By sme mali pekne začať hneď začiatkom januára aby sme mohli na konci roka seriózne bilancovať a aby nám v priebehu roka neušli dôležité vyjadrenia. hehe
Apko na strednej škole písal 220 čistých úderov za minútu na mechanickom písacom stroji s maximálnou chybovosťou 0,5%. Veľa nechýbalo a bol by cestoval na stredoškolské majstráky Slovenska v strojopise.
Slušné, ja som bol rád za 190 úderov, keď som mal dobrý deň na hospodárskej korešpondencii.
Apko na strednej škole písal 220 čistých úderov za minútu na mechanickom písacom stroji s maximálnou chybovosťou 0,5%. Veľa nechýbalo a bol by cestoval na stredoškolské majstráky Slovenska v strojopise.
spolužiačka mala rekord 518 za minútu, bolo to celkom smiešne keď som ešte neskončil ani na prvom riadku a ona už valila tretí
Možné je, svetový rekord je okolo 920 sa mi zdá. Ale je to už pekný brutal, ja som mával na škole okolo 200. Teraz podstatne menej a chybovosť o dosť vyššia. Vidno, že už moc nepíšem.
no tak išlo jej to, bola aj na majstrovstvách sveta...ale toto je už iný level - "Svetový rekord v písaní na PC 928,43 čistých úderov za 1 minútu dosiahla
Ing. Helena Matoušková (ČR)"
Akurát pripomeniem, že v časoch mojich stredoškolských štúdií sme písali na mechanických písacích strojoch Consul a Zeta, ktoré už vtedy mali svoje najlepšie roky za sebou... Tí najlepší stredoškoláci dosahovali na mechanických strojoch dovezených z devízovej cudziny (zn. ako Olivetti, IBM a pod.) do 300 úderov za minútu. No a tí, čo prešli na elektrické, vtedy najčastejšie Robotron, dokázali po 10-15 hodinách tréningu zvýšiť výkon o 20-40%.
No a keď som potom neskôr programoval na SMEP-och, tak kolegovia sa dohadovali, či som najrýchlejšie píšuci programátor alebo najlepšie programujúca sekretárka...
Odhadujem, že teraz mám tak 100 úderov, ale pri omnoho väčšej chybovosti. Takže opravovaním sa rýchlosť zníži možno na 50...
Keď máte podozrenie že poľovníci pili, môžete na nich zavolať políciu ktorá im dá fúkať. A keby niekto nafúkal, tak by mal sakramentský problém. Takže dnes je podnapitý poľovník naozaj zriedkavosť. Toľko k vašim stereotypom o opilectve poľovníkov. A hlavne že každú chvíľu je v telke ako zrazilo auto opitého bikera ktorý išiel nocou z dedinskej krčmy.
A hlavne že každú chvíľu je v telke ako zrazilo auto opitého bikera ktorý išiel nocou z dedinskej krčmy.
Vieme to my a vieš to aj Ty, že toto sú "cyklisti" ktorí používajú bicykel len ako presúvadlo z domu do obchodu alebo do krčmy. To je rovnaký prípad ako keby som napísal že Armáda Slovenskej republiky sú tiež poľovníci - chodia v zelenom a nosia zbrane. Rovnako tak biatlonisti - behajú po lese a cez plece prehodená puška....takže asi tiež poľovníci. Ak každý kto má bicykel je biker, tak potom každý kto má zbraň,je poľovník .
sú "cyklisti" ktorí používajú bicykel len ako presúvadlo z domu do obchodu alebo do krčmy. To je rovnaký prípad ako keby som napísal že Armáda Slovenskej republiky sú tiež poľovníci - chodia v zelenom a nosia zbrane. Rovnako tak biatlonisti - behajú po lese a cez plece prehodená puška....takže asi tiež poľovníci. Ak každý kto má bicykel je biker, tak potom každý kto má zbraň,je poľovník
No veď aj poľovníci sa delia na viacej druhov. Sú takí ktorí lovia kvôli mäsu. Tých by som prirovnal k bikerom ktorí bicykel používajú z praktických dôvodov na presun do práce. A potom sú poľovníci ktorí to robia ako hobby. Ich bikerským ekvivalentom sú tí ktorí na bajku jazdia pre radosť.
Keď máte podozrenie že poľovníci pili, môžete na nich zavolať políciu ktorá im dá fúkať. A keby niekto nafúkal, tak by mal sakramentský problém. Takže dnes je podnapitý poľovník naozaj zriedkavosť.
Sice blba tema na normalnu reakciu, ale skusim. Vodic za volantom na ceste tiez po nafukani ma sakra problem a predsa ich za rok cez 3300 nafukalo nad jedno promile. To su len ti, ktori nepresli sitom policajnych tercikov. Aka je sanca stretnut policajta v lese pri kontrole polovnikov oproti sanci stretnut polisa na ceste?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slušné, ja som bol rád za 190 úderov, keď som mal dobrý deň na hospodárskej korešpondencii.
komponenty/nalepky-t30217.html
To je už ošúchaná téma, teraz letí počet úderov za minútu.
spolužiačka mala rekord 518 za minútu, bolo to celkom smiešne keď som ešte neskončil ani na prvom riadku a ona už valila tretí
Ing. Helena Matoušková (ČR)"
No a keď som potom neskôr programoval na SMEP-och, tak kolegovia sa dohadovali, či som najrýchlejšie píšuci programátor alebo najlepšie programujúca sekretárka...
Odhadujem, že teraz mám tak 100 úderov, ale pri omnoho väčšej chybovosti. Takže opravovaním sa rýchlosť zníži možno na 50...
Vieme to my a vieš to aj Ty, že toto sú "cyklisti" ktorí používajú bicykel len ako presúvadlo z domu do obchodu alebo do krčmy. To je rovnaký prípad ako keby som napísal že Armáda Slovenskej republiky sú tiež poľovníci - chodia v zelenom a nosia zbrane. Rovnako tak biatlonisti - behajú po lese a cez plece prehodená puška....takže asi tiež poľovníci. Ak každý kto má bicykel je biker, tak potom každý kto má zbraň,je poľovník
No veď aj poľovníci sa delia na viacej druhov. Sú takí ktorí lovia kvôli mäsu. Tých by som prirovnal k bikerom ktorí bicykel používajú z praktických dôvodov na presun do práce. A potom sú poľovníci ktorí to robia ako hobby. Ich bikerským ekvivalentom sú tí ktorí na bajku jazdia pre radosť.
Sice blba tema na normalnu reakciu, ale skusim. Vodic za volantom na ceste tiez po nafukani ma sakra problem a predsa ich za rok cez 3300 nafukalo nad jedno promile. To su len ti, ktori nepresli sitom policajnych tercikov. Aka je sanca stretnut policajta v lese pri kontrole polovnikov oproti sanci stretnut polisa na ceste?