Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Lebo ma nemá rád ... ;-]
Zobraziť komentár 03.02.2023 - 21:47:45
00
Vyjadrujem názor, obavy a vy tu poniektorí predposratosť. Ako sa dá od zábavy prejsť k vážnym veciam. Odvážni ste.
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 09:01:18
00
arrow_leftdees napísal:
Vyjadrujem názor, obavy a vy tu poniektorí predposratosť. Ako sa dá od zábavy prejsť k vážnym veciam. Odvážni ste.

Odvážni a vtipní ;) Buď rád, že si v dobrej spoločnosti :lol: :D
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 09:13:54
02
arrow_leftJezus napísal:
Predposratost. Lepsi pojem mi nenapada. :) A nie je nahoda, ze ta predposratost ide casto ruka v ruke s jazdenim na e-bikeu. Dovolim si tvrdit, ze velka cast ludi jazdiacich na e-bikeu totiz prirode ani nerozumie a vyskytuju sa v nej tak trochu omylom len vdaka pomoci elektromotora. Potom to tak aj vyzera s ich videnim sveta. Za kazdym stromom ciha krvilacna bestia tuziaca po ich smrti. A pritom nikto ich nenuti do tej nebezpecnej prirody chodit. Ale oni chcu, ved je to ich pravo. A tak volaju po vystrielani zvierat ktore tam ziju, nech sa mozu ist bez stresu povozit na miesta, kam by vlastnymi silami mozno ani nezasli...

toto je strasne omedzeny a prekruteny pohlad na problem...akoby s medvedmi mali problem len cyklisti a turisti..skoda sa k tomu dalej vyjadrovat
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 09:22:44
01
ono je problém v škole a vo výchove v rodine, že chýbajú aspoň základné rozlišovacie schopnosti.. všetko čo vyzerá ako svetlé na dlhých nohách je srna a všetko čo je čierne a veľké je medveď :D a to sa stretávam s tým nonstop, že aj ľudia čo roky žijú na kopanici, mnohí od mala nevedia o prírode takmer nič... to potom stále niekto vidí medveďa tu (pričom , keď tu nejaký bol zachytený, tak len migrant) pričom v 99% prípadoch je to len stará veľká sviňa a potom sa boja aj von chodiť , lebo ich zožerie medveď ... nedávno sa z lesa ozýval kuvik, čo je podľa mna dosť jednoznačne rozlíšiteľný a priraditelný zvuk a kamoška ma išla presviedčať že to je srna 😁
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 09:43:28
02
Aktualne je najväcsim problemom na Slovensku premnozeny vlk. Strasne vela vlkov sa vyskytuje aj v mestach, dokonca v panelakoch. Je zdokumentovanych niekolko desiatok utokov rocne na ludi. Treba vystrielat vsetky volne zijuce vlky, lebo ved co ak napadnu nevinneho turistu?!
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 09:46:59
03
arrow_leftJezus napísal:
Predposratost. Lepsi pojem mi nenapada. :) A nie je nahoda, ze ta predposratost ide casto ruka v ruke s jazdenim na e-bikeu. Dovolim si tvrdit, ze velka cast ludi jazdiacich na e-bikeu totiz prirode ani nerozumie a vyskytuju sa v nej tak trochu omylom len vdaka pomoci elektromotora. Potom to tak aj vyzera s ich videnim sveta. Za kazdym stromom ciha krvilacna bestia tuziaca po ich smrti. A pritom nikto ich nenuti do tej nebezpecnej prirody chodit. Ale oni chcu, ved je to ich pravo. A tak volaju po vystrielani zvierat ktore tam ziju, nech sa mozu ist bez stresu povozit na miesta, kam by vlastnymi silami mozno ani nezasli...

Do kameňa tesať 😀
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 12:19:03
00
Och tito internetovi odbornici, zijuci mimo realitu. Dnes je dolezite sa vyjadrit aj k veciam, o ktorych nemam ani sajnu, staci len torchu povrchneho googlenia a hned mam nazor. Hlavne ze budu lajky. 🤮🤦🏻‍♂️
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 15:10:51
00
juju_pepe A potom teda aká je podľa teba realita? To nie je podrývačská otázka, normálne sa pýtam.
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 15:43:21
00
juju_pepe To máš ako v tom vtipe, kedy uznávaný odborník príde na rozhovor do rádia a hovorí: Nerozumiem sa ekonomike, politike, medicíne ani životnému prostrediu...A o čom sa teda budeme rozprávať? - pýta sa moderátorka...O čom chcete.

Ja som toho vlka stretol na mieste, kam chodím posledných päť rokov a doteraz som tam videl iba svinky, vysokú zver a líšku. No pokiaľ niekto pod horou chová stádo oviec, ktoré nechá voľne pobehovať po lese tak sa niet čo čudovať že sa nájde niekto kto si na ne brúsi zuby.
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 17:30:58
00
arrow_leftJezus napísal:
Aktualne je najväcsim problemom na Slovensku premnozeny vlk. Strasne vela vlkov sa vyskytuje aj v mestach, dokonca v panelakoch. Je zdokumentovanych niekolko desiatok utokov rocne na ludi. Treba vystrielat vsetky volne zijuce vlky, lebo ved co ak napadnu nevinneho turistu?!

Preto mu aj zmenili meno z vlka obyčajného na vlka dravého.
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 21:38:09
00
arrow_leftaJoN napísal:
Preto mu aj zmenili meno z vlka obyčajného na vlka dravého.

to meno mu zmenili psychopati aby v ludoch vytvarali strach a mohli presadzovat ich strielanie.
Zobraziť komentár 04.02.2023 - 21:45:09
05
Bezny clovek sa zial potrebuje stale niecoho bat. Ved si na to vymyslel este aj boha a z bohabojnosti spravil cnost;)
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 00:58:58
00
Asi žijem pod kameňom, ale prečo sa teraz rieši vlk? Či len tak?

Ak nie si ovca (teraz myslím to zviera s vlnou) na košiari, tak veľmi nemáš dôvod báť sa vlka v lese.
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 07:34:49
06
Komu sa chce, môže prečítať ;) Je tam množstvo výborných informácií, ktoré pomôžu človeku urobiť si obraz o veci.

Prílohy:

PS-o-vlka-draveho-na-Slovensku (1).pdf [4.02 MiB]

Zobraziť komentár 05.02.2023 - 08:05:30
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up