Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
vývoj nezastavíš,moja stará rachotina ( Passat B5 1,9 TDi rotačka 66kW kód motora AHU ) žerie skoro 6l/100 km ,keď tlačím "podlahu" ... dá sa aj za 5,ale pomaly-max 130 ...
8,5 pri 130, styri hrnce a 77kW a 1300kg...pri 2 a jednotretinovom nasobku objemu tohto motora, 150kW a minimalne 2200kg (urcite aj viac, kedze pohotovostna hmotnost je takmer 1800kg) s 5 pasaziermi+batozinou urobim pri 130km/h 10 litrov na 100km. Tak aky zmysel ma takyto maly motor? Aku ma efektivitu?
Benzín,84kw,objem 1.5 , spotreba priemer 6 - 6,5,keď silno človek chce aj za 5litrov, rok výroby 98, hmotnosť 1080kg - - - The Power of Dream ( kde sú nemci)
pri 2 a jednotretinovom nasobku objemu tohto motora, 150kW a minimalne 2200kg (urcite aj viac, kedze pohotovostna hmotnost je takmer 1800kg)
Mal som moznost natocit par tisic na podobnej hracke.
210kW, 3,6 V6 atmo, automat, 4x4, celorocne gumy, vyse 1900 pohotovostna a 2000 km trip sme vo stvorici s batozinou vyslopali za 10,5 litra nizkooktanovej zbrndy, pricom sme to hnali cez sedla vo vyske 2400 nad morom. O eko jazde tazko hovorit, ked s tym jazdis prvy raz v zivote a spotrebu naozaj neriesis, obzvlast na automate s tempomatom a zapnutou klimou.
Akoze rad by som tento pripad porovnal s naturbovanou kosackou, ktorej sa otackomer nepohne nad 2000.
Ano, na druhej strane to v zasade v ziadnom rezime pod 10 neslo, kdezto kosacka vie ist aj za 4. Aj kvoli tomu sam jazdim 90 zriebetkovy familywagen. No taketo parametre su dobre akurat na to, aby som nebol brzda premavky a videl na palubaku cisla zacinajuce 5-kou. Akonahle sa chcem kusok poponahlat, leti no nahor. A to bude platit o kazdom vysoko fukanom motorceku.
To je civic vtec co? Problém s tým autom je, ze to musíš točit, aby sa nieco dialo lebo to ma 130NM a je to riadne skapate na nízkych otáčkach.
Tak samozrejme, každý keď kupuje auto tak vie na čo to potrebuje a vie o tom aute niečo(aspoň si myslím), skapaté no takto, máš pravdu sčasti ale ten motor bol presne na to aby bol ekonomický čiže má dlhú prevodovku, a preto je lenivšie, aby sa dostalo do otáčok, max výkon dosahuje pri cca 6500ot/min čo je logické že ho treba točiť, tie motory sú nato stavané samozrejme s pravidelnou klasickou údržbou, pokiaľ človek chce človek silnejšie auto tak si ho nekúpi logicky , a keby chce aby ten výkon mal pri nižších otáčkach tak tam dá prevodovku kratšiu s 1.4 , nie je to motor na úpravy a pod. na to sú iné ..(D16,B16, B18,H22,K20,K24,..)
Na skúšanie sú dobrí - majú slušný výber testovacích kufrov na jednom mieste.
Ale kupovať to je iný príbeh - na Slovensku je len zopár ľudí od ktorých by som kúpil auto a ani jeden bazár medzi nimi rozhodne nieje A ani 99% súkromných predajcov. Viem prečo som si bol pre autá v Nemcku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som moznost natocit par tisic na podobnej hracke.
210kW, 3,6 V6 atmo, automat, 4x4, celorocne gumy, vyse 1900 pohotovostna a 2000 km trip sme vo stvorici s batozinou vyslopali za 10,5 litra nizkooktanovej zbrndy, pricom sme to hnali cez sedla vo vyske 2400 nad morom. O eko jazde tazko hovorit, ked s tym jazdis prvy raz v zivote a spotrebu naozaj neriesis, obzvlast na automate s tempomatom a zapnutou klimou.
Akoze rad by som tento pripad porovnal s naturbovanou kosackou, ktorej sa otackomer nepohne nad 2000.
Ano, na druhej strane to v zasade v ziadnom rezime pod 10 neslo, kdezto kosacka vie ist aj za 4. Aj kvoli tomu sam jazdim 90 zriebetkovy familywagen. No taketo parametre su dobre akurat na to, aby som nebol brzda premavky a videl na palubaku cisla zacinajuce 5-kou. Akonahle sa chcem kusok poponahlat, leti no nahor. A to bude platit o kazdom vysoko fukanom motorceku.
Tak samozrejme, každý keď kupuje auto tak vie na čo to potrebuje a vie o tom aute niečo(aspoň si myslím), skapaté no takto, máš pravdu sčasti ale ten motor bol presne na to aby bol ekonomický čiže má dlhú prevodovku, a preto je lenivšie, aby sa dostalo do otáčok, max výkon dosahuje pri cca 6500ot/min čo je logické že ho treba točiť, tie motory sú nato stavané samozrejme s pravidelnou klasickou údržbou, pokiaľ človek chce človek silnejšie auto tak si ho nekúpi logicky
Gradácia výkonu a kopanec v 2/3 spektra otáčok má svoje čaro. A hlavne nepoľavuje.
Ale dosť ľudí v mojom okolí bralo kočík do AAA auto aby si našli model ktorý ho pojme
to radsej by som sa kaslal na to a kupil rovno gombik
skoda ze nespravili trojku aj kombi mal by som po probleme ...
Ale kupovať to je iný príbeh - na Slovensku je len zopár ľudí od ktorých by som kúpil auto a ani jeden bazár medzi nimi rozhodne nieje A ani 99% súkromných predajcov. Viem prečo som si bol pre autá v Nemcku.