Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
JAro...myslím, že tých 150papierov za dovoz aj prihlásenie za to stojí. Budeš mať auto za 1mega, ktoré je výnimočné, silné, krásne...to čo produkuje BMW ako M3 alebo dajaké SL-ko...to sú ešte len ceny
heno ja mam len taku otazku .. co budes robit s tak skaredym autom?
pekne auticko no mna by skor zaujimalo co bude robit ak sa mu nedajboze pokazi. v servise na neho vzhladom na ich priblble normy budu pozerat jak slon na zamrznutu vodu.
No, zatiaľ mám s Americkými autami len dobrú skúsenosť. Viď moje, ba aj tatko má američana.
Nepochybujem však, že by vedeli servisovať Challenger aj v Dodge predajni v BA.
nie je o nom moc pocut, takze velku dieru do sveta asi nespravil.ked japonec, tak nova mazda 6 vyzera velmi dobre.
a robi uz mazda europske interiery? v roku 2003 som uvazoval o kupe mazdy 6 (pacila sa mi rovnako ako aktualna), ale ten priestor vo vnutri bol zalostne maly. v ten den ma viezol kamarat na vw polo a zdalo sa mi, ze v nom ma viac miesta...
takze podla mna pri kupe auta treba uvazovat aj nad tym kolko vide servis a suciastky nebral by som hned medaka pretoze mozete mat nejake ine auto v tej kategorii a moze byt lacnejsie a aj sevisovanie moze byt lacne no ale tak ked dakto an to ma tak preco nie tak aj nad takymito vecami treba porozmyslat si myslim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat su problemy s prihlasenim jemne.. lebo amerika ma super specialne normy
pekne auticko no mna by skor zaujimalo co bude robit ak sa mu nedajboze pokazi. v servise na neho vzhladom na ich priblble normy budu pozerat jak slon na zamrznutu vodu.
Nepochybujem však, že by vedeli servisovať Challenger aj v Dodge predajni v BA.
a robi uz mazda europske interiery? v roku 2003 som uvazoval o kupe mazdy 6 (pacila sa mi rovnako ako aktualna), ale ten priestor vo vnutri bol zalostne maly.
tak napriklad ked si date
Renault Vel Satis rv.1/2005 za 395000sk
http://renault-vel-satis.autobazar.eu/20-t-16v-privilege-id725416.html
a Mercedes C trieda rv.2/2006 za 615000sk
http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/220-cdi-elegance-id584902.html
a je to skoro ta ista vybava ...
1. VelSatis 117500km a rv. 2005
2. MB C 87000km a rv. 2006
A mozes robit co chces ale mercedes je vzdy mercedes
A inak pri mercedese mas servis do 100tis km alebo do 6rokov zdarma myslim...