Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftyoyomi napísal:
Skusal si niekedy podnikat? Hoc len na zivnost? Neostali by ti peniaze na rozvoj firmy pri takomto sposobe predaja.

lol... kazda minca ma dve strany

alebo mi chceš nakukať, že v podnikani je to inak ? neplati (mimo sluzieb) nahodou tiež to stare ošumele ..lacno kupit a draho predat ?
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 13:21:50
00
arrow_leftDagger napísal:
v uctovnictvach firem to vsak prave takto vypada....hladaju sa (fiktivne) naklady aby sa ponizil zaklad...najlepsie na nulu...zhanaju sa vselijake blocky

a na tu otazku ohladne marži....teba nesrdi, ked nieco kupis za 14.000 € ale mohol by si aj za 10.000 ?

ja som nemal na mysli nasich slovenskych malych podnikatelov, kde je utapanie zisku dost caste, aby sa vyhli velkemu zdaneniu.. preto radsej idu do strat. teda len na papieri.. no napriek tomu doma na dvore stoji napr fungel novy Touareg kategorie N1... :)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 13:35:28
00
arrow_leftJezus napísal:
No takuto fotku som chcel vidiet, aby som mal predstavu ako Ti to visi. :D

Inak cakal som, ze to bude namontovane niekde na boku a nie ze to bude takto zavadzat na hornej hrane kufra...

ano, u mna je to na boku... tam mi to pride tiez praktickejsie :)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 13:36:34
00
kimlo mas kombi? brat to ma tiez na octavii kombi ale na boku. ja som mal predpripravu na montaz tych hakov tak kde su.
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 13:51:38
00
Celkom zaujímava info, dízlak jazdiaci na krátke vzdialenosti regeneruje DPF zhruba každých 60km na dlhých trasách je to každých 200-300km, flame môže začať :D
http://garaz.dennikn.sk/?video=zistovali-neublizit-motoru-studenym-startom-najlepsi-elektromobil
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 13:54:46
00
arrow_leftmatvej11 napísal:
kimlo mas kombi? brat to ma tiez na octavii kombi ale na boku. ja som mal predpripravu na montaz tych hakov tak kde su.

kombi nie, mam to na liftbacku... :)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 14:04:14
00
matvej11, popozeraj sa aj po vw clube, niekedy tam zvyknu predavat taketo radia a aj originaly za dobre ceny. Otec ma v Passate origo RNS 510 s navigaciou a HDD, s cuvacou kamerou. Mapy sa ale nedaju aktualizovat tak jednoducho.
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 15:55:25
00
lumia telefon - vstavana navigacia na jednotku, mapy pravidelne aktualizovane zdarma, v cene telefonu - EU + cely svet. Zatial znavigoval aj spendlikovu hlavicku v kope sena, som plne spokony...
wndws podmienkou :-D
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 16:23:19
01
A co tak si stiahnut waze? Okrem toho ze to je uplne zadarmo to ma aj najaktualnejsie dopravne informacie. Ak ma clovek mobilny internet nie je co riesit. Spotrebu dat to ma minimalnu.
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 18:11:21
03
teraz dokonca chysta waze aj zobrazovanie maximalnej povolenej rychlosti :-) asi jedina vec co mi tam chybala
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 18:20:17
00
arrow_leftmatvej11 napísal:
z aliexpresu mi vcera prisli tieto haciky do kufra na moj passat a pod prelepenou cinskou nalepkou bolo made in czech republic s logom vw audi. taktiez na spodnej strane plastu vyrazene logo vw. zaujmava historia produktu :lol:

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Cargo-Trunk-Bag-Hook-Hanger-Holder-For-VW-VOLKSWAGEN-Passat-Jetta-Audi-A4-Black/1813955821.html

:y: vďaka za tip, tiež som jeden pár objednal (i keď z ebayu - pre mňa jednoduchšie ako ali)
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 18:22:26
00
arrow_leftpalo1707 napísal:
A co tak si stiahnut waze? Okrem toho ze to je uplne zadarmo to ma aj najaktualnejsie dopravne informacie. Ak ma clovek mobilny internet nie je co riesit. Spotrebu dat to ma minimalnu.
a ni eje sygic lepsi?ci sa mylim?
Zobraziť komentár 29.01.2016 - 21:38:21
00
Pokial nemas mobilne data, alebo datovy roaming tak je lepsi sygic. Na druhu stranu sygic zabera ovela viac miesta v zariadeni, s celou europou myslim niekolko giga, a je aj narocnejsi na vykon zariadenia. Na slabsich telefonoch to casto pada.
Pritom waze je uplne jednoduchy, jednoducha mapa, online vyhladavanie miest, online dopravne informacie, uzavierky, zapchy, nehody, obmedzenia, dokaze operativne menit trasu v pripade komplikacii. Je tam velke mnozstvo uzivatelov, cize aj aktualnost je vysoka, uzivatelia tvoria aj samotnu mapu, takze neriesis aktualizacie. Napr. aj policajti stoja tam kde su nahlaseni :) nie ako v dopravnom servise v radiu..
Ak neriesis data alebo roaming, tak jednoznacne waze. Pokrytie je uz teraz takmer vsade, a vzdy mozes mat stiahnuty sygic s mapou krajiny do ktorej planujes ist...
Zobraziť komentár 30.01.2016 - 07:26:39
00
Tiež používame HereDrive+ v Lumii a zatiaľ plná spokojnosť :)
Zobraziť komentár 30.01.2016 - 07:36:49
00
Google mapy sa uz daju stiahnut aj na offline pouzitie. Aj ked osobne mam Sygic.
Zobraziť komentár 30.01.2016 - 09:08:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up