Odniesli len kvalitne MTB, medzi nimi aj moj vylepseny Author Modus.
Prosim o radu, ako postupovat, ktore fora navstivit. Myslim totiz ze zlodeji budu mat dost problem bike predat, aspon ten moj je cely pomeneny takze od radoveho modusu sa neda nerozoznat pokial nevymenia kompletne kolesa, brzdy, sedanku, prevodovy system atd. Je to modry modus, pricom na rozdiel od bezneho modusu ma napis MODUS naopak (vyzera to ako SNOOW), a prednu kotocovku. Ak niekto uvidite, majitela prizabite a dajte mi vediet na [email protected]
Je niekde specialna stranka kde treba dat upozornenie na kradez? (to ze to nahlasim policii povazujem za stratu casu). Kde sa biky predavaju a kupuju aby som kontroloval ponuku??
vopred daka za radu.
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
Ked nam vybielili pivnicu (mne dva biky, susede jeden) tak policajt povedal, ze s tym neurobia nic len mi daju papier za nejaky cas, ze pachatel neznamy a decentne naznacil, ze takto mam sancu nieco z poistovne dostat. Ak by ho zistili tak by som mal sancu, ze mi to bude 212 rokov splacat po desiatich korunach mesacne. Len mi nepovedal, ze mam povedat, ze mi ukradli lyze, vrtacku, sustruh ... bo biky nespadaju pod poistku.
ad pali G - nemas problem kupit lacny bike?! --- Pani, tak ja to upresnim este - prekonat garaz bolo dost narocne a ked sa tam uz dostali, tak zobrali moj MTB. Ale nezobrali pomerne dobry TREK bike - zensky model. Preco asi? Kua ake na zakazku! Co to nechapete? Zena si kradnuty bike, trek, na 99percent nekupi, taketo bike oni nemaju uz kam davat, lebo po nich nie je dopyt - nie je kupujuci - tak uz ten nas ani nezobrali. Kua Pali ake na zakazku?! Co nechapes? To ze niekto kupi lacny bike priamo suvisi s tym ze oni dalsi ukradnu. Dnes ty kupis lacne moj MTB co maju "na sklade" , zajtra ukradnu tebe ci inemu. Je to na zakazku, nie je? Uplne irelevantna otazka. Pani asi som zakerny a nespravam sa ako krestan, ale prajem kazdemu kto kupi lacny bike s odovodnenim "sak ja nie som zly , nebolo to na moju zakazku, keby nekupim ja, kupi iny" aby mu jeho novy bike ukradli.
to je mozne....ale mne keby corkli bike, tak si bud isty, ze tie bazare prehladam vsetky, len kvoli tomu, aby som si neskor ked ho aj tak nenajdem nevycital, ze som nespravil vsetko
Siel som u nas v dedine do Meridy kupit duse, kedze som mal odist dnes na tyzden do Talianska do mesta Janov ci ako na tyzdenne freerajdovanie po utesoch..
Zrazu do obchodu nabehne male dievca, ze mií kradnu bajk,vybehnem, a uzlen vidim ako maly blondak nanom trieli prec.. bezim za nim na koncicesty dodavka bez znaciek, nalozia a zmiznu..
ako vrazdil by som takychto ludi jeden po druhom.. bajk mam od 9 maja aby bolo jasne..
Teraz len predat PC, 50 tisic zan dostanem a kupit daco pouzite z bazaru..
Ale zivot ide dalej
To je ten isty biznis ako s autami... Su to proste k***y...
Siel som u nas v dedine do Meridy kupit duse, kedze som mal odist dnes na tyzden do Talianska do mesta Janov ci ako na tyzdenne freerajdovanie po utesoch..
Zrazu do obchodu nabehne male dievca, ze mií kradnu bajk,vybehnem, a uzlen vidim ako maly blondak nanom trieli prec.. bezim za nim na koncicesty dodavka bez znaciek, nalozia a zmiznu..
ako vrazdil by som takychto ludi jeden po druhom.. bajk mam od 9 maja aby bolo jasne..
Teraz len predat PC, 50 tisic zan dostanem a kupit daco pouzite z bazaru..
daj foto ak máš, keby sa to tu "náhodou" objavilo.
A tu je fotka: