Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
??? Asi si nepochopil smajlika ale mne sa to paci a je to Yaris GR co je take male WRC auticko s 261 konmi
Ma to 1,6 turbo motor radovy trojvalec
Btw mal som yaris a bolo to velmi dobre auto
??? Asi si nepochopil smajlika ale mne sa to paci a je to Yaris GR co je take male WRC auticko s 261 konmi
Aha sorry som si myslel že sa smeješ, inak 260 ponikov na také malé auto to musí byť sranda, ešte keby to malo zadný náhon
Outback mne zastaraly nepripada, aj ked mimo EU je uz novy model kracajuci s dobou. Aktualne u nas dostupny model vsak urcite nieje autom pre fanusikov televizorov a kolotocov v kokpite
nickovw08 yaris gr je stvorkolka. Podla mna brutalne zabavne auto, v tej triede neviem ci je nieco podobne. Mat penazi nazvys, toto by som bral ako vikendovku na vysantenie.
U nás, v EU, sa za chviľu vrátime na konské povozy. Spalovaky ako nové autá za pár rokov zmiznú a elektriku si len tak niekto nekúpi. Eurohujeri na to zakážu spalovaky úplne a celý svet sa nám bude smiať, čo sme tu dokázali v honbe za emisnými limitami...
Tak popravde mám dosť problém s dnešnými autami, lebo už tam tuším nespravím nič bez toho aby tam na mňa niečo neblikalo, alebo nepipalo, aj v mojom už 10 ročnom golfe čo bolo prvé po kúpe tak som vypol signalizáciu bez. pásov neskutočne mi to vadilo ten piskot
ja som dnes ostal v soku.... stavil som sa u kamosa v servise.... na zdvihaku Dacia Duster...... majitel dosiel z autorizovaneho servisu Renault..... ze zadne brzdy slabo brzdia.... zadne brzdia uplne v pohode, vsetko sa hybalo, oblozenie jak nove, ovalita na bubnoch, oprava v Renault servise 750e!!!!!.... u kamosa, nove bubny cez Intercars .....len original 350!!!!..... dpc, ze lacne auto...... potom kamos hovori ze minule tam mal Duster, nejake manzety na podvozku (capy, klby).... 8ks, vsetky prerezane jak nozikom dokola.... zase len original 900e!!!!
na hentu yarisku GR musis byt spravne naladeny inak to bude pruser na kazdy den. Hlucne, tvrde atd atd A docela si neviem predstavit naco vam je do mesta take auto ked uz niekto obhajuje argumentom male=mesto, tak zrejme nesedel v aute ktore ma +250koni, tam mate v momente stovku a zasa nechcete byt za idiota a jazdit takto po meste, okresky ok ale aj tak vas budu vsetci spomalovat a brzdit a budete ich predbiehat a porusovat zakon, prakticky nonstop ak si to auto chcete uzit + dva krat si rozmyslite co v aute odveziete, inak vam to bude lietat po celom aute, sam som si musel uz spravit v kufri "chlieviky" z bedniciek a gum lebo ma nebavilo stale zbierat po kufri veci Cize toto je okruhove nacinie a nie nakupna taska do mesta.
na hentu yarisku GR musis byt spravne naladeny inak to bude pruser na kazdy den. Hlucne, tvrde atd atd A docela si neviem predstavit naco vam je do mesta take auto ked uz niekto obhajuje argumentom male=mesto, tak zrejme nesedel v aute ktore ma +250koni, tam mate v momente stovku a zasa nechcete byt za idiota a jazdit takto po meste, okresky ok ale aj tak vas budu vsetci spomalovat a brzdit a budete ich predbiehat a porusovat zakon, prakticky nonstop ak si to auto chcete uzit + dva krat si rozmyslite co v aute odveziete, inak vam to bude lietat po celom aute, sam som si musel uz spravit v kufri "chlieviky" z bedniciek a gum lebo ma nebavilo stale zbierat po kufri veci Cize toto je okruhove nacinie a nie nakupna taska do mesta.
že keby autoroviprišlo zle, tak nech sa páči...
Citovať príspevok brácho....ono to má hrnek...mega šupa super turbo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a co ked je to len Yaris? male prakticke auto napr, do BA
Aha sorry som si myslel že sa smeješ, inak 260 ponikov na také malé auto to musí byť sranda, ešte keby to malo zadný náhon
Citovať príspevok brácho....ono to má hrnek...mega šupa super turbo
To načo? Veď tá signalizácia sa dá vypnúť úplne jednoducho. Iba si ten pás zapneš.