Odniesli len kvalitne MTB, medzi nimi aj moj vylepseny Author Modus.
Prosim o radu, ako postupovat, ktore fora navstivit. Myslim totiz ze zlodeji budu mat dost problem bike predat, aspon ten moj je cely pomeneny takze od radoveho modusu sa neda nerozoznat pokial nevymenia kompletne kolesa, brzdy, sedanku, prevodovy system atd. Je to modry modus, pricom na rozdiel od bezneho modusu ma napis MODUS naopak (vyzera to ako SNOOW), a prednu kotocovku. Ak niekto uvidite, majitela prizabite a dajte mi vediet na [email protected]
Je niekde specialna stranka kde treba dat upozornenie na kradez? (to ze to nahlasim policii povazujem za stratu casu). Kde sa biky predavaju a kupuju aby som kontroloval ponuku??
vopred daka za radu.
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
zalezi na sume co si za bike dal...urcite sa to neoplati na bike za 15tis.,ale ak si ho niekto vazi natolko,tak preco nie.A tie zamky su pre zlodejov
vedla vytahu zamknuty
A do rana zmizne
Mal som na nom zamok a neostalo tam nic ani len piliny ze by ho pilili
A to nie dajake 5 tisicove.. Idu po Merida,Kona,Spesl,Author,norco,UMF atd..
Dvoch znamych akomipovedali, zastavila vedla nich dodavka na polnej ceste, vyskocili 3ja chlapi, zdrbali ich z bajku, 4 pestovky do tvare, nalozili a su prec..
Kazdy mal bike za 25 tisic cca.. ani neviem ci boli na policii ale daco s tymto treba robit..
Dalsiemu znamemu ziletkarovi ukradli iba sedlovku + sedadlo a zadne koleso.. Samozrejme to bola vyssia trieda.. Ostatneho sa ani nedotkli..
Teraz skladam bike, a normalne premyslam, ze snim do dediny ani nevylezem.. LEbo clovek nikdy nevie..
Samozrejme nemozem to potvrdit, ze to tak naozaj bolo, ale im docela dost doverujem a nemyslim ze patria medzi tych, co budu takto zavadzat..
A to s oknom sa mi zda tiez trosku pochybne, ale popravde, mohlo to tak byt.. Mohli to byt EX umyvaci okien v extremnych vyskach dajme tomu.. Vsetko je mozne
Specialne pre teba este raz. 4.poschodie kradez za 2:28
http://www.cykl.cz/index.php?action=news&detail=200
2triki: ked som odchadzal za studiami do Blavy, tiez ma doma vsetci plasili ako ma skopnu pocas jazdy z biku a ukradnu mi ho. Videl som u vas vselijake masiny, ja som sa vozil vacsinou len na zimaku, ale s nicim takym som sa nestretol, ani nikto z domacich nemal taku skusenost. Mozno sa to naozaj deje, ale asi to nebude az take caste, vsak clovek najazdi 15 km kym sa vobec vymota z Blavy. Na druhej strane kopu vodicov je tam dost nevsimavych a neochotnych.