Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Caute, co pouzivate na cistenie calunenia? A ti co mate synteticku kozu, co pouzivate na to? Ja puzivam nieco kupene z "pumpy", ale chcel by som nieco lepsie. Nejake tipy?
Ja používam koch chemie pol star a na väčšie škvrny green star. Pol star je primárne na textil, alcantaru, kožu a podobne. Green star má široké použitie, lebo sa da použiť od silnej aktívnej peny až po čistenie čalúnenia. Záleží od riedenia.
Vy ste tu autickari, prosim vas vysvetlite mi toto.
Dnes cestou v prace som zazil chlapika na sportovom nisane, ako sme prisli do tunela tak si urobil priestor a potom tam prudko pridaval a motor do otacok ... hucal tam ako take geno ... za tunelom a aj pred nim siel kludne a potichu.
Toto je normalne? Alebo ma tato uchylka nejake meno?
uchylka je to rovnaka ako ked sa spustis na biku rychlo dole, alebo na nom slapes do kopca, aj ked nemusis. Rozdiel je samozrejme v stupni obtazovania okolia, preto bud rad ze to robil zodpovedne len v tuneli a nie o piatej rano na sidlisku.
V tuneli to viac buraca 🤣 preto sa to robi v tuneli mne to vzdy vycari usmev na tvari a nijako mi to nevadi
Ale minule som stretol prekvapivo pohodoveho sofera zlteho ferrari na dialnici siel iba 110km/h takze som ho aj s citronom predbehol 🤣 kukam dnu a tam taky sedivsi panko ktory sice soferoval v bielych rukaviciach kozenych ale uplne na pohodku si uzival jazdu
Vacsinou ma na dialnici ferrari len tak ofukne aspon 200 toto bola nejaka vynimka 🤔
Opel Insignia Country Tourer - cenovo to stojí podobne ako Octavia alebo Golf
Oblukom sa vyhnut. Bracho akurat riesi ako to vratit spat leasingovke. To auto bolo x krat v servise, naposledy ho nechalo vysiet v IT. Problem s motorom, najazd pocitam do 60tis. A po skole smyku tiez nebol extra spokojny.
Presne, posledne insignie su velky motorovy pruser, mam v praci cca 10ks, a stale dookola servis....
Vsetko chyby motora, nudzove rezimy, farebna hudba na palubovke.
Presne, posledne insignie su velky motorovy pruser, mam v praci cca 10ks, a stale dookola servis....
Dobre, ze nepises ake motory mate v tych Insigniach. Este by sa nahodou niekto vyhol rovnakemu pruseru ako u vas, no nie?
Sorry,motor tusim D20DTH 1995cm, 128kw, aktualny problem
3x v servise, za cca 2 mesiace -vysoke emisie.
Ale opakuje sa to ako mor po firme .
Celkovo od 2018 je to jeden pruser.
Len v ramci prikladu, nie je Toyota Avensis 1.8i ako Toyota Avensis 2.2d. Preto je vzdy dolezite povedat, co je problem na danom aute, aby sa predislo sireniu fam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes cestou v prace som zazil chlapika na sportovom nisane, ako sme prisli do tunela tak si urobil priestor a potom tam prudko pridaval a motor do otacok ... hucal tam ako take geno ... za tunelom a aj pred nim siel kludne a potichu.
Toto je normalne? Alebo ma tato uchylka nejake meno?
Má. Zadaj tunnel revving na youtube. Tunel v Monaku je tým známy.
Ale minule som stretol prekvapivo pohodoveho sofera zlteho ferrari
Vacsinou ma na dialnici ferrari len tak ofukne aspon 200 toto bola nejaka vynimka 🤔
Oblukom sa vyhnut. Bracho akurat riesi ako to vratit spat leasingovke. To auto bolo x krat v servise, naposledy ho nechalo vysiet v IT. Problem s motorom, najazd pocitam do 60tis. A po skole smyku tiez nebol extra spokojny.
Dobre, ze nepises ake motory mate v tych Insigniach. Este by sa nahodou niekto vyhol rovnakemu pruseru ako u vas, no nie?
3x v servise, za cca 2 mesiace -vysoke emisie.
Ale opakuje sa to ako mor po firme
Celkovo od 2018 je to jeden pruser.
Len v ramci prikladu, nie je Toyota Avensis 1.8i ako Toyota Avensis 2.2d. Preto je vzdy dolezite povedat, co je problem na danom aute, aby sa predislo sireniu fam.
Zistim. Na 100% diesel urcite najsilnejsi co bol 3r s5t v ponuke. Niekolkokrat vymena DPF, sanie a neviem co vsetko.
To je prezlečený Traveller/Spacetourer/Proace Verso takže tam by to mohlo byť ok. Insignia je ešte z čias GM.
Konecne som bral aj uplne posledne veci z podnajmu na dom 😇👏