Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to saldi: este ma napadla taka Honda Accord Combi. ak by si hladal, mozno by si nasiel nieco...

[malicky OT]: saldi je zena [/OT]

wuf! to sa veeelmi ospravedlnujem... tato moznost mi nejak nenapadla :) sorry, saldi, este raz
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:30:20
00
mondea su auta ktorych cena pada azda najrychlejsie zo vsetkych nemeckych aut.

he?

to vies no... :) "chybicka se vloudila..." a mozno aj nie :)

Myslim, ze nie je podstatne kde sa auto fyzicky montuje....
Ford je vyvijany v Nemecku, zcasti v Anglicku....

podla tejto logiky by VW Touareg mal byt slovenskym autom ???

taq teda a Porsche Cayene tiez :) ale ne. inak, Ford je USA...

no Ford ako znacka sice moze pochadzat z USA, ale europske Fordy
nemaju nic spolocne s modelmi vyrabanymi a predavanymi v amerike,
tam su uplne ine poziadavky, normy, standardy na autaa ako u nas v Europe
ved uz len to ze jazdia na 80oktanovy benzin....

co sa Porsche Cayenne tyka, je to auto na 90percent zmontovane na slovensku z komponentov z celej Europy, takze tazko povedat ale
mne sa hodi ze made in EU...

no my sme sa tu vsetci podla mna rozpravali, ze kde automobilka sidli, nie kde sa konkretny tyo auta vyraba. takze neviem co tu furt riesis... to s Porsche Cayene viem, prave preto som to tam napisal... a europske a americke auta som tiez vobec neporovnaval... tie ich nezmysli na kolesach niektore... teda vacsina...
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:33:28
00
to saldi: este ma napadla taka Honda Accord Combi. ak by si hladal, mozno by si nasiel nieco...

[malicky OT]: saldi je zena [/OT]

wuf! to sa veeelmi ospravedlnujem... tato moznost mi nejak nenapadla :) sorry, saldi, este raz
ja som si to v tom prispevku ani neuvedomila, (som zazrata do rad ohladom kupy auta) nevadiii, sama som si myslela ze Dancuľ je žena..
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:35:53
00
to nie je jedna negativna skusenost

pocul a videl som ludi nadavat na Renaulty, na VW, na Mercedesy, proste zalezi to hlavne na tom, ako sa k tomu clovek sprava... povedzme studene starty a pod. iste, existuju aj rozne rebricky spolahlivosti. Toyota je napr pravidelne v popredi, ale aj ked nejakej Corolle budes vzdy a hlavne zime hned po nastartovani nakladat, odvdaci sa ti za chvilu za to, to si bud isty. znami mal Renaulta, dokonca 19-ku, a chodil len na vymeny oleja, opotrebovane dielce a pod. nic neobvikle. momentalne mam velmi blizko k Meganu II, jeden a pol rocny a najvycsia zavada bola vymena vypalenej ziarovky... :)
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:40:28
00
A na znak zmierenia Ta pozyvam k nam, kludne pridi na kavu a mozes sa odviezt sa na com len chces :D

no ja by som sa tiez nechal pozvat... :) za mostami, vsak ze? minule leto som tam u vas bol trikrat a nakoniec som tu brigadu ani nedostal... no co uz. takze nabuduce vybavis, jo? :D
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:48:55
00
Focus nebrat, spolahlivy sice je ale hrdzavie :shock:
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:50:55
00
Focus nebrat, spolahlivy sice je ale hrdzavie :shock:

hrdzaviet moze jedine preto, lebo je to nejaka zlatanina po buracke. skor som sem-tam zachytil, ze sa mozu vyskytnut jemne problemy s radenim.
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 20:57:57
00
focus naozaj hrdzavie, hlavne lemy dverí. radenie je tiež značne nepresné a na starších diesloch (tddi) odchádza elektronika na vstrekovacom čerpadle.
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 21:00:49
00
hrdzavie aj focus, ktory nebol burany, je to o nich znama vec, tie prve rocniky proste hrdzaveli na podbehov, to iste plati aj o honde accord (tato nova pred faceliftom)
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 21:01:55
00
o nejkom hrdzaveni Focusov som fakt este vobec nepocul. hm... ani v clanku v jednom nemenovanom slovenskom casaku o tuningu (tusim je az jeden...) nie je o tom ani zmienky... oni to tam zvyknu pisat. teraz fakt nevim.
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 21:13:40
00
Focusy postihuje to iste co Mondea a sice HRDZA

hrdzaveju v spodnych lemoch dveri...dovodom kupodivu nie je chyba pozinku ale odvodnovacie kanaliky su prilis male, staci ich raz za tri mesiace precistit sparatkom a hrdza nebude :)

odskusane - funguje

P.S. co sa prevodoviek tyka plati zas to iste o Focuse aj o Mondeu,

naftove verzie maju problemy so zivotnostou 2-hmotoveho zotrvacnika a spojkovych tesneni, zakerne je na tom to, ze sa to zacne prejavovat az ked je fakt uz neskoro, a sice trhanim pri pohynani a pri pustani spojky... ked sa to vcas neodhali, motor kvoli tomu rozbije prevodovku (stalo sa znamemu) a to su potom investicie radovo v 10tkach tisic. Ti co mate naftove motory, dajte si to cheknut v servise hlavne ak mate medzi
120 a 160tis. km a nemali ste to este menene

Naposledy upravil ondrej81 dňa 16.12.2007 - 22:37:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.12.2007 - 22:18:42
00
toto su ine grify uz :) ja zas mam take vesele prihody s nasim autom. ono ked sa medzi dverami a prahmi zachyti voda a v zime to zamrzne, tak predne dvere nejdu otvorit, spravidla vodicove :) ale ked sa tam bachne nejake WD40 alebo silikonovy olej je to fajn. zaujimave je, ze zadne sa daju otvorit vzdy. to je potom na nejakom odlahlom mieste srandy kopec, ta gymnastika :)
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 22:25:19
00
a este lepsi je na nasom starsom aute sa dvere otvorit ako tak dali ale zavret ani za nic :lol: ...potom sa muselo ist s pootvorenymi kym to nerozmrzlo :lol:
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 22:32:02
00
akurat som sa bavil s kamosom,co robi v auto biznise,opisoval mi,ze Octavia II. 2l TDi 4x4 je vyborne auto,ze ju testovali na snehu a tak... :shock:
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 22:36:49
00
akurat som sa bavil s kamosom,co robi v auto biznise,opisoval mi,ze Octavia II. 2l TDi 4x4 je vyborne auto,ze ju testovali na snehu a tak... :shock:

to je mozno pravda ale zbytocne drahe podla mna
Zobraziť komentár 16.12.2007 - 22:40:09
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up