Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
hmotnosti aj profilu gumy... ja mám 205/60 R16 a fúkam ich na 2,8 (mali by sa na 2,7) a to Lancer nie je žiadne ťažké auto... ale pri 2,4-2,5 normálne cítiť, že tá guma začína plávať na tom vyššom profile...
Ja mám min 1,9bar komfort a max 2,5bar eco alebo plne naložený. Mal by som mať 205/55R16 letné a 195/65R15 zimné. Na tých 2,3 som sa dostal postupným skúšaním, asi vyhral nejaký kompromis a medzi komfortom a držaním. 99,9% jazdím sám, max s bikom na streche...
Pani, v robote fukam auta veľkosťi Fabia 2,4,velkost Octavia 2,5 a veľkosť Galaxy 2,8.a nikto si nesťažoval. Ked niekto mudruje, dám mu koľko chce,ale aj tak to nieje schopný zistiť, keby som mu to na fúkal ináč. Aj tak si to 99% percent šoférov nekontroluje a na ďalšie prezuvanie pride s tlakom na 1,2.A to prezuvam tak tri mesiace v roku v kuse.
To mas tu Astru coupe? Aka je pohotovostna hmotnost bez vodica? Niekde okolo 1300? Lebo 1,9 je podozrivo malo. Do obchodu po rozky mozno, ale na dialnicu urcite nie.
Jano12345 som rad, ze zivot s fordom explorer a jeho spustajucimi gumami ma naucil to kontrolovat so zeleznou pravidelnostou. Kontrolujem spravidla raz za mesiac. Pred kazdou jazdou dlhsou ako trasy, ktore jazdim pravidelne/bezne. Vo dverach mam merac tlaku, jedine, co ma rozculuje, je ze tam obcas so sebou trieska. Po case som vedel presne, ktora pneu a kolko spusta (ak bol taky pripad) lebo zimne aj letne zvyknem mat na zvlast diskoch. Tie 4 kusy gumy ma drzia na par centimetroch na ceste, takze chcem, aby to bolo vporiadku. Tiez som videl, co robi s tvarom behuna pneu podhustenie, resp. prehustenie (ked som to urobil) a podla mojho nazoru to nie je jedno. Ty prezuvas nasobne viac, ako ja, tak si rad precitam Tvoj nazor aj v tejto veci
vzdy som sa riadil stitkom na karoserii. je jasne ze kazde auto je ine. okrem toho nema posilovac riadenia takze vzdy velmi dobre viem kedy treba dofukat
Na gumy a výmeny oleja a filtrov ľudia vo všeobecnosti serú. Sak to ešte dám, ešte túto sezónu atak ďalej. Každý rok pošlem pár ľudí do prdele, čo donesú 15 a viac ročne gumy, že na moje vozenie to stačí. Alebo, to je Michelin, ta ešte vydrží. To radšej každé 3roky matadorku, ako desať ročnú Michelin. Ako je mi to teoreticky jedno, ja na prezuvaní len zarobím, ale keď je niekto pako, tak to nie. Gumy a brzdy sú základ. Nemusí to byť všetko top kvalita, ale aj lacnejšie značky veľmi dobre poslúžia. A vždy sa dá nájsť k cene auta aj prijateľná značka gum a dielov.
To mas tu Astru coupe? Aka je pohotovostna hmotnost bez vodica? Niekde okolo 1300? Lebo 1,9 je podozrivo malo. Do obchodu po rozky mozno, ale na dialnicu urcite nie.
Hej 3D GTC cca 1300kg. Zaujímavosť, tak ako nafúkam po prezutí, vydrží do ďalšieho prezutia Dokonca posledné 2 prezutia som našiel vrazený šrob (asi vždy tesne pred prezutím)
Veď to, preto som testoval, najnižšie som skúsil 2,1bar myslím a vôbec to nebolo ono - plávalo to v zákrutách, 2,5bar zas moc tvrdé a 2,3bar vyhralo. Keď cítiť rozdiel na biku medzi 1,6bar a 1,3bar, prečo by som na aute necítil rozdiel medzi 2,5bar a 2,1bar?
Tu srandu som už raz asi pochopil, ale teraz si nespomeniem A tiež tomu nie je až tak dávno, čo som zistil, že odskrutkované víčko sa pekne zacvakne do toho zárezu a nemusím ho pokladať kade tade po pumpe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mám min 1,9bar komfort a max 2,5bar eco alebo plne naložený. Mal by som mať 205/55R16 letné a 195/65R15 zimné. Na tých 2,3 som sa dostal postupným skúšaním, asi vyhral nejaký kompromis a medzi komfortom a držaním. 99,9% jazdím sám, max s bikom na streche...
pri plnej posadke, resp nalozenom kufri tusim 2,3
zajtra ked pojdem do roboty odfotim
pri plnej posadke, resp nalozenom kufri tusim 2,3
zajtra ked pojdem do roboty odfotim
Ja na outbacku 180kw
Hej 3D GTC cca 1300kg. Zaujímavosť, tak ako nafúkam po prezutí, vydrží do ďalšieho prezutia
Tu srandu som už raz asi pochopil, ale teraz si nespomeniem