By sme mali pekne začať hneď začiatkom januára aby sme mohli na konci roka seriózne bilancovať a aby nám v priebehu roka neušli dôležité vyjadrenia. hehe
aj tak si myslím že s týchto štyroch je najlepší kokain potom hardy 5 a AŽ tak raptor na cocain sopm si zvykol za 2 hodiny a kamarát na raptore ešte za mesiac nie je to na každom ako si rýchlo na čo zvykna
Ty si uboziak,ktory sa skriva za nejake reci co niekto povedal ...... a nevies ppouzivat google je tvoja vec mudrland aj ked vies vsetko vsade si bol a za tento rok odjazdene 2 preteky....parada.... a poviem Ti len jedno ze k Tvojej osobe sa nebudem dalej vyjadrovat pretoze vsetci Ta beru za najlepsieho teoretickeho odbornika a maju Ta za vola....
... "tonito" má viac podobných hlodov na tomto fóre. Čo už? Aj takí tu musia byť, nech je vzorka úplná.
Najväčší problém demokracie spoznáte po päťminútovom rozhovore s priemerným voličom. (Winston Churchill)
Yourself vem mne sa napriklad [b:nywlt8*****nywlt8va] aj Specialized Enduro. Ale keby som si mal vybrať tak beriem asi Lapierre! Nwm čomu pai sa mi na tom ten rám! aj pekne vyzera pri jazde.
tak ok poporiadku mne je jedno že robím tolko chýb ale ako ti si čo nejaký pravopisec ? hm ak áno tak ako zbytočná vec ak nie tak DMP ak vieš čo to je aha jasné nevieš lebo skratky ti zrejme nejdu ako mne tá Slovenčina Daj Mi Pokoj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ty kks
chcel som pre brata zohnat dajaky
no drogy no neviem
http://www.pomoc-drogowa.eu/
... "tonito" má viac podobných hlodov na tomto fóre. Čo už? Aj takí tu musia byť, nech je vzorka úplná.
Najväčší problém demokracie spoznáte po päťminútovom rozhovore s priemerným voličom. (Winston Churchill)
post630735.html#p630735
S tym chemoprenom to zabil, skoro som spadol zo stolicky, dobree