Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Klima je prežitok … tepelne čerpadlo a rekuperácia .
presne to je aj v pláne aj s exterierkami, prave robím výberove konanie na dodávatelov...
a ešte po dostavbe nejaku 4kolku aby som sa tam v zime dostal.
nejaké typy na kombičko 4kolku dízel,s trochu dvihnutým podvozkom? nie SUV do mesta
presne to (cross country) som mal v hladaciku, ked som chcel kombi do kazdeho pocasia a 4x4. Teda vsetko menovane okrem subaru - Volvo, Audi... Od jazdeneho volva ma odradil servisak (+ moj kamarat ma z IT dovezene tiez nieco mensie dieselove 5r a vecny problem EGR,DPF, prevodovka, ale chvilu mu to islo celkom spoko) akoze kazde auto sa sype po garancke, to nerobme si zaluzie... Audi su podla mna TOP 4x4 + dizajn, ale si myslim, ze jazdena hviezda straca viac cenu. a s 2,2 diesel vie jazdit za pekne cisla. Ono vyssi podvozok - to musi mat ozaj polnacku a aj to by ju nemusel poznat, inak to nie je az taka nutnost. + hviezda na vzduchu sa vie dvihnut o 2,5cm (tolko sa dviha moje 2005 E320cdi)
Dufam, ze teraz neda foto nejakeho tankodromu okolo domu lto xi xi, davaj naľevaj
aj to som rozmýslal , ale na servisy mimo mesta jazdiť na velkom s 9l spotrebou a malom s 5,3l spotrebou...
na malo najazdím najviac, aj deti do školky , aj v zime na skialp...alebo bikovačka. atd.. keď by som všetko jazdil na veľkom je to o trochu viac ako živiť staré malé.
ale ak sa situácia kôli psychopatom po..e možno pojde male do sveta...
a parkovanie s veľkým po sídliskách je divočina.. astro momentálne hradby . o 2 týždne dojde strecha
PS: aktuálne už pokles výrazne pocitujem....
Na tych majstrov mozes byt hrdy, aspon takto podla fotky. ? Ja som vyhodil uz jednu bandu zo stavby - spomeniem len ze keby som nedal zemniacu pasovinu sam (robota na 1 hodinu), oni by sa na to vydrbali a trepali by si svoje, ze stavba sa bude uzemnovat tycami. Sorry za off topic prispevok, mozno by nebolo od veci zalozit nejaku novu temu - stavebniny s.r.o. ? tam by sa mohli preberat veci okolo stavby aby sme nerusili ostatnych kedze sme na bike fore kazdopadne drzim palce nech robota ide od ruky a material nech este zlacnie ?
presne to (cross country) som mal v hladaciku, ked som chcel kombi do kazdeho pocasia a 4x4. Teda vsetko menovane okrem subaru - Volvo, Audi... Od jazdeneho volva ma odradil servisak (+ moj kamarat ma z IT dovezene tiez nieco mensie dieselove 5r a vecny problem EGR,DPF, prevodovka, ale chvilu mu to islo celkom spoko) akoze kazde auto sa sype po garancke, to nerobme si zaluzie... Audi su podla mna TOP 4x4 + dizajn, ale si myslim, ze jazdena hviezda straca viac cenu. a s 2,2 diesel vie jazdit za pekne cisla. Ono vyssi podvozok - to musi mat ozaj polnacku a aj to by ju nemusel poznat, inak to nie je az taka nutnost. + hviezda na vzduchu sa vie dvihnut o 2,5cm (tolko sa dviha moje 2005 E320cdi)
Dufam, ze teraz neda foto nejakeho tankodromu okolo domu lto xi xi, davaj naľevaj
žiadnu hvizdu ani top značky, jazde to bude len žrať love, aj počiatočna cena vysoka, nakoniec asi končim pri nejakej ochcafke skaut novšieho ročníka...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne to je aj v pláne
a ešte po dostavbe nejaku 4kolku aby som sa tam v zime dostal.
nejaké typy na kombičko 4kolku dízel,s trochu dvihnutým podvozkom? nie SUV do mesta
za mna teda Toyota LC rodinne vozitko co ta doveze vsade
za mna teda Toyota LC rodinne vozitko co ta doveze vsade
Prečo by nebolo 🧐 ? Boxer diesel Subaru Outback …
Napr. https://www.autobazar.sk/20488267/subaru-outback-premium-2-0-110kw-150k-4x4/
na trhu je, ale kto sa trochu zaujima o subaru sa mu oblukom vyhne.. hlavne tymto "novinkam" kedy s nim zacinali..
pre zihadlo mam insie odporucania
https://www.autobazar.sk/22890429/mercedes-c-trieda-t-220-d-4x4-4matic-170-koni-7st-a-t/
https://www.autobazar.sk/foto/mercedes-benz-c-trieda-kombi-320-cdi-avantgarde-sport-amg-a-t-4-matic/23557789/#galeria-1
EDIT:
tu mas aj so snorchlom, leby ty ši pretekar
https://www.autobazar.sk/21597741/mercedes-c-trieda-benz-c220-cdi/
Dufam, ze teraz neda foto nejakeho tankodromu okolo domu
lto xi xi, davaj naľevaj
na malo najazdím najviac, aj deti do školky , aj v zime na skialp...alebo bikovačka. atd.. keď by som všetko jazdil na veľkom je to o trochu viac ako živiť staré malé.
ale ak sa situácia kôli psychopatom po..e možno pojde male do sveta...
a parkovanie s veľkým po sídliskách je divočina..
astro momentálne hradby
PS: aktuálne už pokles výrazne pocitujem....
Na tych majstrov mozes byt hrdy, aspon takto podla fotky. ? Ja som vyhodil uz jednu bandu zo stavby - spomeniem len ze keby som nedal zemniacu pasovinu sam (robota na 1 hodinu), oni by sa na to vydrbali a trepali by si svoje, ze stavba sa bude uzemnovat tycami. Sorry za off topic prispevok, mozno by nebolo od veci zalozit nejaku novu temu - stavebniny s.r.o. ? tam by sa mohli preberat veci okolo stavby aby sme nerusili ostatnych kedze sme na bike fore
Dufam, ze teraz neda foto nejakeho tankodromu okolo domu
lto xi xi, davaj naľevaj
žiadnu hvizdu ani top značky, jazde to bude len žrať love, aj počiatočna cena vysoka, nakoniec asi končim pri nejakej ochcafke skaut