Odniesli len kvalitne MTB, medzi nimi aj moj vylepseny Author Modus.
Prosim o radu, ako postupovat, ktore fora navstivit. Myslim totiz ze zlodeji budu mat dost problem bike predat, aspon ten moj je cely pomeneny takze od radoveho modusu sa neda nerozoznat pokial nevymenia kompletne kolesa, brzdy, sedanku, prevodovy system atd. Je to modry modus, pricom na rozdiel od bezneho modusu ma napis MODUS naopak (vyzera to ako SNOOW), a prednu kotocovku. Ak niekto uvidite, majitela prizabite a dajte mi vediet na [email protected]
Je niekde specialna stranka kde treba dat upozornenie na kradez? (to ze to nahlasim policii povazujem za stratu casu). Kde sa biky predavaju a kupuju aby som kontroloval ponuku??
vopred daka za radu.
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
No ja byvam v meste ale u deda na dedine si spred krcmi kradnu bajky pomaly aj susedia.No ale v tomto pripade sa my zda ze ti zlodeji ked boli s autom to mali vopred naplanovane a niekto ich vidiet mohol.
btw. presne toto sa stalo aj mojej sestre...
Som studak, ale kupeny bol za moje vlastne, ziadne rodinkove a to ma asi vytaca najviac..
Cela dovolenka v cudu, letenky predane, proste krasa.. A mozem skladat novy bajk na FR a DH.. A XC bajk sa opet raz odklada
a podla mna striehli pred obchodom dlhsie, mali typ a proste cakali..
Kamarat ma mamu a mama ma kamaratku a ona ma bicykel.
Zije na 5-tom poschodi, a nikto nevie ako, vecer isla spat, bike tam bol. Rano sa zobudila a bike bol prec...
Kamarat ma mamu a mama ma kamaratku a ona ma bicykel.
Zije na 5-tom poschodi, a nikto nevie ako, vecer isla spat, bike tam bol. Rano sa zobudila a bike bol prec...
...uuu tak to musel byt potom MacGyver
btw:chce to len viac zodpovednosti nic ine.
btw:chce to len viac zodpovednosti nic ine.
kua, to som nevedel
Byvam na dedine, cize teraz kazdy ma stopne co ma vidi peso
Bajk skladujem na dvore, a tu je v bezpeci dost.. Byvatv meste, skladovat bike niekde inde ako v byte by som nezniesol..
Uz si vybavujem Spesla hardrocka disc ako jemny balzam na dusu a cez zimu poskladam riadny FR bajk,,
A dotycnym zlodejom prajem vela prijemnych padov a zlomenin..
Kupovany za moj kes
A byvam v panelaku a mal som ho na tretom poschodi zamknuty
o vodovodnu trubku k hydrantu bolo tam este trochu veci odkedy sme prestavovali
A do rana mi zmizol
Z tretieho poschodia