Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ja som dnes ostal v soku.... stavil som sa u kamosa v servise.... na zdvihaku Dacia Duster...... majitel dosiel z autorizovaneho servisu Renault..... ze zadne brzdy slabo brzdia.... zadne brzdia uplne v pohode, vsetko sa hybalo, oblozenie jak nove, ovalita na bubnoch, oprava v Renault servise 750e!!!!!.... u kamosa, nove bubny cez Intercars .....len original 350!!!!..... dpc, ze lacne auto...... potom kamos hovori ze minule tam mal Duster, nejake manzety na podvozku (capy, klby).... 8ks, vsetky prerezane jak nozikom dokola.... zase len original 900e!!!!
Ja som v autorizaku ford platil skoro 600e len za vymenu oleja.
a to su ceny v ramci zaruky? reps. ako to je s novym autom a jeho servisom v ramci toho cennikoveho "100 000km/6 rokov" a pod obdobia? Vzdy je bezny servis (olej, filtre, prehliatka) uctovane navyse a nieje to v nakupnej cene?
Na servisnu prehliadku, pravidelnu vymenu prevadzkovych kvapalin a vyrobcom predpisanych dielov sa zaruka nevztahuje a teda si za to platis. Inak to moze byt ak je v ramci predajnej akcie tento bezny servis zahrnuty v obstaravacej cene. Myslim, ze Mercedes ma nieco podobne, ale neviem to potvrdit
Bezne znacky ano. Povinne zarucne prehliadky sa platia-olej, filtre. Co viem, tak Mercedes to ma zadarmo do 6 rokov alebo 100000km,ale nie som si isty, ake servisne ukony su zahrnute.
prave som na to cital recenziu... akoze koni dost , dojmy vyborne, zvuk ze nejaky slaby ... ale co ma uplne dostalo tak info ze TROJ VALEC... Pevne verim ze sa len recenzenti zmylili
Nezmylil je v tom najvykonnejsi trojvalec na svete
Šialené!
Včera som menil olej 5 litrov (Total) + peľový (Bosch) a olejový (Bosch) filter u nášho kamaráta z fóra ?. Cena za všetko vrátane práce 73,50 EUR K tomu cenné rady a pokec zadara
No tak bude to dosť ťažké vybrať, ono každé to auto má niečo do seba, pôjdeme obehat predajcov, dáme nejaké skúšobné jazdy a potom už len ktoré sa bude páčiť manželke
Pozerám, že je tu aj takéto oddelenie, tak som aj ja vyhrabal fotku toho môjho miláčika.
Kúpený v januári, keďže sme v decembri mali búračku a staré išlo do šrotu.
Zatiaľ veľká spokojnosť. Je to len 1.4 atmosféra, ale mne to stačí. :)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja samozrejme pásy používam, ale keď som len niečo prevážal v rámci areálu firmy tak vdety som sa nepasal a strašne mi to liezlo na nervy
Nezmylil je v tom najvykonnejsi trojvalec na svete
nepozeral som to, ale ci ich ma v garazi alebo nie... mozno to tam povie
Ale , ale , ale ... Gemere pomáhajú aj 4!!! elektromotory k celkovému vykonu ...
Yaris GR ide bez nich .
https://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000606/1867365/ZENEVA-Koenigsegg-Gemera---stvormiestny-hypersport-a-trojvalec-s-vykonom-600-k
Šialené!
Včera som menil olej 5 litrov (Total) + peľový (Bosch) a olejový (Bosch) filter u nášho kamaráta z fóra ?. Cena za všetko vrátane práce 73,50 EUR K tomu cenné rady a pokec zadara
Tak to by som možno odporúčal pozrieť aj na Mazdu CX-5 a CX30. Sú prekvapivo celkom výhodné, aj lacnejšie ako Seat: https://www.mazdaihned.sk/ .
Nejaké základné rozdiely: https://www.autoviny.sk/testy/120750/mazda-cx-30-vs-mazda-cx-5-su-odlisnejsie-nez-sa-moze-zdat
Kúpený v januári, keďže sme v decembri mali búračku a staré išlo do šrotu.
Zatiaľ veľká spokojnosť. Je to len 1.4 atmosféra, ale mne to stačí. :)
Pozrel Ti aj bufík? Teda ak stále jazdíš tou krabicou, tak je fajn to mať pred zimou funkčné
Môžeš mi veriť, veľmi dobre viem o čom hovorím.
mojej manzelke sa paci cervena...
mazda cx3