Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Mne tiez prislo navysenie pzp, zo 125 na 140 (som rizikovy vodic- vek pod 26 a z BA), a bars to nie je strasna suma, z principu sa mi pristup, o ktorom pise winter, velmi prieci. Online vypoved zmluvy, online uzatvorenie novej v tej istej nesympatickej Kooperative, usetrenych 10eur, a hlavne ma neskrie, ze sponzorujem nepekne postupy.
A tých 8% to akože legálne mi môže dať poisťovňa zaplatiť? Veď to mala byť daň pre poisťovne. Došli mi poistky tento týždeň, a zvýšené boli nielen o 8% každá ale aj základná sadzba zvýšená, celkovo na všetkých troch poistkách (pzp, gap, havarijná) to urobilo 100€ plus oproti minulému roku (kooperativa)
A tých 8% to akože legálne mi môže dať poisťovňa zaplatiť? Veď to mala byť daň pre poisťovne. Došli mi poistky tento týždeň, a zvýšené boli nielen o 8% každá ale aj základná sadzba zvýšená, celkovo na všetkých troch poistkách (pzp, gap, havarijná) to urobilo 100€ plus oproti minulému roku (kooperativa)
pytas sa jak Danko. preco by nemohli? su to sukromne spolocnosti, ktore potrebuju mat zisk
pytas sa jak Danko. preco by nemohli? su to sukromne spolocnosti, ktore potrebuju mat zisk
Veď mi sedí slovosled.
a ty by si podnikal ,keby ti štát zisk zobral?.. zas to musíš pozrieť aj z druhej strany aj ked poistovne ludí slušne od..bú
No pýtal som sa preto lebo som nevedel ako je to zákonom dané, tak ako napr zamestnávateľ platí odvody za zamestnanca, neplatíš si priamo ich sám.
ty platíš časť a druhú časť za teba ešte platí zamestnávatel , je to viac ako berú tebe.. pre to maš na paske cenu práce o 50 viac, ako ti daju na učet...
ty platíš časť a druhú časť za teba ešte platí zamestnávatel , je to viac ako berú tebe.. pre to maš na paske cenu práce o 50 viac, ako ti daju na učet...
btw cena prace je o 100% vyssia nez suma na ucet ...
50% je naopak, t.j. to co ide na ucet =cca 50% ceny prace
Nezávidím ti poisťovňu... Na začiatku roka som mal poistnú udalosť. Po oprave mi zavolali zo servisu, že auto je hotové, faktúra poslaná na poisťovňu, mám si pripraviť xyz Eur na doplatenie spoluúčasti. Na druhý deň mi volali, že peniaze z poisťovne sú na účte. Keď som preberal auto, tak som sa opýtal, či to vždy takto fičí. Technik mi odpovedal, že nie... Na dvore im stojí už druhý týždeň hotové auto, peniaze z poisťovne nechodia... Z Kooperatívy.
Preto v niektorých prípadoch nie je najvýhodnejšia najlacnejšia poistka.
ved on zisti ked do niekoho nabura a bude to taky majster proper na MLku a ked koopka nebude chcíet zaplatit celu skodu alebo bude mat tristo vyhovoriek ako to oni zvyknu
Ja som mal 2x škodovú udalosť, keď mňa drbli, bola to Alianzka. V oboch prípadoch do 5 pracovných dní auto hotové, bez spoluúčasti. V prvom prípade to bola suma cez tisícku. Otec teraz riešil cez Wustenrot a dva týždne sa čakalo na prachy. To je však ešte ten lepší prípad. Horšie je, ze na Slovensku jazdí kopa áut bez PZP...
ja praveze myslim na seba lebo nechcem aby mi majter proper zaklopal na dvere ze hej kamo tvoja poistovna robi problem, pod na kus reci pretoze toto sa bezne deje
Ešte by som rád vedel ako riešite zabezpečenie auta proti krádeži. Teda nejaký systém. Rozmýšľal som niečo mechanické, ale taký Zeder sa mi asi nebude dať, pretože mám kolenné airbagy. Rozmýšľal som kombináciu napr. Construct + vypieskovanie VIN na sklá.
ak niekto dá 50 litrov za auto ,tak na ten VAM už najde a má istotu . hlavne škodovečky a WV... tie u nás kradnú stale je to top zabezpečenie
u nas v DK zmizli teraz zas 2 béčka, aj kamošovi chceli bečko čorknuť spred domu poškodili mu zámok vodiča, ale auto zostalo, sudedovi rovnaké už zobrali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veď mi sedí slovosled.
a ty by si podnikal ,keby ti štát zisk zobral?.. zas to musíš pozrieť aj z druhej strany
No pýtal som sa preto lebo som nevedel ako je to zákonom dané, tak ako napr zamestnávateľ platí odvody za zamestnanca, neplatíš si priamo ich sám.
btw cena prace je o 100% vyssia nez suma na ucet ...
50% je naopak, t.j. to co ide na ucet =cca 50% ceny prace
Nezávidím ti poisťovňu... Na začiatku roka som mal poistnú udalosť. Po oprave mi zavolali zo servisu, že auto je hotové, faktúra poslaná na poisťovňu, mám si pripraviť xyz Eur na doplatenie spoluúčasti. Na druhý deň mi volali, že peniaze z poisťovne sú na účte. Keď som preberal auto, tak som sa opýtal, či to vždy takto fičí. Technik mi odpovedal, že nie... Na dvore im stojí už druhý týždeň hotové auto, peniaze z poisťovne nechodia... Z Kooperatívy.
Preto v niektorých prípadoch nie je najvýhodnejšia najlacnejšia poistka.
u nas v DK zmizli teraz zas 2 béčka, aj kamošovi chceli bečko čorknuť spred domu poškodili mu zámok vodiča, ale auto zostalo, sudedovi rovnaké už zobrali