Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Jo, to som samozrejme pozrel, servo sport rss 75 mi to vyhodilo ako jednu z možností, len potom som narazil na tú tabuľku rozmerov v návode k autu, tak včul asi len pokus omyl, resp. drahý omyl 😀
Tieto retaze urcite na 225/50 R17 nedas.
Ak das pri haldex retaze iba na jednu napravu a pojdes po klzkom, tak OK, vybehnes na moment na suchu vestu, tak KO.
Ozaj potrebujes pri 4motion retaze?
Co ma 4x4 s potrebnostou retazi? Mozes mat aj 8x8 ked guma nema grip smykas sa rovnako ako ten s predokolkou….
Taky ako ty nedavno sankovali na svojich autach dole martinkami….
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
v 99% prípadov ti netreba pri poriadnej 4x4 reťaze, a keď nastane to 1% tak proste nepôjdeš hore na smrekovicu/martinky a pod. 4x4 Ti pomôže aj dole kopcom, nie len do kopca.
v 99% prípadov ti netreba pri poriadnej 4x4 reťaze, a keď nastane to 1% tak proste nepôjdeš hore na smrekovicu/martinky a pod. 4x4 Ti pomôže aj dole kopcom, nie len do kopca.
To je pravda, aj keď len čiastočne: 4x4 Ti pomôže aj dolu, trochu, ak sú na ceste miesta kde sa chytí aspoň jedno koleso. Ak je povrch klzký komplet a ideš dolu, tak zimné, letné, 4x4, 4x2, všetko jedno ak nemáš reťaze.
Najhoršie je domnievať sa, že 4x4 je všemohúce. A takto to aj dopadlo na Martinských holiach. Hore možno ešte vyjdeš, ale čo cesta dole, keď je pod snehom ľad?
Hej to si povedali aj tí trotli na martinkách a potom mali prerastené sánky 4x4 nieje nič zázračné...fyziku s tým neodrbeš
s mojím predohrabom som sa dostal zatiaľ vždy a všade možno práve preto že pre istotu, mám v zime vždy reťaze so sebou....a nepreceňujem techniku pomaly na úroveň modly
lebo hento boli presne takí "mám SUV, mám 4x4 atď...to stačí...." noooo nestačilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pewag.com/shop/en/snow-chains-2.html
Jo, to som samozrejme pozrel, servo sport rss 75 mi to vyhodilo ako jednu z možností, len potom som narazil na tú tabuľku rozmerov v návode k autu, tak včul asi len pokus omyl, resp. drahý omyl 😀
Ak das pri haldex retaze iba na jednu napravu a pojdes po klzkom, tak OK, vybehnes na moment na suchu vestu, tak KO.
Ozaj potrebujes pri 4motion retaze?
Co ma 4x4 s potrebnostou retazi? Mozes mat aj 8x8 ked guma nema grip smykas sa rovnako ako ten s predokolkou….
Taky ako ty nedavno sankovali na svojich autach dole martinkami….
To je pravda, aj keď len čiastočne: 4x4 Ti pomôže aj dolu, trochu, ak sú na ceste miesta kde sa chytí aspoň jedno koleso. Ak je povrch klzký komplet a ideš dolu, tak zimné, letné, 4x4, 4x2, všetko jedno ak nemáš reťaze.
Hej to si povedali aj tí trotli na martinkách
s mojím predohrabom som sa dostal zatiaľ vždy a všade
lebo hento boli presne takí "mám SUV, mám 4x4 atď...to stačí...." noooo nestačilo
a Subaru skončí tam kde už ťa nemá kto vytiahnuť