Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Výpredaj -16% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 169 €
-16%
MOC 1 599 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 709 €
MOC 899 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
Niekde som cital, ze sa da tato skoda vymahat od miestneho polovneho zdruzenia a oni na oplatku mozu od Teba vymahat stratu na zveri.
Sesternica mala minulý rok bočno-predný náraz od srny ( tá náraz prežila a ušla) a podľa poisťovne mala srnu dohľadať ako poľovnícky pes.
🤔
poistovna?
Niekde som cital, ze sa da tato skoda vymahat od miestneho polovneho zdruzenia a oni na oplatku mozu od Teba vymahat stratu na zveri.
1. skus nieco vymahat od polovneho zdruzenia. 2. polovne zdruzenie by ti muselo dokazat, ze si mohol za to, ze si bol zodpovedny za to, ze si sa zrazil so zverou. ak nenafukas, alebo sam nepriznas a dobre neobhajis svoju zodpovednost, tak nemaju sancu, resp. ani ich nenapadne, ze by si zodpovedny mohol byt. nemam rad taketo laicke strasenia, ze vraj mozu hento, vraj mozu tamto. ako ja hovorim: ked som inzinier, tak sa do prava radsej neserem.
V skratke (bolo toho na dve A4) toto mi bolo odpovedané od právnika poľ. združenia, keď som skúšal niečo riešiť po nehode.
Dokonca mi policajt povedal, že v prípade keby došlo k stretu na mieste ktoré je označené dopr. značkou "pozor zver" mohol by som byť označený ako vinník, nie poškodený.
... nie som si istý ale myslím že AXA
Potom to vyriešila cez havarijnú poistku vcelku zaujímavým spôsobom.
Nebudem sa rozpisovať, myslím že to bol aj poistný podvod.
Ale vyriešila aspoň niečo
Nedal prednost jelenovi iducemu sprava, takze s tou zodpovednostou to nie je take iste
BTW co sa tyka toho pripoistenia k PZP, Koop to riesi verejnym prislubom, a v nom je ta zrazka so zverou kryta iba ako celna (aj to dost smiesnou sumou). Neviem ale, ako to maju normalne poistovne.
Už som ale mimo tému. Toto je skôr do PIESKOVISKA alebo ...
a ja som to robil kvoli tomu ze okamzite ich desiatky liezli na moje nohy a branili si svoje mesto - Antcity.