tie subaru nahaluzeny dostatocne
no tak potrebujem dokoncit skolu a zarobit na subaru